pohotovostní stojan
Pravidla fóra
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
pohotovostní stojan
Zdarec všichni.Existuje nějaký pohotovostní stojan na m72?Díky
- Honda Wanderer
Re: pohotovostní stojan
Nevím o ničem takovém. Ale vyráběl jsem si něco podle válečných BSA, protože na solo to v polních podmínkách na hlavním stojanu nedrží. Pokud mám odpojenou sajdu, tak do zadního horního oka zaháknu cca 60cm stojan vyrobený z 10mm z kulatiny, s navařenou podložkou na konci. Pro jízdu je zaháknutý do takového příchytu na zadním kluzáku. Když tak můžu vyfotit. Ale je to vyloženě můj home made.
Don't give in without the fight!
Ahoj,
Je to tak, že origo boční stojan žádný nebyl.
Občas vidím na allegru, jak poláci prodávají takový jednoduchý boční stojan na rusy. uchycuje se zleva místo vymezovací podložky (plní její funkci) mezi motorem a rámem, a sice u předního uložení.
Do těch polních podmínek do terénu jak píše wanderer se to asi hodí, ale jinak si myslím, že není problém emu na stojánek díky jeho konstrukci dostat.
Každému ale samozřejmě vyhovuje něco jiného
Je to tak, že origo boční stojan žádný nebyl.
Občas vidím na allegru, jak poláci prodávají takový jednoduchý boční stojan na rusy. uchycuje se zleva místo vymezovací podložky (plní její funkci) mezi motorem a rámem, a sice u předního uložení.
Do těch polních podmínek do terénu jak píše wanderer se to asi hodí, ale jinak si myslím, že není problém emu na stojánek díky jeho konstrukci dostat.
Každému ale samozřejmě vyhovuje něco jiného
M-72
Jestli poláci prodávají to, co jsmě měli v originále na solu my, tak to v polních podmínkách moc nedrží. Stojan byl moc vepředu, motorka měla tendenci se přes něj překlápět, obzvlážť když byla naložená bagáží. A mě navíc dělalo problém i stojan sklopit, když už jsem seděla na motorce, nedosáhla jsem na něj. Nakonec ho máme převařený víc dozadu na rámu, myslím.
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
- Honda Wanderer
Na žádost přidávám fotky toho mého "home made". Upozorňuju, že to je jen můj výmysl a není to origo. Motorka se dá takhle postavit kdekoli na louce, poli atd. Ještě se dal ten úchyt chytit na spodní část kluzáku, tj. byl by šikmo a vypadalo to taky dobře. Hák patří zaháknout do oka pro táhlo sajdy, na kluzáku je úchyt, vybroušený z kusu jeklu. Je to potřeba ještě nějak přidržovat (např gumou), protože takhle položené to občas za jízdy vyskočí.
Don't give in without the fight!
Zdarec.Tak to je něco jiného,myslel jsem že máš něco takového jak na moderních motorkách.Budu muset něco vymyslet.Každopádně dík za foto!!!