Vážení přátelé, kamarádi, příznivci Uralů, Dněprů, Káček a Emek.
Dovolujeme si Vás pozvat na 17. Setkání Uralů a Dněprů konané v Lounkách U Trumpetky ve dnech 4.9. - 6.9.2026.
Takže bude vše při starém, první víkend v září. Průběh srazu jako vždy.
A jak jsem psal již minulý rok času na zabezpečení volna, na přípravu strojů, hlídání dětí a domácího zvířectva je zatím dost.
Takže nezbývá už nic jiného než se těšit na setkání s Vámi U Trumpetky.
Ivan a Zdeněk
Pozor - změna termínu 17. Motosetkání Ural - Dněpr Čechy - Trumpetka 2026
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Re: Pozor - změna termínu 17. Motosetkání Ural - Dněpr Čechy - Trumpetka 2026
Tohle mi nedělej. Když jsem si přečetl, že jsi to šoupnul do Srpna, tak jsem měl radost, že se mi to s ničím nekryje. A v pondělí jsem potvrdil svou účast na týdení dovolené od 5.9. Ve hře byl jestě termín o týden déle.
Ural Turist 750
Ural Vlk
Ural Vlk
Re: Pozor - změna termínu 17. Motosetkání Ural - Dněpr Čechy - Trumpetka 2026
Ahoj,
mrzí mě, že jsem Ti změnou termínu způsobil problém. Když jsem se dozvěděl, že Batmeni mají sraz opět první víkend v září, (už jsem to jednou měnil) tak jsem trochu bezmyšlenkovitě přesunul termín na srpen.
Ale potom sem si uvědomil, že srpnový termín má víc negativ než pozitiv a rozhodl jsem se, že to měnit už nebudu.
Už první ročník byl v září s tím, že tento termín bude trvalý. A taky se to dodržovalo, kromě asi tří srazů, kdy byla změna. A to pro to, že byly dva srazy těsně po sobě, nebo se do tohoto termínu dostal jiný sraz.
Tak se ještě jednou omlouvám za tuto změnu.
mrzí mě, že jsem Ti změnou termínu způsobil problém. Když jsem se dozvěděl, že Batmeni mají sraz opět první víkend v září, (už jsem to jednou měnil) tak jsem trochu bezmyšlenkovitě přesunul termín na srpen.
Ale potom sem si uvědomil, že srpnový termín má víc negativ než pozitiv a rozhodl jsem se, že to měnit už nebudu.
Už první ročník byl v září s tím, že tento termín bude trvalý. A taky se to dodržovalo, kromě asi tří srazů, kdy byla změna. A to pro to, že byly dva srazy těsně po sobě, nebo se do tohoto termínu dostal jiný sraz.
Tak se ještě jednou omlouvám za tuto změnu.