jaky olej do dnepra
Pravidla fóra
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
jaky olej do dnepra
zdravim
již delši dobu mam pod dneprem loužičku od oleja mam křivou tu plechovou vanu
ted na zimu chci rozdělat vanu a koupit tu plitkou hlinikovou
ale pak jaky olej nalit
doted sem tam lil od panolinu 20w50
a co ted
m8ad
každy mě řika něco jineho
tak sem z toho zmateny
předem diky za přizpěvky
osobně se přiklanim k m8ad
již delši dobu mam pod dneprem loužičku od oleja mam křivou tu plechovou vanu
ted na zimu chci rozdělat vanu a koupit tu plitkou hlinikovou
ale pak jaky olej nalit
doted sem tam lil od panolinu 20w50
a co ted
m8ad
každy mě řika něco jineho
tak sem z toho zmateny
předem diky za přizpěvky
osobně se přiklanim k m8ad
- Honda Wanderer
Re: jaky olej do dnepra
To jsou takřka stejné oleje. M8AD je 15W-50, 20W-50 je myslím jen o málo hustší. S M8AD chybu neuděláš, osobně jsem s ním spokojen.
Don't give in without the fight!
- Davy
- Kontaktovat uživatele:
Davam M8AD, pac mi to doporucil Michal a dobry. Netece a maze. Na zimu jsem ted dal M6A, ale jen proto ze jsem ho kdysi zbytecne koupil a strasil mi v dilne. Blbe je ze ten M8AD uz jde sehnat jen pres eshop.
Az das hlinikovou vanu, tak taky prodluz saci trubku cerpadla.
Az das hlinikovou vanu, tak taky prodluz saci trubku cerpadla.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Já jezdím tohle; pravda, jen v létě:
http://www.oleje.cz/p/mol-aero-22-1-l-nalevany--350
http://www.oleje.cz/p/mol-aero-22-1-l-nalevany--350
Dněpr MT12
Honda CM400T
Honda XBR 500
ČZ 175/1938
JČZ 150
...a další stvůry
Honda CM400T
Honda XBR 500
ČZ 175/1938
JČZ 150
...a další stvůry
Vanu si kupim tu plitkou ne tu hlubokou
A uz tedy shanim m8ad
Jeste jeden dotaz muze bejt i m7ad nebo je jiny
Jsou vhodne i nazimu
A uz tedy shanim m8ad
Jeste jeden dotaz muze bejt i m7ad nebo je jiny
Jsou vhodne i nazimu
Drumbas:Hlavně si tam nezapomen nalít tenhle zázračný přípravek
S tímhle může jezdit aji Hipík bez oleje
M8AD 15w50 je na benzínce Slovnaft v OV
https://aditiva.heureka.cz/gold-eagle-m ... =6#reviews
Prvotřídní přísada zřetelně vylepšující činnost starších motorů. Vylepšením mazací a těsnící schopnosti oleje snižuje opotřebení. Zůstává navázána na kovových součástech např, vačková hřídel nestéká do olej. vany a proto zajišťuje okamžité mazání i po dlohodobém stání a studených startech. Snižuje hlučnost zvyšuje kompresi a výkon motoru. Obsah plechovky stačí k ošetření 5l mot. oleje. Míchatelný se všemi min. a polosyntetickými oleji. Doporučujeme aplikovat s výměnou oleje. Neobsahuje teflon ani sloučeniny síry a chloru.
Dávkování: Do mírně ohřátého běžícího motoru přidejte k oleji v poměru 10-25%.

S tímhle může jezdit aji Hipík bez oleje
M8AD 15w50 je na benzínce Slovnaft v OV
https://aditiva.heureka.cz/gold-eagle-m ... =6#reviews
Prvotřídní přísada zřetelně vylepšující činnost starších motorů. Vylepšením mazací a těsnící schopnosti oleje snižuje opotřebení. Zůstává navázána na kovových součástech např, vačková hřídel nestéká do olej. vany a proto zajišťuje okamžité mazání i po dlohodobém stání a studených startech. Snižuje hlučnost zvyšuje kompresi a výkon motoru. Obsah plechovky stačí k ošetření 5l mot. oleje. Míchatelný se všemi min. a polosyntetickými oleji. Doporučujeme aplikovat s výměnou oleje. Neobsahuje teflon ani sloučeniny síry a chloru.
Dávkování: Do mírně ohřátého běžícího motoru přidejte k oleji v poměru 10-25%.

Naposledy upravil(a) fapeko dne 12 bře 2017, 10:03, celkem upraveno 2 x.
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
773035554
fapeko@seznam.cz
- hipik634-750
hura, konecne neco pro me 
nakonec muzete vyzkouset ... http://www.endtimesreport.com/cleaning_engine_oil.html
nakonec muzete vyzkouset ... http://www.endtimesreport.com/cleaning_engine_oil.html
-------------
КM3 К-750М р.1967 Хиппр - уникальная передвижная мастерская
Jawa 634 boeing r.1973 Bojing
Jawa 559/18 sport r.1964 Bílá
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
КM3 К-750М р.1967 Хиппр - уникальная передвижная мастерская
Jawa 634 boeing r.1973 Bojing
Jawa 559/18 sport r.1964 Bílá
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
- Davy
- Kontaktovat uživatele:
ahaa, plytkou=mělkou, tenhle význam skoro ani neznám
To filtrování oleje přes provaz mě docela zaujalo, až k "... couple of weeks"
To filtrování oleje přes provaz mě docela zaujalo, až k "... couple of weeks"
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
a co ten olej m7ad može byt tež
u nas ho maju v akci
je iny nebo jak to je
u nas ho maju v akci
je iny nebo jak to je
Nevím, zda je to myšleno ze srandy nebo ne, v každém případě se velmi důkladně ujistěte, zda nepropagujete jeden z mnoha podvodných přípravků. Nebo polopodvodných, které sice modifikují jeden parametr oleje, ale zamlčují že za cenu výrazného zhoršení jiných funkčních parametrů oleje.fapeko píše:Drumbas:Hlavně si tam nezapomen nalít tenhle zázračný přípravek![]()
Různá polofunkční zahušťovadla oleje se obvykle používají pro krátkodobé zvýšení zdánlivé těsnosti motoru při prodeji vraku. Životnosti motoru obvykle neprospívají.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
M7ADS je vylepšené M6AD, nemá zdaleka tak vysokou odolnost vůči vysoké teplotě jako M8AD, například v létě. Na zimu stačí, v létě mi nijak skvěle nefungoval. Do motoru co ho žere tolik co benzínu, co je stejně zralý na generálku, určitě stačí.drumbas píše:a co ten olej m7ad može byt tež
u nas ho maju v akci
je iny nebo jak to je
Kvalit M8AD zdaleka nedosahuje, ale v nouzi rozhodně lepší než M6AD, který nedoporučuji vůbec.
Mám to doporučene od pana Františka B. a ten to lije jak do generálkovaných motoru,převodovek tak do starých vylágrovaných .
Já to nalil taky do svého motoru a po ujetí pár km mi znatelně šel motor lehčeji ,utišil se a dokonce jsem musel aji snížit volnoběh .Najel jsem s tím cca 500km a jen pro kontrolu jsem sundal válec a nezjistil jsem žádné negativa a spíše šlo vidět ,že ten olej perfekně držel na stěnách motoru.
Kolega to lije do do matisa už 2 roky a je spokojený jako želva
Ten přípravek zvyšuje jen viskozitu oleje a to je pro rusáka jen dobře přece
Pokud máte někdo pochybnosti tak si zavolejte p.Frantovi B. a on vám mé slova potvrdí,protože dle mého on s těma motorami má asi největší zkušenosti
Jinak nechápu co se dá na tom motoru ještě zku*vit ,když už z výroby ten motor stojí za ho*no
Já to nalil taky do svého motoru a po ujetí pár km mi znatelně šel motor lehčeji ,utišil se a dokonce jsem musel aji snížit volnoběh .Najel jsem s tím cca 500km a jen pro kontrolu jsem sundal válec a nezjistil jsem žádné negativa a spíše šlo vidět ,že ten olej perfekně držel na stěnách motoru.
Kolega to lije do do matisa už 2 roky a je spokojený jako želva
Ten přípravek zvyšuje jen viskozitu oleje a to je pro rusáka jen dobře přece
Pokud máte někdo pochybnosti tak si zavolejte p.Frantovi B. a on vám mé slova potvrdí,protože dle mého on s těma motorami má asi největší zkušenosti
Jinak nechápu co se dá na tom motoru ještě zku*vit ,když už z výroby ten motor stojí za ho*no
773035554
fapeko@seznam.cz
773035554
fapeko@seznam.cz
Zajímalo by mě, jak by Franta dopadl s kvalitním olejem bez přísad. Možná úplně stejně.
http://www.oleje.cz/clanek/Mazivarske-m ... vych-oleju
Zázraky se nedějí, ty přísady, které lze za rozumnou cenu vyrobit a nemají významná negativa, již výrobci do kvalitních olejů dávají.
Znám jen jednoho člověka, který provedl trochu relevantní srovnávací test. Vzal si na mušku tvrzení o schopnosti jet i bez oleje z jedné televizní reklamy ještě z dob Horsta Fuchse. Konkrétně jde o Zdeňka ze Stodu známého také jako "el-fag" z Jawamánie.
Koupil dvě škody 100 v zhruba stejném stavu zralé do šrotu. Do jedné z nich aplikoval zázračnou olejovou přísadu dle návodu a zajel ji. Po té z obou motorů vypustil olej a zkoušel tu zázračnou schopnost jízdy bez oleje. Stovka ježděná na normální olej ujela asi 3km do zadření. Stovka s tímto zázrakem dojela asi o 200 metrů dále.
http://www.oleje.cz/clanek/Mazivarske-m ... vych-oleju
Zázraky se nedějí, ty přísady, které lze za rozumnou cenu vyrobit a nemají významná negativa, již výrobci do kvalitních olejů dávají.
Znám jen jednoho člověka, který provedl trochu relevantní srovnávací test. Vzal si na mušku tvrzení o schopnosti jet i bez oleje z jedné televizní reklamy ještě z dob Horsta Fuchse. Konkrétně jde o Zdeňka ze Stodu známého také jako "el-fag" z Jawamánie.
Koupil dvě škody 100 v zhruba stejném stavu zralé do šrotu. Do jedné z nich aplikoval zázračnou olejovou přísadu dle návodu a zajel ji. Po té z obou motorů vypustil olej a zkoušel tu zázračnou schopnost jízdy bez oleje. Stovka ježděná na normální olej ujela asi 3km do zadření. Stovka s tímto zázrakem dojela asi o 200 metrů dále.
Michale ,mas sve tvrzeni podlozene svou zkusenosti jako ja nebo si to vse vygoogloval?
773035554
fapeko@seznam.cz
773035554
fapeko@seznam.cz
-
František Buřval
ten přípravek používám co mám dněpra ,olej dávám 10w40 a měním ho po 8tis ,výbrus jsem dělal po 38tis a válce a písty jsou pořád schopné k použití olej to nebralo měnil jsem válce a písty s mv 650 ten motor má 36k a je to znát ,když tomu přípravku někdo nevěrí tak ho tam nelite ale mé poznatky jsou dobré ,ted mám najeto 44tis