sajdu nebo solo?

Toužíte po Dněpru či Uralu, ale moc o nich nevíte? Zeptejte se!
Pravidla fóra
Diskutujte zde nad tím, po jakém stroji toužíte, ptejte se na cokoliv o těchto strojích.
hipik634-750

Re: sajdu nebo solo?

Nový příspěvek od hipik634-750 »

tak tak, to mi taky prijde divny bez rezervy
-------------
КM3 К-750М р.1967 Хиппр - уникальная передвижная мастерская
Jawa 634 boeing r.1973 Bojing
Jawa 559/18 sport r.1964 Bílá
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
Němec
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Němec »

jak jste vydedukovali, že to bude mít bez rezervy?
bez rezervy jezdím v létě, to očešu veškerou zbytečnou zátěž - akorát ta lehká sajda je pak věčně ve vzduchu :lol:

jinak gratuluju k výběru a přeju kupu spokojených km. strašit Tě nebudu, ale dost z nás s tím někam vlítlo - takže opatrně :) přístup Pavla je prima, takže se můžeš těšit na bezstarostný a spokojený dva roky v záruce.
Ural Ranger 2008, 22tis km
venca43

Nový příspěvek od venca43 »

Mělo by to být bez rezervy.Je to samozřejmě o penězích.Zatím nevím co budu potřebovat,protože jsem jezdil jen na Jawě a tak sem nechtěl dát o 55000 víc za Gobi a část výbavy nepoužívat nebo sundat.
Pavel vypadá ,že tím prostě žije .No a trochu už mně strašil tak uvidíme.
Ural Ranger 2019
Ludva

Nový příspěvek od Ludva »

Gratuluji!Je to krásná mašina a jízda se sajdou to je jiná dimenze :)
veverka

Nový příspěvek od veverka »

Jo, je to jiný, ale znám málo lidí, kteří by po svezení na sajdě řekli "nikdy více". Většinou to jezdce spíš chytne :-)
Nás strašili kamarádi se sajdou Jawa, naštěstí Ural je stavěnej úplně jinak, takže jawský historky u něj až tak neplatěj. Každopádně na první jízdy to chce větší tréninkovej plac bez překážek 8-)
белка
"hydroveverka"
hipik634-750

Nový příspěvek od hipik634-750 »

ja nevim, ja jel na jawi sajde, a to teda jeste trestaci nakejch 100km a prislo mi to celkem v pohode. jenom cekam, kdy skoncim v poli
-------------
КM3 К-750М р.1967 Хиппр - уникальная передвижная мастерская
Jawa 634 boeing r.1973 Bojing
Jawa 559/18 sport r.1964 Bílá
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

Prvni svezeni....".. tak a ted vyjed tady na tu mez", "to myslis vazne?", "jo, trochu se rozjed abys to vyjel.." Michalova sajdoskola, nastesti na Deadvevercim Uralu :D
Takze nejen treningovej plac, ale taky nekoho kdo te nedonuti hned na zacatek tu motorku zrasit ;)
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Němec
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Němec »

tu rezervu doporučuju nahradit nějakou zátěží v sajdě, jestli nikoho nebudeš vozit - ono je to bez rezervy a všech dalších blbostí, co jsou na sajdě přidělaný a Ty mít nebudeš, hodně lehký a víc než ochotně to jde do vzduchu :)

na učení se mi nejvíc osvědčilo letiště - první pokusy se zvednutím sajdy byly celkem šok, hlava si myslela, že už se snad skoro překlápím no a ve finále jsem byl jen kousek nad zemí. hlavně si tam vyzkoušíš bod, kdy to jde do vzduchu a v provozu už se pak (snad) nelekneš a nepošleš to srovnáním do protisměru.

když byl Pavel ještě v Brně, tak nový majitel kroužil po cvičišti, než ho vypustil do provozu :lol:

a ty držáky na blatníkách nejsou špatná věc - dá se s tím za motorku manipulovat, stejně tak celkem využívám na tahání buď sedlo spolujezdce, nebo levý madlo spolujezdce. jak dlouhá je mimochodem čekací lhůta? já čekal tuším přes 4 měsíce
Ural Ranger 2008, 22tis km
venca43

Nový příspěvek od venca43 »

Na první jízdy jsem sám zvědav a o nějaké zátěži jsem taky přemýšlel. Plocha na ježdění se taky najde.
Ty madla na blatníky jsem zatím neřešil mám v plánu vyrobit nebo dokoupit to co budu potřebovat. Možná i nějaké lakovaní ale to se teprve rozhodnu.
Momentálně jsou prý všechny modely v Linzi ,takže dodací doba cca týden až dva.
Ural Ranger 2019
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

Nemec> Za sedlo to neni dobry, ty silentbloky se trhaj.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
veverka

Nový příspěvek od veverka »

Držáky na blatníku, respektive vzadu pod světlem jsou na manipulaci s motorkou perfektní, snesou i zátěž při vyprošťování. Ten vepředu na blatníku používám často, když potřebuju motorku někam zamanévrovat bez motoru, případně když se mi k popostrčení o pár metrů na rovině nechce startovat.

A Davy, my si našeho Urala zrasujem sami, to s tebou byla prej jen taková nedělní projížďka, skoro "onroad" :mrgreen:
белка
"hydroveverka"
Odpovědět