lamela moskvič
Pravidla fóra
Nedaří se Vám něco sehnat? Zeptejte se, možná to někdo z nás už někde viděl.
Nedaří se Vám něco sehnat? Zeptejte se, možná to někdo z nás už někde viděl.
lamela moskvič
Koupil jsem si novou lamelu M408.
Má ještě 2ks, jedna je zamluvená. 500 kč
Má ještě 2ks, jedna je zamluvená. 500 kč
Re: lamela moskvič
Jedna by se mi hodila do Dněpra. V Uralu mi už slouží velmi dobře.
Kde a od koho to je?
Kde a od koho to je?
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Je to zajímavé, jak Rusové měli využité již vyrobené součástky. Lamela z Moskviče byla jako "tlumící spojka" u pohonu větráku motoru T 54-55. Takže tank a motorka mají vlastně stejnou součástku.. 
Tak je to v Ústí n.L. , Kdysi měl ten chlap servis Moskvič, má malý skládek dílůMichal píše:Jedna by se mi hodila do Dněpra. V Uralu mi už slouží velmi dobře.
Kde a od koho to je?
Já si vzal jednu, druhou chce F.Buřval
Ted koukám na lamelu CJ 750 (45dolarů), mají vyndané 3 pružinky, njn, nemá to tolik kilo jako moskvič 
Koukal jsem na allegro, našel jsem lamelu z Uaz 69, myslíte že to je ta samá co na 408 moskviči, že by šla hodit do motorky? tisícihran je 10ka-hran, což je stejně jako na stromečku ruské moto.
Schválně jestli tuto lamelu někdo nemá doma, aby ji mohl porovnat zda pasuje či ne.
O lamelu z odkazu nemám zájem (májí tedy šanci jiní), jen jsem to sem hodil pro zajímavost zdali by bylo i jiné vozidlo odkud brát
http://allegro.pl/gaz69-uaz-tarcze-sprz ... 10516.html
jinak polák tam povídá: nowe tarcze CCCP r tel 733527969 , tel +380972230802
-asi jich má víc, a třeba má i moskvičí - teda nejsou-li totožné...
Jinak ten příspěvek nade mnou od "jarda_na" Lamela z čínského stroje CJ-750 ..Taky to nevypadá špatně, máte ji někdo?
Není-li to nějaké bláto a je-li funkční jako ty čínské karburátory co používají k naprosté spokojenosti Emkaři, káčkaři, a jiní rusi, dokonce i němci, tak taky dobrý poznatek, díky
Schválně jestli tuto lamelu někdo nemá doma, aby ji mohl porovnat zda pasuje či ne.
O lamelu z odkazu nemám zájem (májí tedy šanci jiní), jen jsem to sem hodil pro zajímavost zdali by bylo i jiné vozidlo odkud brát
http://allegro.pl/gaz69-uaz-tarcze-sprz ... 10516.html
jinak polák tam povídá: nowe tarcze CCCP r tel 733527969 , tel +380972230802
-asi jich má víc, a třeba má i moskvičí - teda nejsou-li totožné...
Jinak ten příspěvek nade mnou od "jarda_na" Lamela z čínského stroje CJ-750 ..Taky to nevypadá špatně, máte ji někdo?
Není-li to nějaké bláto a je-li funkční jako ty čínské karburátory co používají k naprosté spokojenosti Emkaři, káčkaři, a jiní rusi, dokonce i němci, tak taky dobrý poznatek, díky
M-72
Ahoj, UAZ má větší spojkovou lamelu i než Moskvič 412. Jediná použitelná co vím tak je jen Moskvič 408.