Vstreča 2013

Plánujete jízdu, sraz, napište to sem. Nebo se pochlubte zážitky a fotkami z cest.
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Michal

Re: Vstreča 2013

Nový příspěvek od Michal »

Vyjížďka prvního letošního jarního srazu se povedla. :) Bahna a vody všude dostatek, obtížnost tak akorát aby to projely i jednokolky. Ztráty v přijatelných mezích.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)

Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
zdeněk
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od zdeněk »

Povedený víkend :D Bural si prověřil tlumiče a brodivost :mrgreen:

Pár fotek a video je na

http://zdenek800.rajce.idnes.cz/Vstreca_2013/
Naposledy upravil(a) zdeněk dne 07 led 2013, 09:31, celkem upraveno 1 x.
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Ural Tourist SWD 750 r.v.2001
veverka

Nový příspěvek od veverka »

No, i přes nepřízeň počasí moc povedená akce :)

Už se těším na další offroadový srazy :-) Sice nás ještě jeden nebo dva zimní srazy čekají, ale oba už bez vyjížďky a jen na "otočku" - jedna noc venku.
белка
"hydroveverka"
Němec
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Němec »

tak jsem zkouknul fotky a máte můj obdiv :)
Ural Ranger 2008, 22tis km
Jirka-MT9

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

:lol: :lol: :lol: Huráá poslušně hlásím, že váleční invalidé dorazili na svoji základnu na Šumavě v 17:00. Cesta zpět proběhla po zdokonalení ochrany proti vlhkosti cívky z Malucha (díky moc Frantovi za ni) bez větších problémů. Jen pro zajímavost podotýkám, že krabice od džusu cívku ochránila dokonale :lol: . Kvalita našich fotek odpovídá použití prehistorického přístroje a shlédnout je můžete zde:
http://jirka-mt-9.rajce.idnes.cz/VSTRECA_2013
Díky všem za super víkend, krásnou vyjížďku, prostě těch 250 km v dešti za to stálo. :P
Mira3.0.9
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Mira3.0.9 »

máte všichni můj obdiv!!3 z Vás sem potkával v pátek na obchvatu Pelhřimova,jeli jste od Tábora.Tak jsem si hned řekl borci jedou!!!Já slibuju,že se letos určitě zůčastním minimálně dvou akcí(celých,ne jen na skok).Přeci jen se Ural zdá,že mě začíná poslouchat..Tak bych Vás už konečně rád poznal osobně..
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
Jirka-MT9

:D Tak to nejspíš byla naše výprava ze Šumavy. :lol:
Dněprák

Nový příspěvek od Dněprák »

Akce se vydařila po všech stránkách, kromě deště na zpáteční cestě, kdy z 200 km jen 50 nepršelo a rozjetého zipu na nepromoku. To jsem ale zjistil asi až po hodině jízdy, když jsem cítil nezvyklé vlhko na těle. Jinak program, včetně návštěvy Děda Mráze se povedl. Pokud hodnotím vyjížďku, tak si myslím, že byla asi z těch Vstreč od Loštic nejnáročnější. Voda, sníh, bláto, kameny. Veverka opět nezklamala a vrhla se neohroženě do proudu potoka, aby zachránila utopené osádky a jejich stroje. Jeden kritický moment jsem zaznamenal, při výjezdu z lesa na hlavní silnici v závěru vyjížďky. Při sjezdu se po sešlápnutí brzdy nic nedělo, žádná ani minimální snaha zpomalovat. Přední, ta na to nestačila a jediné řešení , před vjezdem na silnici to vzít mezi zaparkovaná auta na parkovišti a otočit to nahoru. Příčina, rozpojené táhlo k brzdě zadního kola. Zavinil to menší kámen, který se vzpříčil mezi páku brzdy a vidlici a nepovolil. Takže se vyrvalo táhlo.
Pár fotek na www.dneprak.rajce.net/
veverka

A ono se má něco stát, když člověk zašlápně všechny brzdy? :mrgreen: Jsem v Holicích nějak zapoměla koukat na značky, kdo by na ně taky koukal, když navigace ukazuje "rovně", že :) Až skoro v křižovatce jsem si uvědomila, že jedu po vedlejší, brzdila jsem čím se dalo, z motorky se ozvaly nějaký zvuky, ale brzdit se tomu moc nechtělo :)
белка
"hydroveverka"
Dněprák

Nový příspěvek od Dněprák »

Nečekal jsem žádné razantní zpomalení, ale že vůbec nic, to mě trochu překvapilo.
Jirka-MT9

:D Tak už jsem zjistil, jak se jmenuje Veverka po svatbě!!!! Za svobodna byla Veverka Lesní, ale teď když se provdala je již Veverka Mývalová !!!!!! :P Vezměte to prosím všichni na vědomí - děkuji. :lol:
veverka

Co to je veverka mývalová? A normální naše veverka je obecná, ne lesní.
белка
"hydroveverka"
stepky

Nový příspěvek od stepky »

Podle fotek moc pěkná akce.
Jen se zeptám, jaká je šance na průjezd takovýho terénu bez hnaný sajdy?
Ja si s Dněprem zatím troufnul jen na silnici - jizda se sajdou je pro mě úplně něco nového - ale užasnýho ;)

Diky, Stepky.
http://stepky.rajce.idnes.cz/dnepr
zdeněk
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od zdeněk »

Pokud máš velmi výkonného kulometčíka tak je to v terénu brnkačka i bez náhonu :mrgreen:
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Ural Tourist SWD 750 r.v.2001
Jirka-MT9

Nevím jak ostatní, ale já jsem výkonného kulometčíka měl a projel jsem vše bez tlačení bez hnané sajdy. Takže podle mne se to dá s trochou štěstí a zkušeností, i když chvílema to vypadalo všelijak :D .
Jo a ty naše statečná Veverko jsi (promiň, nemyslím to ve zlém) nebyla normální ani před svatbou. Ty jsi byla, jsi a budeš zvláštní a jedinečný druh, na který jsme všichni hrdi. Proto se nemůžeš srovnávat s běžnými dostupnými druhy v naší přírodě. Jak vás dva znám, tak už vidím na Uralu místo lodičky plato a na něm přikurtovaný kočárek :lol: .
Odpovědět