sajdu nebo solo?
Pravidla fóra
Diskutujte zde nad tím, po jakém stroji toužíte, ptejte se na cokoliv o těchto strojích.
Diskutujte zde nad tím, po jakém stroji toužíte, ptejte se na cokoliv o těchto strojích.
- hipik634-750
Re: sajdu nebo solo?
tak tak, to mi taky prijde divny bez rezervy
-------------
КM3 К-750М р.1967 Хиппр - уникальная передвижная мастерская
Jawa 634 boeing r.1973 Bojing
Jawa 559/18 sport r.1964 Bílá
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
jak jste vydedukovali, že to bude mít bez rezervy?
bez rezervy jezdím v létě, to očešu veškerou zbytečnou zátěž - akorát ta lehká sajda je pak věčně ve vzduchu
jinak gratuluju k výběru a přeju kupu spokojených km. strašit Tě nebudu, ale dost z nás s tím někam vlítlo - takže opatrně
přístup Pavla je prima, takže se můžeš těšit na bezstarostný a spokojený dva roky v záruce.
bez rezervy jezdím v létě, to očešu veškerou zbytečnou zátěž - akorát ta lehká sajda je pak věčně ve vzduchu
jinak gratuluju k výběru a přeju kupu spokojených km. strašit Tě nebudu, ale dost z nás s tím někam vlítlo - takže opatrně
Ural Ranger 2008, 22tis km
Mělo by to být bez rezervy.Je to samozřejmě o penězích.Zatím nevím co budu potřebovat,protože jsem jezdil jen na Jawě a tak sem nechtěl dát o 55000 víc za Gobi a část výbavy nepoužívat nebo sundat.
Pavel vypadá ,že tím prostě žije .No a trochu už mně strašil tak uvidíme.
Pavel vypadá ,že tím prostě žije .No a trochu už mně strašil tak uvidíme.
Ural Ranger 2019
Gratuluji!Je to krásná mašina a jízda se sajdou to je jiná dimenze 
Jo, je to jiný, ale znám málo lidí, kteří by po svezení na sajdě řekli "nikdy více". Většinou to jezdce spíš chytne 
Nás strašili kamarádi se sajdou Jawa, naštěstí Ural je stavěnej úplně jinak, takže jawský historky u něj až tak neplatěj. Každopádně na první jízdy to chce větší tréninkovej plac bez překážek
Nás strašili kamarádi se sajdou Jawa, naštěstí Ural je stavěnej úplně jinak, takže jawský historky u něj až tak neplatěj. Každopádně na první jízdy to chce větší tréninkovej plac bez překážek
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
- hipik634-750
ja nevim, ja jel na jawi sajde, a to teda jeste trestaci nakejch 100km a prislo mi to celkem v pohode. jenom cekam, kdy skoncim v poli
-------------
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
- Davy
- Kontaktovat uživatele:
Prvni svezeni....".. tak a ted vyjed tady na tu mez", "to myslis vazne?", "jo, trochu se rozjed abys to vyjel.." Michalova sajdoskola, nastesti na Deadvevercim Uralu
Takze nejen treningovej plac, ale taky nekoho kdo te nedonuti hned na zacatek tu motorku zrasit
Takze nejen treningovej plac, ale taky nekoho kdo te nedonuti hned na zacatek tu motorku zrasit
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
tu rezervu doporučuju nahradit nějakou zátěží v sajdě, jestli nikoho nebudeš vozit - ono je to bez rezervy a všech dalších blbostí, co jsou na sajdě přidělaný a Ty mít nebudeš, hodně lehký a víc než ochotně to jde do vzduchu
na učení se mi nejvíc osvědčilo letiště - první pokusy se zvednutím sajdy byly celkem šok, hlava si myslela, že už se snad skoro překlápím no a ve finále jsem byl jen kousek nad zemí. hlavně si tam vyzkoušíš bod, kdy to jde do vzduchu a v provozu už se pak (snad) nelekneš a nepošleš to srovnáním do protisměru.
když byl Pavel ještě v Brně, tak nový majitel kroužil po cvičišti, než ho vypustil do provozu
a ty držáky na blatníkách nejsou špatná věc - dá se s tím za motorku manipulovat, stejně tak celkem využívám na tahání buď sedlo spolujezdce, nebo levý madlo spolujezdce. jak dlouhá je mimochodem čekací lhůta? já čekal tuším přes 4 měsíce
na učení se mi nejvíc osvědčilo letiště - první pokusy se zvednutím sajdy byly celkem šok, hlava si myslela, že už se snad skoro překlápím no a ve finále jsem byl jen kousek nad zemí. hlavně si tam vyzkoušíš bod, kdy to jde do vzduchu a v provozu už se pak (snad) nelekneš a nepošleš to srovnáním do protisměru.
když byl Pavel ještě v Brně, tak nový majitel kroužil po cvičišti, než ho vypustil do provozu
a ty držáky na blatníkách nejsou špatná věc - dá se s tím za motorku manipulovat, stejně tak celkem využívám na tahání buď sedlo spolujezdce, nebo levý madlo spolujezdce. jak dlouhá je mimochodem čekací lhůta? já čekal tuším přes 4 měsíce
Ural Ranger 2008, 22tis km
Na první jízdy jsem sám zvědav a o nějaké zátěži jsem taky přemýšlel. Plocha na ježdění se taky najde.
Ty madla na blatníky jsem zatím neřešil mám v plánu vyrobit nebo dokoupit to co budu potřebovat. Možná i nějaké lakovaní ale to se teprve rozhodnu.
Momentálně jsou prý všechny modely v Linzi ,takže dodací doba cca týden až dva.
Ty madla na blatníky jsem zatím neřešil mám v plánu vyrobit nebo dokoupit to co budu potřebovat. Možná i nějaké lakovaní ale to se teprve rozhodnu.
Momentálně jsou prý všechny modely v Linzi ,takže dodací doba cca týden až dva.
Ural Ranger 2019
- Davy
- Kontaktovat uživatele:
Nemec> Za sedlo to neni dobry, ty silentbloky se trhaj.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Držáky na blatníku, respektive vzadu pod světlem jsou na manipulaci s motorkou perfektní, snesou i zátěž při vyprošťování. Ten vepředu na blatníku používám často, když potřebuju motorku někam zamanévrovat bez motoru, případně když se mi k popostrčení o pár metrů na rovině nechce startovat.
A Davy, my si našeho Urala zrasujem sami, to s tebou byla prej jen taková nedělní projížďka, skoro "onroad"
A Davy, my si našeho Urala zrasujem sami, to s tebou byla prej jen taková nedělní projížďka, skoro "onroad"
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"