spojková tyčka M72 délka

Řešíte problém? Jak na to?
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Soptík

Re: spojková tyčka M72 délka

Nový příspěvek od Soptík »

Šrouby jsem si nechal udělat na zakázku. Pevnostní a s šesti-hrannem na imbus. Dotáhl jsem je na H-fest ( na krev ;) ) opravil zahlubovákem sedla v tom plechu. Žádný další zajišťování jsem nedělal. Tak uvidím, ale myslím si že tohle se nepovolí.
Jawa 350/640
Jawa 250/353
K-750
bobanbob
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od bobanbob »

ty šrouby se dají koupit v provedení imbus u Pavla Kučery na URAL.CZ
Soptík

To je fakt ale u p. Kučery stojej asi 50.- Ks. Což je celkem raketa.
Jawa 350/640
Jawa 250/353
K-750
Honda Wanderer

Nový příspěvek od Honda Wanderer »

Řekl bych, že tohle bude patřit k těm minimálním položkám v provozu Emky. Přijdou dražší věci. To že se ty šrouby dělají v imbusu jsem ani netušil. Ale klasika s drážkou je klasika. :)

Soptík: Kolik jsi s tím takhle najezdil?
Don't give in without the fight!
Soptík

Popravdě :oops: zatím ani metr. Zatím dávám do kupy. Ještě to bude chvilku trvat.
Jawa 350/640
Jawa 250/353
K-750
Honda Wanderer

Nový příspěvek od Honda Wanderer »

Tak to bych ti doopravdy doporučil zaklepnout důlčikem. To se totiž rádo povoluje.
Don't give in without the fight!
Vici

Nový příspěvek od Vici »

Víc než důlčíkům věřím tomu Loctite. Použil jsem s malou pevností aby to šlo povolit tak provoz ukáže...
M-72, 1952
Jura_eMka

Nový příspěvek od Jura_eMka »

Tak lamely jsou již hotové - Ferodo - přes firmu v Hradci Králové, nýtované, síla obložení 3,5 mm, cena 960 kč za obě
pro zájemce přidám fotku. Kéž by mě i vše ostatní šlo tak rychle jako ty lamely..... :lol:
eMka - čekal jsem na ni 17 let... no a je doma bratříček spodový K 750 i vrchový Ural se k nám nastěhoval, i IŽ už tady taky bydlí.....
bobanbob
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od bobanbob »

Já koupil uplně nové lamely s nevymláceným tisícihranem na ural.cz tam stojí 250Kč kus
Jura_eMka

Nový příspěvek od Jura_eMka »

Zdravím, tak jsem pokročil - s repasí lamel ve ferodu to byl úlet a vyhozený litr, na Motortechně v Brně jsem nakoupil lamely po 200 Kč, šrouby ke spojce po 10 Kč, sadu remontnuju ke spojce (tyčka, ax. ložisko, váleček) 250 Kč. I lanka jsem nakoupil, ale ke karb. jsou moc dlouhá, spojkové k eMce je jiné než ke Kčku (mělo by být bez válečku na konci u spojk. páčky a asi trochu delší. Koupil jsem i celou převodovku - na té mojí se mužik podepsal kladivem a majzlíkem, stejně jsem ji musel přeložiskovat a přetěsnit. I nové karburátory 302 jsem koupil ale musím je přetěsnit nejak z nich teče benzín... už to mám smontované a jsem ve fázi pokusů o nastartování, fotky dodám
eMka - čekal jsem na ni 17 let... no a je doma bratříček spodový K 750 i vrchový Ural se k nám nastěhoval, i IŽ už tady taky bydlí.....
Naposled

Nový příspěvek od Naposled »

Jura_eMka píše:Zdravím, tak jsem pokročil - s repasí lamel ve ferodu to byl úlet a vyhozený litr, na Motortechně v Brně jsem nakoupil lamely po 200 Kč, šrouby ke spojce po 10 Kč, sadu remontnuju ke spojce (tyčka, ax. ložisko, váleček) 250 Kč. I lanka jsem nakoupil, ale ke karb. jsou moc dlouhá, spojkové k eMce je jiné než ke Kčku (mělo by být bez válečku na konci u spojk. páčky a asi trochu delší. Koupil jsem i celou převodovku - na té mojí se mužik podepsal kladivem a majzlíkem, stejně jsem ji musel přeložiskovat a přetěsnit. I nové karburátory 302 jsem koupil ale musím je přetěsnit nejak z nich teče benzín... už to mám smontované a jsem ve fázi pokusů o nastartování, fotky dodám
Ave, jestli se Ti povedou utěsnit ty karburátory, tak dej vědět jak. Bojuju s tím už rok, vyzkoušel sem od původních silonových podložek, přes fíbry, teď tam mám ze závodních motorek těsněníčka a stejně mi to NĚKDE teče. V součastné době před vypnutím motora vypnu přívod benzínu, chvíli nechám brumbat a pak teprve vypínám klíček :(
MT 12-S
Odpovědět