Já osobně vidím potřebnost dodávky právě díky dětem. Člověk se nemusí otravovat se stavěním a balením stanu. Když je hezky, tak je to jedno, ale všichni víme jak nepříjemný je balit promočenej stan a večer do toho hnoje znova lézt. Dospělej se s těmahle věcma vypořádá, koneckonců jde o dobrodružství, ale promočený a nachlazený dítě může znamenat hodně velký starosti pro všechny. Zažil jsem něco podobnýho loni, naštěstí už nedaleko domova, takže jsme to ustáli. Proto jsem se rozhodl, že s sebou radši budu tahat vlek. Teď je to samozřejmě otrava, páč Rumun jednak neoplývá silným motorem a navíc se snadno zahrabe. Na videu dole je ale vidět, že to nemusí být problém, naopak se z toho může stát velká zábava, když je to tažený pořádným autem.
Je tu ale další problém, kterej mám na vlastní kůži vyzkoušenej. "Tatííí, já se nudím. Tatííí kdy ž tam budém". Když se jezdí na krátký výlety po okolí, tak je to jedno. Když se ale jede někam daleko, tak to někdy na zbláznění, když mají být děti mnoho hodin zapnutý v sedačkách. Když se ale jede v dodávce, kde si můžou hrát, nebo si lehnout atd., tak je po problému.Můj 5ti letý syn už se mnou několikrát objel Evropu dokola a projel se mnou v kamionu většinu evropských zemí. Tam má prostoru dostatek, takže mu vůbec nevadí, že jedem 10hod. Když jedem někam osobákem, tak se s nima nedá vydržet po 50ti km.
To je hlavní důvod proč bych tolik chtěl tu dodávku. Kdybych jezdil sám, tak tak ve mně zvítězí Skrblík a pořídil bych jen nějakej malej offroad se stanem na střechu. Jenže s dětma člověk potřebuje neskutečný množství krámů. Sám, nebo dva dospělí nemusí řešit skoro nic.
http://www.youtube.com/watch?v=wk6KJXeO ... ture=share