Dněpr K-750 manual

Toužíte po Dněpru či Uralu, ale moc o nich nevíte? Zeptejte se!
Pravidla fóra
Diskutujte zde nad tím, po jakém stroji toužíte, ptejte se na cokoliv o těchto strojích.
straton

Dněpr K-750 manual

Nový příspěvek od straton »

Dobrý den příznivcům motocyklů Ural , Dněpr
Touto cestou zdravím všechny příznivce jmenovaných strojů . Minulý týden jsem si splnil svůj dávný sen a jeden stroj
K - 750 z roku 1962 jsem si přivezl domů. Předem podotýkám, že v renovaci veteránů nejsem začátečník , ale motocykl Dněpr K - 750 prakticky neznám a jedinou radou mi je kamarád , který tento stroj již měl. Abych neuškodil a nedělal zbytečné práce potřeboval bych k této motorce "manuál " . Vzhledem k tomu , že ruštinu ze školy jsem již zapomněl , uvítal bych jej v češtině. Chci Vás požádat - pokud by mi ho někdo mohl přeposlat, nebo poradit , kde se dá stáhnout , byl bych rád.
Děkuji za pomoc S pozdravem Milan - straton , tel : 724319151 e- mail : veteranmiky@seznam.cz
host

Re: Dněpr K-750 manual

Nový příspěvek od host »

Zdravím nového kolegu.
Myslím, že hledáte jahody v prosinci. Něco existuje na M-72, je ke stažení kdesi na netu (stránky p. Kučery??).
Zbytečné práce rozhodně dělat nebudete, pouze pravděpodobně celkovou GO ;-). Bohužel tyto stroje nejsou úplně začátečnicky nejvhodnější...
Dněpr MT12
Honda CM400T
Honda XBR 500
ČZ 175/1938
JČZ 150
...a další stvůry
straton

Nový příspěvek od straton »

Zdravím
Asi Vám nakonec budu muset dát za pravdu , sehnat manuál na K 750 v češtině se mi zatím jeví jako nedosažitelný problém, ale nevzdávám se. Stáhnul jsem manuál , ale ten je bohužel v ruštině což je pro mě je to to samí jako kdyby to bylo v čínštině.
Ale když už píšu , jeden dotaz bych přeci jenom měl. Při pohledu ze sedla jsou takto rozmístěné kontrolky správně ? :1. červená - dobíjení 2.modrá - dálkové světlo , přepínač s klíčkem , 3. pojistka 15A 4.zelená - signalizace neutrálu ? A v jaké poloze má být klíček aby svítilo pouze parkovací světlo reflektoru ( otočit proti směru hodinových ručiček ?) Na vysvětlenou - ta kabeláž na celé motorce je velmi ,velmi poškozená, některé dráty jsou vyštípané a jiné jsou tam zase přidané. Ale mám už objednanou novou kabeláž.
Děkuji za radu
S pozdravem Milan straton
Honda Wanderer

Nový příspěvek od Honda Wanderer »

Ještě by se možná dalo něco najít v němčině. Jinak v hodně věcech se dá vycházet z M-72.
Don't give in without the fight!
kudlin

Nový příspěvek od kudlin »

Zdravíčko. Český manuál všeobecně k ruským sajdkárám je na www.ulozto.cz. Vyhledat dnepr manuál. Dále moooc toho je na www.kolyaska.pl. No a já mám v dílně zafoliovanou tabulku azbuka-cestina a louskám to tak. Jde to, ruštinu jsem na škole už nestihl. Čau, hodně zdaru
Dnepr 650 OHV
Odpovědět