Dněpr K750 r.v.66 či Ural M62 r.v. 67
Pravidla fóra
Diskutujte zde nad tím, po jakém stroji toužíte, ptejte se na cokoliv o těchto strojích.
Diskutujte zde nad tím, po jakém stroji toužíte, ptejte se na cokoliv o těchto strojích.
-
Březiňák
Dněpr K750 r.v.66 či Ural M62 r.v. 67
Dobrý večer,dobrý den.Zdravím borce pořádných strojů a jelikož jsem v koncích,prosím o radu. Již delší dobu střádám info o Dněprech,Uralech všech verzí,ale na netu a ve forech je toho tolik,že my jde hlava kolem.Chci koupit a mám dvě nabídky ke koupi typy Dněpr K750 a Ural M62. Jeden den čtu Dněpr K750 raději než Ural,druhý den čtu Ural rozhodně ne Dněpr a jelikož nemám osobní zkušenosti,obracím se na Vás. Je my jasné,že nic nikdy nebude fungovat samo,ale moto by my mělo sloužit k rekraeční jízdě,žádné terény. Díky za zájem 
Re: Dněpr K750 r.v.66 či Ural M62 r.v. 67
Ještě jsem si uvědomil,že K750 není vlatně Dněpr,jak píši. K750 je prostě K750.Název Dněpr později.
Záleží na tom, co se ti víc líbí, přece.
Ten ural je celkem hezkej, tak ním začni. Káčko kup taky, abys neměl prodlevu v dílně, až doděláš ural
.
Ten ural je celkem hezkej, tak ním začni. Káčko kup taky, abys neměl prodlevu v dílně, až doděláš ural
MV650
K750
K750
Taky jsi sem nenapsal stav a cenu... jezdit rekreačně nepotřebuješ moto s kyvkou a Káček je celkem dost...
Zamně M62 je sice novější emka, ale rozhodně je hezčí a cenější a i do budoucna je to lepší investice.
Ale hlavně se rozhodni co se ti víc zamlouvá - oba typy stojí za to a o tom spravování se tady napsalo dost...
Zamně M62 je sice novější emka, ale rozhodně je hezčí a cenější a i do budoucna je to lepší investice.
Ale hlavně se rozhodni co se ti víc zamlouvá - oba typy stojí za to a o tom spravování se tady napsalo dost...
M-72 r.52 side - černá
M-72 r.52 side - modrá s SPZ
M-72M r.56 side -písková
M-72M r.56 solo - černá civil
https://boxermoto.webnode.cz/
servis Jawa-ČZ
M-72 r.52 side - modrá s SPZ
M-72M r.56 side -písková
M-72M r.56 solo - černá civil
https://boxermoto.webnode.cz/
servis Jawa-ČZ
Káček je všude habakuk a díly taky nejsou problém ,ale M 62 je něco jiného a taky je problém s dílama ,protože to je ještě ten starý motor který je od M 63 a výše zcela odlišný ......však Miras by mohl vyprávět.
Já renovuji ted M 72N a taky se s tím trápím z důvodů ,že jich bylo málo vyrobeno tak jako M 62 a ty díly prostě nejsou no
Já renovuji ted M 72N a taky se s tím trápím z důvodů ,že jich bylo málo vyrobeno tak jako M 62 a ty díly prostě nejsou no
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Děkuji moc za Vaše názory a poznatky. Už je rozhodnuto....vyhrálo to Káčko.Až ho v sobotu přivezu,zkusím hodit nějaké foto do placu....ale z rozmazaných fotek a padesátimetrové vzdálenosti vypadal i ten motor jako nový
Tak mě držte palce a určitě si zde na foru ještě napíšeme,jelikož cenných rad a zkušeností není nikdy dost.I když toho zde již je mnoho napsáno a probráno,ale když je nouze nejvyšší....
.Tak se nezlobit,pokud se otevře již probrané téma.Jen lehce upozornit...třeba...VYMAZAT!!!

O to víc ale budeš mít něco, co není běžné.. Proč je dražší veterán , kterého bylo prodáno minimum kusů? Když se prodávaly emky na běžícím pásu, koupil si to hlavně nadšenec a dneska má cenný kus. Pamatuji, když BMW R 75 Sahara nebo Zundapp 750 nikdo nechtěl i když dílů bylo všude hafo..A dnes? Je z toho Mona Lisa a na silnici to nevidíš ...Přivezou to na vleku , udělají kolečko, všichni učurávají a zase jedou domů, protože ví, že cena jen roste.../chudáci motorky/..Takže podle mne, pokud dotyčný chce, aby jeho práce byla náležitě zhodnocena a oceněna, šel bych do neobvyklého typu. A ani to není ode mě kalkul , jen si vzpomenu, když jsem za vrak Káčka dal 40000 kč , a to nebylo 40000 kč jako dnes...Prostě bylo jich málo, ale v současnosti? A Uralů M 62 bude málo vždy..fapeko píše:Káček je všude habakuk a díly taky nejsou problém ,ale M 62 je něco jiného a taky je problém s dílama ,protože to je ještě ten starý motor který je od M 63 a výše zcela odlišný ......však Miras by mohl vyprávět.