Vstreča 2013

Plánujete jízdu, sraz, napište to sem. Nebo se pochlubte zážitky a fotkami z cest.
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Dněprák

Re: Vstreča 2013

Nový příspěvek od Dněprák »

Jirko, ještě bych Tě doplnil, že se to dá projet s trochou štěstí, trochou zkušeností a když jsem viděl jak jsi tam letěl nahoru po tom sněhu a potom ještě Franta Buřval tak ještě dost odvahy, nebo šílenosti a neubrat.
veverka

Nový příspěvek od veverka »

Ano, kromě schopností, zkušeností a výkonného kulometčíka je potřeba ještě absence pudu sebezáchovy. A to nejen na jednokolkách :-)
белка
"hydroveverka"
švinda

Nový příspěvek od švinda »

Zdarec, pěkné fotky,asi super akce, já bych to nedal.
Máte můj obdiv.
Jen tak dál.
hipik634-750

Nový příspěvek od hipik634-750 »

co tam mate za gumy?
-------------
КM3 К-750М р.1967 Хиппр - уникальная передвижная мастерская
Jawa 634 boeing r.1973 Bojing
Jawa 559/18 sport r.1964 Bílá
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
Stopl

Nový příspěvek od Stopl »

Já to jezdím s leštěnkou na Heidenau K37.Žádný zázrak,ale projely to.
Jirka-MT9

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

:P U Pavla na stránkách už jsou fotky ze Vstreči 2013 !!! Osobně se mi líbí, tak se mrkněte:
http://www.ural.cz/galerie/bukz2013/index.htm
veverka

Některý fotky jsou dobře akční :lol:
белка
"hydroveverka"
Oněgin

Nový příspěvek od Oněgin »

"hydroveverka" - to sedí!!!
Máš tam pár pěknejch fotek z brodu - voda vysoko nad kolena a podobný parádičky.
Nepsala jsi náhodou před Vstréčou, že nejsi ve své kůži???
Jak by to vypadalo kdybys byla??? :-)
Já jsem toho moc neviděl, protože jsem si spletl K-áčko s ponorkou a nějak mi to sfouklo svíčky, takže jsem měl plný ruce práce, ale podle fotek "klobouk dolů až na zem"
Oněgin

Nový příspěvek od Oněgin »

Pro všechny účastníky:
Díky Vám i za Pavla za hojnou účast a doufám, že jste nelitovali času, námahy a strojů (hlavně Láďa a Panter).
Snažili jsme se zařadit do vyjížďky i pasáže, kde se naučíte něco novýho, nebo si procvičíte svoje umění. Máte přeci terénní sajdkáry, ne???

Komu to nestačilo, můžete zkusit "Přežití 2013". Není až tolik o ježdění, ale o vyblbnutí na oválu (moto-ski, sáňko, pytlo, apod. joring), krátká poznávací vyjížďka s pár úkoly a hlavně ubytování pod širákem v pokud možno extrémních podmínkách (loni -18,5°C).
Termín zkusím zavčasu napsat do nového vlákna i s bližšími informacemi.

Tak zatím sovětskejm skřápům Zdar! ;)
veverka

Kdybych byla ve své kůži, tak bych dala pár temp v proudu :P
Já za to nemůžu, do vody jsem lezla vždycky, když se naskytla příležitost, bez ohledu na teplotu vody nebo vzduchu :-) Ale paradoxně vstréču jsem přežila ve zdraví a pomoc s hlídáním dvou malých dětí ne, schytala jsem nějakou chřipajznu :|

Informaci o Přežití určitě dej. Loňský mrazový akce byly super, my byli venku tuším týden po Přežití a nejnižší naměřená teplota v táboře byla -28°C :-)
белка
"hydroveverka"
Jirka-MT9

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

:P Já když Tě Veverko sleduji, tak mám stále větší podezření, že jsi "lední medvědice" a ne veverka. To jak jsi vběhla do té vody mne úplně dostalo a ještě teď jsem z toho úplně vedle. Nevím, jestli ti nemám připravit na Šumavském srazu vyjížďku v mrazicím boxu s bazénem :lol: . Vážně před tebou smekám. Zasloužíš si náš obdiv a velké poděkování. Mně bylo jasné, že v tak hluboké vodě bych to utopil a proto jsem zvolil srabáckou objížďku (i tak mám v převodovce vodní emulzi). Takže díky za všechny utopené odvážlivce, které jsi pomohla hrdinsky vyprostit ze spárů brodu.
Dněprák

Nový příspěvek od Dněprák »

Jirko, Veverka už jiná nebude. Prostě vidí vodu a to je ve svém živlu. Fotky má Pavel dobrý, škoda že to neobsadil nějakou kamerou. Akčních míst bylo poměrně dost. Když jsem viděl, jak ten potok objíždíte, taky jsem váhal. Jet nejet. Něco jiného je utopit to v létě a jiné je to v zimě. Už jak jsem tam sjížděl, tak jsem si v duchu říkal. Jseš vůl a určitě tam zůstaneš. Naštěstí to vyšlo. Ale příště si na takovou akci pořídím rybářské holínky až do pasu. Kdyby náhodou.
Odpovědět