IV. ZIMNÍ EXTREM MOTO SRAZ 2011
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Re: IV. ZIMNÍ EXTREM MOTO SRAZ 2011
To vypadá, že objednávka počasí byla vyřízena. Včera jsem popojížděla kolem Mostu a Teplic a hory už jsou bílý. 
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
Hm to jo, tady u nás jsou kopečky také bílé, ale už vím na 100% že tohoto srazu se nezúčastním. Včera jsem si coby Mikuláš při sekakování z koňského povozu za upadlou svatou knihou pochroumal levou nožičku
. No a s fofrklackama řídit Dněpra ještě nemám nacvičené a tlačení by mi také asi nešlo
. Tak snad příště a užijte si to alespoň vy - držím palce.
No vidíš. A to máš proto, že jsi vyměnil povoz. Kdyby jsi byl Mikuláš za řídítky Dněpra, za Tebou by seděl čert a v sajdě se vezl anděl, byla by to rarita a hlavně by jsi neupadl. Tak se tedy aspoň rychle uzdrav.
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
Tak tu máme první příděl snížku
sice jenom 3cm ale konečně to vypadá jako v prosinci - hudáá 
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Ural Tourist SWD 750 r.v.2001
Dněpr K750 r.v.1968
Jirko, takhle to vypadá v Austrálii, měl by si se inspirovat, stačí jen trochu jinak naparádit stroj 
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
Tak jsem to Jirko myslel. Ale ještě není nic ztraceno, protože děda Mráz na vánočně vyzdobeném Dněpru a se sajdou plnou dárků taky není k zahození.
Zdeňku, na začátku týdne jsem si nachystal Urala na cestu na hladkých tvrdých letních gumách. Je tam u vás nějaký důvod volbu obutí přehodnotit? 
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Z Krkonoš hlásím chumelenici a zasněžené silnice a semo tamo kolona kamionů uvázlých v kopci. Tak kdyby vám tam nesněžilo, přijeďte se podívat za mnou 
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
No Michale, na co myslíš, že máš vedle sajdy tu lopatu
Koukej to přezout na super měkkou směs určitě néé Heidenau. Z Litvínova to ještě jde, ale na Klínech je to už namrzlé a pokud mám dobré zprávy tak na to napadne ještě nějaký příděl sněhu. Já pojedu na drapákách a jako rezervní kolo mám kolo s řetězy

zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Dněpr K750 r.v.1968
Jen jestli tam neměli místo zimního srazu bahenní lázně
Aspoň v Krkonoších to tak bylo.
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
Tak tu máme soudruzi pár fotek a nějaké video. Co se týká počasí tak se žádná kalamita nekonala a Ivan byl sklamanej
, že prej se celej rok chystá a teď tohle. Alespoň jsme mohli letos uspořádat lehkou vyjížďku Krušnohořím k Jendysovi na ochutnávku domácího pívečka a jiných pochutin
. Poruchy byly jenom banální jako jsou postrácené šrouby a matky (asi nejsou potřeba) a uhořelá fajfka. Mě nevydržel držák na kanystr ale nové soukolí držííííí
. Nejvzdálenější posádka dorazila z Brna (Krutíci) 520km a zaslouží si veřejnou pochvalu před nastartovanym Uralem
Pár fotek je na:
http://zdenek800.rajce.idnes.cz/4.ZIMNI ... SRAZ_2011/
Pár fotek je na:
http://zdenek800.rajce.idnes.cz/4.ZIMNI ... SRAZ_2011/
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Dněpr K750 r.v.1968
Sraz byl velmi dobrý, ikdyž se sněhem se velmi šetřilo.
Já fotil velmi málo. http://suzuveverka.rajce.idnes.cz/4._extrem_motosraz/
Já fotil velmi málo. http://suzuveverka.rajce.idnes.cz/4._extrem_motosraz/
By my deeds I honor him, flat twin.
Takže se mi podařilo vyjet až nahoru, ale vzhledem málo náročným sněhovým podmínkám to nepovažuji za žádné vítězství. Musím počkat na další ročník a snad bude sněhu více. Jinak sraz byl parádní, tady naopak díky tomu, že bylo méně sněhu, se mohla uskutečnit i vyjížďka. Tu jsme si nakonec projeli dvakrát. Je pravda, že v některých místech bylo poznat pohon sajdy. Dokonce i tam, co jsem si myslel že nevyjedu, se na rozdíl od jednokolky povedlo.
Ale nemohl jsem vyzkoušet variantu sněhové řetězy na sajdě a pneu se šrouby na motorce. Tak počkám na nějaký sníh. Snad něco ještě připadne. Jinak se konečně dostal na první sraz Evžen se svým žlutým Dněprem. I když ho provázely drobné technické problémy. Ale jak sám říkal líbílo se mu to a byl velmi spokojen.
Fotek je jen pár, protože zradily baterky ve foťáku.
http://www.dneprak.rajce.net/4. Extrem sraz Cesky Jiretin
Ale nemohl jsem vyzkoušet variantu sněhové řetězy na sajdě a pneu se šrouby na motorce. Tak počkám na nějaký sníh. Snad něco ještě připadne. Jinak se konečně dostal na první sraz Evžen se svým žlutým Dněprem. I když ho provázely drobné technické problémy. Ale jak sám říkal líbílo se mu to a byl velmi spokojen.
Fotek je jen pár, protože zradily baterky ve foťáku.
http://www.dneprak.rajce.net/4. Extrem sraz Cesky Jiretin