7.Motosetkání Ural - Dněpr - Čechy 2016
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
7.Motosetkání Ural - Dněpr - Čechy 2016
A jako poslední dávám na známost termín 7.Motosetkání Ural- Dněpr Čechy 2016.
Tímto zvu všechny příznivce tohoto srazu do Píšťan u Lovosic na dny 2 - 4.9.2016.
Původně jsem se již chtěl s tímto místem rozloučit, ale je zde nový majitel, který se dal do razantní úpravy všeho špatného co tam dříve bylo. Takže vše by mělo být lepší. Termín jsem musel posunout, ale snad to neodradí skalní fanoušky.
Program bude ve stejném duchu jako minulý rok, ale s určitými obměnami a novinkami.
Tímto zvu všechny příznivce tohoto srazu do Píšťan u Lovosic na dny 2 - 4.9.2016.
Původně jsem se již chtěl s tímto místem rozloučit, ale je zde nový majitel, který se dal do razantní úpravy všeho špatného co tam dříve bylo. Takže vše by mělo být lepší. Termín jsem musel posunout, ale snad to neodradí skalní fanoušky.
Program bude ve stejném duchu jako minulý rok, ale s určitými obměnami a novinkami.
Re: 7.Motosetkání Ural - Dněpr - Čechy 2016
Tak nám ten čas pěkně utíká. Nedávno jsme četli nabídku srazů na letošek a dnes mají hotovo Pavelkové , Pavel na Bukáčku, Šumaváci a před námi je Homolka, na které již Petr s Jarkou usilovně pracují (případně již mají vše připraveno)
A blíží se také Píšťany. Trasy na vyjížďku jsou již nalezeny, křoví, které by Vám mohlo poškrábat obličej, případně lak na strojích je vystřiháno. Včera jsem zjistil, že nesmí pršet. Vyjížďka byla průjezdná i na strojích s neobsazenou a nepoháněnou sajdou. Po celonočním dešti neprojel ani skvělý stroj SWD. Ale vzhledem k tomu, že na předchozích ročnících nepršelo, proč by mělo být letos jinak. I když lehké zavlažení tratě by neškodilo.
A blíží se také Píšťany. Trasy na vyjížďku jsou již nalezeny, křoví, které by Vám mohlo poškrábat obličej, případně lak na strojích je vystřiháno. Včera jsem zjistil, že nesmí pršet. Vyjížďka byla průjezdná i na strojích s neobsazenou a nepoháněnou sajdou. Po celonočním dešti neprojel ani skvělý stroj SWD. Ale vzhledem k tomu, že na předchozích ročnících nepršelo, proč by mělo být letos jinak. I když lehké zavlažení tratě by neškodilo.
To zadní kolo vyndej, dej ho do pece vypálit a máš luxusní výztuhy
. Navíc to bude naprostý originál. No v každém případě hezká práce a už se těšíme.
Dave splnil to co slíbil a už mám stopky, které budou každému měřit stejně. Na srazu v Píšťanech to ověříme.
Dave díky.
Dave díky.
Je šikovný ten chlapec
.
Pokud by někdo chtěl zabezpečit spaní v pokojích v kempu, je ještě volných 15 míst. Jedna noc pro jednoho nocležníka 200 Kč. Luxusnější spaní je na Maríně , což je asi 500 m od kempu. Cena pro jednoho na noc se snídaní 820 Kč.
- hipik634-750
blby termin, budu v litaku na hokejovym kempu, zkusim se aspon zastavit ...
-------------
КM3 К-750М р.1967 Хиппр - уникальная передвижная мастерская
Jawa 634 boeing r.1973 Bojing
Jawa 559/18 sport r.1964 Bílá
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
КM3 К-750М р.1967 Хиппр - уникальная передвижная мастерская
Jawa 634 boeing r.1973 Bojing
Jawa 559/18 sport r.1964 Bílá
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
Vážení majitelé ruských a sovětských strojů, nadešel čas dalšího setkání v Píšťanech. Předpověď počasí je příznivá i když jsem čekal, že trochu zaprší, aby se neprášilo a aby nevyschly úseky, kde je trochu blatíčka, ale nic.
Program bude ve stejném duchu, jak to v Píšťanech vždy bývá( nemyslím vykradení stanů a jiné nepřístojnosti). Čeká Vás Píšťanský trojboj družstev, na Babinách překvapení, nějaké akce nové, takže uvidíme.
Vyjížďka s trochou polních a lesních cest, kde na jednom úseku uvidíte nejvíce mravenišť na jednom místě. ( teda aspoň já jsem jich nikde tolik neviděl)
Myslím, že všichni už do Píšťan trefíte, ale je jedna změna. Do kempu se najíždí už z vesnice, nejede se do zákazu vjezdu. Před zákazem vjezdu odbočit doprava a potom už uvidíte areál.
Takže doufám, že se objeví skalní návštěvníci v plných počtech , ale i tváře a stroje nové.
Program bude ve stejném duchu, jak to v Píšťanech vždy bývá( nemyslím vykradení stanů a jiné nepřístojnosti). Čeká Vás Píšťanský trojboj družstev, na Babinách překvapení, nějaké akce nové, takže uvidíme.
Vyjížďka s trochou polních a lesních cest, kde na jednom úseku uvidíte nejvíce mravenišť na jednom místě. ( teda aspoň já jsem jich nikde tolik neviděl)
Myslím, že všichni už do Píšťan trefíte, ale je jedna změna. Do kempu se najíždí už z vesnice, nejede se do zákazu vjezdu. Před zákazem vjezdu odbočit doprava a potom už uvidíte areál.
Takže doufám, že se objeví skalní návštěvníci v plných počtech , ale i tváře a stroje nové.
- Davy
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel jsem marod. Este nevim jak se z toho zvladnu dostat. V kolik pripadne bude vyjizdka, kdybych jel az v sobotu?
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Doufám Davy, že se dáš dohromady a přijedeš. Vyjížďka je plánována na 9.30. hod.
Děkuji Ivanovi jménem všech účastníků ze Šumavy za krásný a velmi povedený sraz. Byla to moc pěkná tečka za letním blbnutím s tříkolovými stroji. Osobně mohu říci, že tím BVP-1 jsi mi Ivane vyrazil dech - to jsem opravdu nečekal. Trojboj byl také velmi záživný a hezky připravený. Nechápu, jak tohle všechno zvládáš sám zajistit a doufám, že příště se najdou nějací dobrovolní pomocníci z tvého okolí, aby jsi si ten sraz mohl více užít i ty.
Náš návrat na základnu proběhl naštěstí již bez technických komplikací. Před Klatovama nám trochu ochladil stroje mírný deštík, ale už jsme doma v suchu a vzpomínáme na krásně prožité léto. Ještě jednou díky a mějte se všichni moc fajn.
Náš návrat na základnu proběhl naštěstí již bez technických komplikací. Před Klatovama nám trochu ochladil stroje mírný deštík, ale už jsme doma v suchu a vzpomínáme na krásně prožité léto. Ještě jednou díky a mějte se všichni moc fajn.
Jirko, díky za ohodnocení, ale pokud se ohlédneme zpět, tak se povedly všechny srazy.
Jinak bych chtěl poděkovat všem, kteří neváhali( možná váhali) a přijeli na tento již sedmý ročník. Účast byla velmi pěkná. Rovněž je potřeba vyzdvihnout aktivní účast na Píšťanském trojboji družstev, kde se všichni pobavili na úkor soutěžících při provádění někdy krkolomných kousků. U některých se dá již hovořit o téměř akrobatických prvcích . Karlův kotoul vzad ovšem vede na plné čáře. Ale i Tvůj tanec ( nazval bych ho jako tanec s vlky) okolo tyčky dobře pobavil. A už vůbec nemluvím o dojezdu každého družstva do jezera, kde někteří předvedli pěkné pády. Obzvlášť Martin přistál pěkně. Ono vystupovat z rozjetých kolových sání asi není to pravé ořechové. Myslím, že u každého družstva se našlo něco co potěšilo škodolibého diváka. Jsem rád, že se najdou odvážlivci a do těchto soutěží se zapojí.
Vyjížďka se vydařila i když vedro udělalo svoje a dlouho hledaná místa s bahýnkem mi vyschla. Potěšilo mě, že se nikdo nevyhýbal jízdě po polních a lesních cestách. I když pro dva Vlky a jednu Jawu to možná někde bylo na hraně. Pád slečny na Jawě je zdokumentován.
Materiálu je natočeno a nafoceno dost, takže opět něco vyrobíme a něco se zase objeví na Rajčeti.
Doufám, že jste všichni dorazili v pořádku a nezmokli po cestě.
Takže ještě jednou díky za Vaší přízeň a zase někdy příště.
Videa a foto na:
http://dneprak.rajce.idnes.cz
Jinak bych chtěl poděkovat všem, kteří neváhali( možná váhali) a přijeli na tento již sedmý ročník. Účast byla velmi pěkná. Rovněž je potřeba vyzdvihnout aktivní účast na Píšťanském trojboji družstev, kde se všichni pobavili na úkor soutěžících při provádění někdy krkolomných kousků. U některých se dá již hovořit o téměř akrobatických prvcích . Karlův kotoul vzad ovšem vede na plné čáře. Ale i Tvůj tanec ( nazval bych ho jako tanec s vlky) okolo tyčky dobře pobavil. A už vůbec nemluvím o dojezdu každého družstva do jezera, kde někteří předvedli pěkné pády. Obzvlášť Martin přistál pěkně. Ono vystupovat z rozjetých kolových sání asi není to pravé ořechové. Myslím, že u každého družstva se našlo něco co potěšilo škodolibého diváka. Jsem rád, že se najdou odvážlivci a do těchto soutěží se zapojí.
Vyjížďka se vydařila i když vedro udělalo svoje a dlouho hledaná místa s bahýnkem mi vyschla. Potěšilo mě, že se nikdo nevyhýbal jízdě po polních a lesních cestách. I když pro dva Vlky a jednu Jawu to možná někde bylo na hraně. Pád slečny na Jawě je zdokumentován.
Materiálu je natočeno a nafoceno dost, takže opět něco vyrobíme a něco se zase objeví na Rajčeti.
Doufám, že jste všichni dorazili v pořádku a nezmokli po cestě.
Takže ještě jednou díky za Vaší přízeň a zase někdy příště.
Videa a foto na:
http://dneprak.rajce.idnes.cz
Naposledy upravil(a) Dněprák dne 06 zář 2016, 07:36, celkem upraveno 2 x.
dáse říct že jsem taky dorazili.... po "drobném" terénu po vvp ralsko Angelo ad Kelly family udělal lehkou kremaci spojky naštěstí ke mě to bylo už jen 40km tak se svezl za žlutákem na laně tady pár fotek pro pobavení já se ještě ted válím smíchy....
k750side,jawa 559side
Ivane, děkuji za hezký sraz a těším se na příští ročník.
Buchtič, hezká práce!
Plechy vypadají "zdravě", jen zahladit šmirglem. Všechno obložení se dochovalo na stěnách motoru, to ho tam Angelo napeče zpět, že?
Buchtič, hezká práce!
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Takhle dokonalou kremaci spojky jsem ještě neviděl
. Jste jedničky kluci. Hold kdo umí, umí.