absence značek na setrvačníku ?

Řešíte problém? Jak na to?
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Viki
Kontaktovat uživatele:

absence značek na setrvačníku ?

Nový příspěvek od Viki »

Chlapi je možný že bych neměl na setrváku vyražený značky pro seřízení předstihu a označení HMÚ pístu ?
Kurňa sundal jsem i startér abych tam pořádně viděl a prostě tam ty šipky nemůžu najít ! stal se to taky někomu z vás ? Nebo su fakt slepej jak patron ?!
Ural 750 "Ranger"
Jawa 353 + PAV
ČZ 487 - armádní verze
Jawa 555 vrakůvka :)
Dneprstein

Re: absence značek na setrvačníku ?

Nový příspěvek od Dneprstein »

Hele, já myslím, že Ural má to kontolní okénko z druhé strany než Dněpr (tedy vpravo - opačně než startér)...
Michal

Nový příspěvek od Michal »

Možné je všechno, ale pravděpodobnější je že špatně koukáte. Dírou na startér nejspíš vidět nebudou. Ten setrvačník je vysoký, ozubení startéru je na jednom okraji, značky jsou blízko opačného kraje.
Ty značky jsou sotva vidět, až je najdete, označte je barvou. Nejlépe si udělat i pruh že se už blíží.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)

Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Viki
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Viki »

Michal píše:Možné je všechno, ale pravděpodobnější je že špatně koukáte. Dírou na startér nejspíš vidět nebudou. Ten setrvačník je vysoký, ozubení startéru je na jednom okraji, značky jsou blízko opačného kraje.
Ty značky jsou sotva vidět, až je najdete, označte je barvou. Nejlépe si udělat i pruh že se už blíží.

No přesně tak jsem si to představoval, kontrolním "kukátkem" u sajdy je tam blbě vidět, tak jsem si myslel že větší dírou u startéru to uvidím líp a označím si to. Svítil jsem si tam čelovkou i pod úhlem a nic. No budu muset přizvat někoho s bystřejším zrakem :)
Každopádně dík za odpověď, byť se jedná o tkhle stupidní "problém"
Ahoj
Ural 750 "Ranger"
Jawa 353 + PAV
ČZ 487 - armádní verze
Jawa 555 vrakůvka :)
Odpovědět