Zdravím všechny. Právě jsem si pořídil K-750 ještě starej typ s přední kyvnou vidlicí a otočenýma páčkama na řidítkách. Motor šlape, svítí, brzdí, dokonce i klakson trochu funguje a tachometr taky v pohodě. Zatím jsem s tím ujel sotva kilometr a byla to pěkná posilovna. Když se rozjedu, tak mi začne přední kolo lítat ze strany na stranu a mám co dělat, abych to udržel a nevyskočil z toho. Vůle v předním kole není tak hrozná a ani z něho není osmička. Zadní kolo má trochu osmu. Může to mít tak velký vliv na jízdu? Když už se pak jelo trochu "rychleji", myslím tak 15km/h tak se mi to zdálo být lepší, ale stejně jsem to musel fest držet. Vůle v uložení předního kola mi nepřišla tak hrozná. Co jsme vypozorovali, tak se jedna strana s tím hliníkovým vahadlem dotkne dřív gumového dorazu. Jde nějak nastavit poloha předního kola nebo ne? A další věcí co mě překvapila je, že mi kardan skoro dře o zadní kolo. Je tam sotva 5mm místa. Dá se nějak seřizovat poloha zadní kola, třeba jak je to u normálních motorek s řetězem? Nekamentujte mě za případné dotazy, teprve se s motorkou seznamuji;-) Díky všem za odpovědi.
Jen tak mimo: Je někdo z Vysočiny, okolí Jihlavy, Třebíče apod, kdo má tento samý stroj?
Připojil bych obrázek, ale nějak to nejde.