go motoru
Pravidla fóra
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Re: go motoru
Zkus se zeptat u Pavla Kučery.
Aloha...
Jde o to, co považuješ za GO motoru a co je pro tebe dobrá cena...
Zatím jsem bohužej vždy skončil u toho, že jsem musel stejně sehnat všechno nový a to je docela časově náročný (= nedá se penězma zaplatit)a to nepočítám úpravy proti vytékání oleje a další a další...,.. a to je jenom motor, kde máš dynamo, karbce, převodovku, zadek.... Jinač když se ti podaří nekoupit polodíly z různých padruhovýrob, tak je to docela pěkná skládačka. A není od věci se pokusit to složit sám , protože u tohoto stroje nikdy nevíš, kdy se ti to bude hodit...Jestli máš trošku zkušenosti s motorama,tak dáš i tento, a jestli ne......
A zde na fóru je několik zkušených co ti rádi "dobrou radou pomohou"....
Jde o to, co považuješ za GO motoru a co je pro tebe dobrá cena...
Zatím jsem bohužej vždy skončil u toho, že jsem musel stejně sehnat všechno nový a to je docela časově náročný (= nedá se penězma zaplatit)a to nepočítám úpravy proti vytékání oleje a další a další...,.. a to je jenom motor, kde máš dynamo, karbce, převodovku, zadek.... Jinač když se ti podaří nekoupit polodíly z různých padruhovýrob, tak je to docela pěkná skládačka. A není od věci se pokusit to složit sám , protože u tohoto stroje nikdy nevíš, kdy se ti to bude hodit...Jestli máš trošku zkušenosti s motorama,tak dáš i tento, a jestli ne......
A zde na fóru je několik zkušených co ti rádi "dobrou radou pomohou"....
DNĚPR 11-1974, DNĚPR19-1993,3ks M72-????, a spousta dalších samohybných vejhyklů
- Honda Wanderer
Přesně tak, když s tím chceš jezdit, tak se ti to stejně hodí. Navíc, sám budeš vědět, co jsi odrbal.
No a přinejhorším, to můžeš k někomu přivézt v bedně, kdo ti to složí.
No a přinejhorším, to můžeš k někomu přivézt v bedně, kdo ti to složí.
Don't give in without the fight!
Určitě bych to zvládl ale je lepší to nechat těm co tomu rozumí.