Zelenáč kupuje Dnepra

Diskuze o čemkoliv
Pravidla fóra
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Ivo

Re: Zelenáč kupuje Dnepra

Nový příspěvek od Ivo »

Ono úplně stejně se chová i Uralí motor.
Ural Ranger 750
M-72-je a bude ;)
Bylo: K-750, Dněpr- MT13,Mt-16,MT-11,Ural 650 solo,Ural M66
Malý Jack

Nový příspěvek od Malý Jack »

práve kvôli tým odlišnostiam v hodnotách som si nie zrovna dvakrát istý... Inak zámok nádrže ste niekto niekedy riešili ?
Ivo

Nový příspěvek od Ivo »

Ne, já ho nepoužil za celých 7 let, co Urala mám. Samozřejme lze koupit nové víčko i s klíčem
Ural Ranger 750
M-72-je a bude ;)
Bylo: K-750, Dněpr- MT13,Mt-16,MT-11,Ural 650 solo,Ural M66
Malý Jack

A ako je to prosím vás s VIN štítkom ? Kde je respektíve mal by byť ? akosi ho nenachádzam.. číslo rámu je ok. Bojím sa že pri KO budú problémy a stým.
Jarda

Nový příspěvek od Jarda »

VIN je číslo rámu,to by mělo sedět se štítkem umístěným na krku řízení.Já na Dněpru ho mám vlevo vzadu tam,kde je nahoře uchycen zadní tlumič.
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

Jen tak na okraj: U Dnepra VIN neni cislo ramu. Dnepr proste VIN nema. VIN ma predepsanej format, cislo ramu tomu neodpovida. Urednici pisou cislo ramu do kolonky VIN, protoze to tak maj narizeno a s tim jsou pak spojeny problemy pri pripadny vymene ramu. Je dobry pri pripadnejch problemech trvat na tom ze cislo ramu je pouze a jenom vyrobni cislo ramu, ne VIN. Dokonce se nemusi shodovat se stitkem. Ale to uz by chtelo vyssi level asertivity na STK. :)
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Jarda

To je pravda, vin tam teda není, uvedl jsem to spatne, nicméně se to číslo bere jako vin a ja mám na štítku výrobní číslo a kdyby se neshodovalo s rámem,tak mám na stk problém.
Davy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Davy »

Pokud bys na STK narazil na nekoho rozumnyho, tak ne. Ten stitek neni identifikator vozidla, ale typu obecne. Ja mam na Octavii postupne vymeneny uplne vsechno, ram, motor i kastli, takze se vubec nic neshoduje se stitkem. Na STK prochazi. Je ale lepsi neprovokovat.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Fort

Nový příspěvek od Fort »

Vyražené žádoucí číslo rámu a motoru funguje již přes dvacet let.
Nesmí se razit do zbytečné blízkosti eventuálního jiného čísla (aktuálně nežádoucího) a třešničkou je orámovat žádoucí červeně. Tak to vojenská vozidla měla a hlavně, úředník chce vidět, co vidět má. S minimální osobní invencí. Rámeček mu to usnadní. Důležitá je i třeba naprosto rozdílná velikost číslic, protože dvě podobně veliká čísla vzbuzují úředníkovu pozornost a nejistotu. Prostě v Rusku to tak bylo.
I brutální (provedením, estetikou) zásah lidového komisariátu je OK – podezřelé je naopak odbroušené a lesklé místo. Štítek je třeba od r. 2002 (uvedení do provozu v ČR)
Malý Jack

Mohli by ste mi niekto poslať fotku toho štítku na URAL 650 M67 ? nemôžem to nikde nájsť a obávam sa že ho nemám.. Na krku niesu ani stopy po nitoch alebo niečom podobnom...
Jarda

http://allegro.pl/tabliczka-znamionowa- ... 35685.html
Takhle by měl vypadat,nemáš na krku dvě dírky po nýtech?
Malý Jack

Práveže nikde nič, ani stopy... ani dierky Vedeli by ste mi niekto zaslať jej rozmery aspon orientačne ? Dám si ju vyrobiť...
Jarda

Podle mě by bylo jednodušší koupit již hotové,zřeba z toho odkazu,nebo je taky prodává pán z Bruntálu na Bazoši,sice za víc peněz,ale má je.
Malý Jack

Tak štítok úspešne za nami, ale akosi podľa PL TP neviem čo naň napísať... Nezmestia sa my tam všetky číslice a písmená. Ako má vyzerať kód na URALA M67-36 ? Niekde som čítal že to nieje vin ale iba nejaké číslo sériové alebo rámu alebočo...
Odpovědět