13. Šumavský sraz 2023

Plánujete jízdu, sraz, napište to sem. Nebo se pochlubte zážitky a fotkami z cest.
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Jirka-MT9

13. Šumavský sraz 2023

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

Milí kamarádi,
množí se dotazy na termín konání srazu na Šumavě.
Sraz se uskuteční již tradičně v Dolní Lhotě u Klatov druhý víkend v červenci, což letos vychází na
7.-9. července 2023
Budeme se těšit na setkání s vámi. Nezapomeňte si přibalit dobrou náladu. Bližší informace zde zveřejníme později.
Šumaváci :D
Me2d
Kontaktovat uživatele:

Re: 13. Šumavský sraz 2023

Nový příspěvek od Me2d »

Aj, zase mezi... :-) sakra
Člověk něčím švihlej bejt musí, jinak by se z toho snad i zbláznil :-)
Stopl

Nový příspěvek od Stopl »

Tož jsem dal Sardínii,Korsiku a Dolomity na 30 let starém BMW R100 GS PD.
https://stopl.rajce.idnes.cz/Sardinie%2 ... CDolomity/
radar535

Nový příspěvek od radar535 »

Jedeme ,už se na vás těšíme🛵
Smrček
mušketýr

Nový příspěvek od mušketýr »

Tak snad letos konečně po pár letech opět dorazím na káčku. Jen to nezakřiknout. A kdyby někdo chtěl med, tak budu sebou mít a může si zakoupit.
Jirka-MT9

To jsem na ten tvůj stroj zvědavý. Vyjížka bude pohodová, tak snad klapne počasí a stroje vydrží. :D
Jirka-MT9

Info pro nováčky :D
pozvánka2023.pdf
(1005.47 KiB) Staženo 352 x
Smartyn34

Nový příspěvek od Smartyn34 »

mušketýr píše: 30 čer 2023, 20:54 Tak snad letos konečně po pár letech opět dorazím na káčku. Jen to nezakřiknout. A kdyby někdo chtěl med, tak budu sebou mít a může si zakoupit.
Pokud to vyjde, chtěl bych letos jet po ose, tak se můžem domluvit a jet společně.
(Ve dvou se to lépe opravuje)
Jirka-MT9

Vy jste zlatí kluci :D . Král Šumavy musí dorazit i kdyby celou cestu měl tlačit. :lol:
petr

Nový příspěvek od petr »

Ahoj všem. Dojeli jsme v pořádku. Poděkování všem Klatovákům za perfektní organizaci srazu, zvláště pak Jirkovi a jeho týmu. Pouze vyjížďka byla pro mé K-750 nepatrně rychlejší než by bylo ideální :D. Ale jinak bylo vše úplně super. Ještě jednou děkujeme a těšíme se na setkání na Homolce.

Homolkovi :)
Smartyn34

Nový příspěvek od Smartyn34 »

Ahoj,
chtěli by jsme za nás také poděkovat Jirkovi a spol za parádní sraz. Jen to letos nějak rychle uteklo, V pátek po příjezdu, než jsme se zabydleli, už jsme soutěžily(a jasně vyhráli :D !!!Dněpr hurá!!!) a pak nás bavil Tonda svojí hudbou tak, že když jsem se podíval na hodinky, bylo po druhé ranní. Druhý den hned po probuzení se pokračovalo soutěžemi o Krále Šumavy kde nebylo pro mně moc šancí vzhledem k předešlé z půli probdělé noci. K vyjížďce s obědem a se zastávkou na Svatoboru nelze nic vytknout, snad jen že pro moje K-čko byla jízda terénní částí trochu trápením, i když chápu že se o ty svoje Uraly bojíte, ale trochu rychleji příště by to chtělo. Až doma mi došlo, že vlastně nebyla soutěž Piráta Šumavy, ale vzhledem k delší vyjížďce a horku to snad bylo i dobře. Vyhlášení vítězů a večerní zábava už byla jen perfektním zakončením.
Ještě jednou, děkujeme.
Dněprák

Nový příspěvek od Dněprák »

Ahoj Jirko,
díky Tobě a tvým spolupracovníků z týmu za uspořádaný sraz.
Jako vždy zajímavé soutěže, které mi zase nesedly. Odhad nemám, střelba nic moc, segway - možná kdyby člověk trochu potrénoval a o hlavolamu ani nemluvím. Ale není všem dnům konec. Jednou se zadaří a potom budete úpět pod mou vládou. No, ale vrátíme se z říše fantazírování do reality.
Králem Šumavy jsem se nestal, ale díky za cenu pořadatele srazu.
První část vyjížďky, která nás provedla asfaltovými silničkami Šumavy, to byl takový asfaltový kvapík. Druhá část po obědě byla pěkná, šotolina, lesní cesty. Škoda, že před srazem trochu nezapršelo, aby nebylo tolik prachu. Ale počasí zatím neovlivníme, takže těch skoro 40 km terénem se mi líbilo.
Dněprákům se trochu dařilo, ale Uraláci Vám to Na Homolce nebo U Trumpetky zase pěkně nandaj.
Tonda s bráchou pěkně zahráli, zábava byla po oba večery výborná.
A tak ještě jednou díky za vydařený sraz a těšíme se na setkání na dalších srazech.
Pár fotek na https://www.rajce.idnes.cz/dneprak/albu ... umava-2023
venca43

Nový příspěvek od venca43 »

Na Šumavě se nám moc líbilo. Super soutěže a hezká vyjížďka.
Ural Ranger 2019
Odpovědět