Dněpr K 750
Pravidla fóra
Diskutujte zde nad tím, po jakém stroji toužíte, ptejte se na cokoliv o těchto strojích.
Diskutujte zde nad tím, po jakém stroji toužíte, ptejte se na cokoliv o těchto strojích.
-
Dneprstein
Re: Dněpr K 750
Taky jsem na Dněpru před 11 lety začal a mam ho doteď. A rozhodně nemůžu ríct, že by to byly takový galeje, jak se říká. A to ať už se týká ježdění, nebo oprav...
Naposledy upravil(a) Dneprstein dne 15 říj 2012, 21:41, celkem upraveno 1 x.
Já pomaličku dělám Dněpra a v garáži mám krásnou SRX , ale do práce jezdím na Jawě 350 - 634. Jezdím za cca 3,5l a absolutně bez jakýchkoliv servisních zásahů - udělal se výbrus a od té doby jsem na ni nešáhl. ALE, což vadí mnoha lidem, je to dvoutakt..... A když je něco špatně, tak ji chytnu za madlo u sedla a klidně ji otočím na místě o 360 stupňů. Nicméně, co se týče vzhledu a toho, že to nemá každý, je ruská produkce někde jinde. - tolik pouze doplnění k Davymu.
Asi MT09.
Nemůžeš? Přitvrď si a nastup!!
Nemůžeš? Přitvrď si a nastup!!
- Davy
- Kontaktovat uživatele:
Nojo, to se řiká, ale pravda to neni. Zkušenosti ukazujou že jednoválec fatálně selže častějš. Nevim proč, asi proto že v dnešnim provozu jede na hranici, zatímco třinda má ještě rezervu.Honda Wanderer píše:Polovina válců, polovina problémů.Ale tohle je věcí názoru.
Omlouvám se za příspěvek mimo téma, ale mě to "polovina válců, polovina problémů" poněkud irituje, slyšim to každou chvíli. Ale podložený je to jen zkušenostma lidí co neuměj seřídit předstih.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Souhlasím... Většinou se setkávám s tím, že to někomu nejede z toho důvodu, že se k tomu buď chová jako prase, nebo něco někde zanedbal. S mým K-750 jsem najezdil skoro 50tis km a nemůžu říct, že by to byla nespolehlivá motorka. Jezdil jsem na ní do školy a následně i do práce v jakémkoliv počasí. A pokud opomenu povolený šroubek, špatný kontakt, či prasklé dráty v kolech, tak to jezdilo a jezdilo... Jen jsem tomu dával pravidelnou údržbu a občas jsem to i umylDneprstein píše:Taky jsem na Dněpru před 11 lety začal a mam ho doteď. A rozhodně nemůžu ríct, že by to byly takový galeje, jak se říká. A to ať už se týká ježdění, nebo oprav...
Ural Ranger 750
M-72-je a bude ;)
Bylo: K-750, Dněpr- MT13,Mt-16,MT-11,Ural 650 solo,Ural M66
M-72-je a bude ;)
Bylo: K-750, Dněpr- MT13,Mt-16,MT-11,Ural 650 solo,Ural M66
- Davy
- Kontaktovat uživatele:
Ono to tak bejva casto. Kdyz se o nejaky motorce rika ze je poruchova, tak po blizsim zkoumani clovek zjisti ze je to dany pristupem majitelu. Vetsinou se jedna o stroje z low-end kategorie, o kterejch si majitel z nejakyho duvodu mysli ze nepotrebujou udrzbu, nebo si majitel nechce spinit ruce a servis by stal zhruba tolik co ta motorka. Ja jsem si Dnepra koupil potom, co jsem si overil na praktickem prikladu nekolika majitelu, ze kdyz se chce a clovek se neboji si zaspinit ruce, tak to jezdi.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
M72 1952
K-750 1959
K-750 1959
Budu za hnidopicha, ale novy se mi nelibi
ovšem šel bych nakonec do OHC, což jsou novější stroje. Ale jak už bylo řečeno, když je možnost dát si tam jinou plechařinu tak bych se tomu nebránil. To bych ale musel mít bílé značky 
Taky budu za hnidopicha 
Novější Dněpry nejsou OHC ale OHV
. On tenhle Dněpr je prakticky kromě vzduchového filtru, sedla které si můžeš vymněnit a pár dalších drobností pořád stejný jako můj z 84. rocku
A tím že to má papíry a STK jsem pochopil že to má i normální značky 
Novější Dněpry nejsou OHC ale OHV
M72 1952
K-750 1959
K-750 1959
moje chyba myslel jsem OHV
http://www.motoinzerce.cz/motorky/ural/669299-m-67.html
co říkáte na tenhle?
co říkáte na tenhle?
na náhradní díly dobrý, ale ta cena je hrozná. Nic co nemá bílé značky bych nekupoval.
Днепр Соло
К-750 с коляской
ВАЗ 21044i
велик Украина)
К-750 с коляской
ВАЗ 21044i
велик Украина)