Vstreča 2013
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Re: Vstreča 2013
Vyjížďka prvního letošního jarního srazu se povedla.
Bahna a vody všude dostatek, obtížnost tak akorát aby to projely i jednokolky. Ztráty v přijatelných mezích.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
Povedený víkend
Bural si prověřil tlumiče a brodivost
Pár fotek a video je na
http://zdenek800.rajce.idnes.cz/Vstreca_2013/
Pár fotek a video je na
http://zdenek800.rajce.idnes.cz/Vstreca_2013/
Naposledy upravil(a) zdeněk dne 07 led 2013, 09:31, celkem upraveno 1 x.
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Ural Tourist SWD 750 r.v.2001
Dněpr K750 r.v.1968
No, i přes nepřízeň počasí moc povedená akce
Už se těším na další offroadový srazy
Sice nás ještě jeden nebo dva zimní srazy čekají, ale oba už bez vyjížďky a jen na "otočku" - jedna noc venku.
Už se těším na další offroadový srazy
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
http://jirka-mt-9.rajce.idnes.cz/VSTRECA_2013
Díky všem za super víkend, krásnou vyjížďku, prostě těch 250 km v dešti za to stálo.
máte všichni můj obdiv!!3 z Vás sem potkával v pátek na obchvatu Pelhřimova,jeli jste od Tábora.Tak jsem si hned řekl borci jedou!!!Já slibuju,že se letos určitě zůčastním minimálně dvou akcí(celých,ne jen na skok).Přeci jen se Ural zdá,že mě začíná poslouchat..Tak bych Vás už konečně rád poznal osobně..
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
bez hnané sajdy.
Akce se vydařila po všech stránkách, kromě deště na zpáteční cestě, kdy z 200 km jen 50 nepršelo a rozjetého zipu na nepromoku. To jsem ale zjistil asi až po hodině jízdy, když jsem cítil nezvyklé vlhko na těle. Jinak program, včetně návštěvy Děda Mráze se povedl. Pokud hodnotím vyjížďku, tak si myslím, že byla asi z těch Vstreč od Loštic nejnáročnější. Voda, sníh, bláto, kameny. Veverka opět nezklamala a vrhla se neohroženě do proudu potoka, aby zachránila utopené osádky a jejich stroje. Jeden kritický moment jsem zaznamenal, při výjezdu z lesa na hlavní silnici v závěru vyjížďky. Při sjezdu se po sešlápnutí brzdy nic nedělo, žádná ani minimální snaha zpomalovat. Přední, ta na to nestačila a jediné řešení , před vjezdem na silnici to vzít mezi zaparkovaná auta na parkovišti a otočit to nahoru. Příčina, rozpojené táhlo k brzdě zadního kola. Zavinil to menší kámen, který se vzpříčil mezi páku brzdy a vidlici a nepovolil. Takže se vyrvalo táhlo.
Pár fotek na www.dneprak.rajce.net/
Pár fotek na www.dneprak.rajce.net/
A ono se má něco stát, když člověk zašlápně všechny brzdy?
Jsem v Holicích nějak zapoměla koukat na značky, kdo by na ně taky koukal, když navigace ukazuje "rovně", že
Až skoro v křižovatce jsem si uvědomila, že jedu po vedlejší, brzdila jsem čím se dalo, z motorky se ozvaly nějaký zvuky, ale brzdit se tomu moc nechtělo 
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
Nečekal jsem žádné razantní zpomalení, ale že vůbec nic, to mě trochu překvapilo.
Co to je veverka mývalová? A normální naše veverka je obecná, ne lesní.
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
Podle fotek moc pěkná akce.
Jen se zeptám, jaká je šance na průjezd takovýho terénu bez hnaný sajdy?
Ja si s Dněprem zatím troufnul jen na silnici - jizda se sajdou je pro mě úplně něco nového - ale užasnýho
Diky, Stepky.
Jen se zeptám, jaká je šance na průjezd takovýho terénu bez hnaný sajdy?
Ja si s Dněprem zatím troufnul jen na silnici - jizda se sajdou je pro mě úplně něco nového - ale užasnýho
Diky, Stepky.
http://stepky.rajce.idnes.cz/dnepr
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
Pokud máš velmi výkonného kulometčíka tak je to v terénu brnkačka i bez náhonu 
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Dněpr K750 r.v.1968
Nevím jak ostatní, ale já jsem výkonného kulometčíka měl a projel jsem vše bez tlačení bez hnané sajdy. Takže podle mne se to dá s trochou štěstí a zkušeností, i když chvílema to vypadalo všelijak
.
Jo a ty naše statečná Veverko jsi (promiň, nemyslím to ve zlém) nebyla normální ani před svatbou. Ty jsi byla, jsi a budeš zvláštní a jedinečný druh, na který jsme všichni hrdi. Proto se nemůžeš srovnávat s běžnými dostupnými druhy v naší přírodě. Jak vás dva znám, tak už vidím na Uralu místo lodičky plato a na něm přikurtovaný kočárek
.
Jo a ty naše statečná Veverko jsi (promiň, nemyslím to ve zlém) nebyla normální ani před svatbou. Ty jsi byla, jsi a budeš zvláštní a jedinečný druh, na který jsme všichni hrdi. Proto se nemůžeš srovnávat s běžnými dostupnými druhy v naší přírodě. Jak vás dva znám, tak už vidím na Uralu místo lodičky plato a na něm přikurtovaný kočárek