Nechce naštartovat MB 750 SV

Řešíte problém? Jak na to?
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
petersk

Nechce naštartovat MB 750 SV

Nový příspěvek od petersk »

Zdravim
Mám problém s ktorým si neviem rady.V zime som mal zhodený motor vymenil som guferá a pretesnil.Po nahodení na rám my to raz chytilo ale potom to začalo strácať výkon až motor zhasol.Kedže sa v nádrži začala odlupovať stará farba vyčistil som ju vylial farbou krem rot + samozrejme prefukol obidva karburátory nepomohlo.Dnes som vymenil benzínový kohút za nový kedže v starom bol jeden vývod čiastočne zapchatý + znovu som prefúkol kompresorom komplet všetky časti karburátorov ale motor nechce naštartovat.Pri štartováni má už tendenciu naskočiť ale ide o sporadické odpaly.Pri malej GO v zime som v podstate do ničoho nešahal ventily a elektrika.Neviete poradiť ako ju rozbehnúť motorka MB 750 SV motor by mal byť ako káčko.Pred GO motor išiel bezchybne a chytal na prvý raz.

DIKY ZA TIPY
Muf
Kontaktovat uživatele:

Re: Nechce naštartovat MB 750 SV

Nový příspěvek od Muf »

zkoušel jsi prenestavit karburátory? ja jsem jednou nemohl za boha nastartovat, ani roztlacit to neslo az jsem pritahl sroub bohatosti o zhruba pul otacky a chytlo to okamzite
Днепр 11
serpico-3

Nový příspěvek od serpico-3 »

Je to háklivé na dost benzinu, ulít se to skoro nedá..Pokud jsou svíčky pořád suché, zkus pod ně stříknout benzin, zda to čapne..Tohle jsem měl, když předchozí majitel, šetřílek sundaval hladiny, pouštěl jehly, aby mu to jezdilo za 6 litrů, no vůl..Dal jsem tomu benzinu, kolik si přála a vše je o.k.
petersk

Dnes som strekol benzin pod svičky a slabý náznak že to chytí.Svíčky sú stále suché ale ked som dal dole karburátory vnútorné potrubie vo válci bolo mokré od benzínu.Už mi to pripadá ako keby bol posunutý prevod nevím možno je to blbost ale pripadá mi to tak ako keby sa benzín nasal ale už pri zdvihu piesta sa už otvorí výfukový ventil a zmes sa vyfúkne to by vysvetlilo že sviečka je suchá.Ked som rozhodil zapalovanie a pozrel na zdvih piestu v hornej polohe bol koník na vačke zapalovania koník zopnutý myslím že v tejto pozícii by mal byt koník rozopnutý.Už som neni ani istý či som to vobec dobre zložil.Je možná takáto chyba?
serpico-3

Nový příspěvek od serpico-3 »

Tady je divné, že to chytlo a pak začalo ztrácet výkon a pak už nic..Je tam dobře palec, pálí to jak má?
hipik634-750

Nový příspěvek od hipik634-750 »

hele to bude to samy jako u me v píšťanech, protočený rozvody. sundej čelo a zkontroluj, ze je nasazeny na drážce rozvod, to svcko tohle umi, kdyz tam neni pojistka. jestli ji tam nemas, tak to schvalne vyfot :)
olej vypoustet nemusis
http://hipik634.rajce.idnes.cz/dnepr_ro ... AG1967.jpg
-------------
КM3 К-750М р.1967 Хиппр - уникальная передвижная мастерская
Jawa 634 boeing r.1973 Bojing
Jawa 559/18 sport r.1964 Bílá
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
petersk

Bude to asi tým rozvodom vyskúšal som aj iné karburátory a stále to isté náznaky že to chytá ale to asi všecko.Zhodím kryt rozvodu a pošlem ti foto.

Dik za rady.
petersk

AHOJ
Tak som sa k tomu konečne dostal zhodil som kryt rozvodu a samozrejme poistka na kolese na klukovke chýba drážky sú posunuté.Takže sranda skončila a možem rozmýšlat jak to dat dokopy a dobre naštelovat.
hipik634-750

Nový příspěvek od hipik634-750 »

na tom sv je to sranda, jen dvouramenym stahovakem stahni primarni kolo z kliky, dej to do polohy podle znacek a vyrob nový kolicek (pokud ho nenajdes v motoru) a vyrobit drzacek na kolo - ma byt sroub a takova vetsi podlozka ...
-------------
КM3 К-750М р.1967 Хиппр - уникальная передвижная мастерская
Jawa 634 boeing r.1973 Bojing
Jawa 559/18 sport r.1964 Bílá
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
petersk

AHOJ CHLAPI
Takže všecko urobené nahodené nové pérko a prvý nákop a jako hodinky len tak si bafká krása.Díky za šecky rady hlavne FAPEKOVI a HIPIKOVI moc ste mi pomohli.Chlapi 10 augusta organizujeme výstavu starých vehiklú ako sprievodnú akciu súťaže vo varení gulášu u nás (Budmerice okres Pezinok) ak budete mať chuť a čas tak prídte ste pozvaní.
fapeko
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od fapeko »

No já bych přijel v srpnu se podívat na motorce , ale určitě né na dněpru.Zařid ubytování, chlast a lapé děvy a není co řešit :lol: :lol: Vezmu to přes Libora,Bendu a potom k tobě ;)
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
petersk

V pohode ubytovanie nie je problém len treba dať dopredu vediet ludí na kolko dni vybavíme.Chlast a guláš bude a možno aj lepkavé devy.
Odpovědět