Pozor - změna termínu 17. Motosetkání Ural - Dněpr Čechy - Trumpetka 2026

Plánujete jízdu, sraz, napište to sem. Nebo se pochlubte zážitky a fotkami z cest.
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Dněprák

Pozor - změna termínu 17. Motosetkání Ural - Dněpr Čechy - Trumpetka 2026

Nový příspěvek od Dněprák »

Vážení přátelé, kamarádi, příznivci Uralů, Dněprů, Káček a Emek.
Dovolujeme si Vás pozvat na 17. Setkání Uralů a Dněprů konané v Lounkách U Trumpetky ve dnech 4.9. - 6.9.2026.
Takže bude vše při starém, první víkend v září. Průběh srazu jako vždy.
A jak jsem psal již minulý rok času na zabezpečení volna, na přípravu strojů, hlídání dětí a domácího zvířectva je zatím dost.
Takže nezbývá už nic jiného než se těšit na setkání s Vámi U Trumpetky.

Ivan a Zdeněk
zamosti

Re: Pozor - změna termínu 17. Motosetkání Ural - Dněpr Čechy - Trumpetka 2026

Nový příspěvek od zamosti »

Tohle mi nedělej. Když jsem si přečetl, že jsi to šoupnul do Srpna, tak jsem měl radost, že se mi to s ničím nekryje. A v pondělí jsem potvrdil svou účast na týdení dovolené od 5.9. Ve hře byl jestě termín o týden déle.
Ural Turist 750
Ural Vlk
Dněprák

Re: Pozor - změna termínu 17. Motosetkání Ural - Dněpr Čechy - Trumpetka 2026

Nový příspěvek od Dněprák »

Ahoj,
mrzí mě, že jsem Ti změnou termínu způsobil problém. Když jsem se dozvěděl, že Batmeni mají sraz opět první víkend v září, (už jsem to jednou měnil) tak jsem trochu bezmyšlenkovitě přesunul termín na srpen.
Ale potom sem si uvědomil, že srpnový termín má víc negativ než pozitiv a rozhodl jsem se, že to měnit už nebudu.
Už první ročník byl v září s tím, že tento termín bude trvalý. A taky se to dodržovalo, kromě asi tří srazů, kdy byla změna. A to pro to, že byly dva srazy těsně po sobě, nebo se do tohoto termínu dostal jiný sraz.
Tak se ještě jednou omlouvám za tuto změnu.
Odpovědět