6. ročník "ZIMNÍ EXTER MOTO SRAZ"
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Re: 6. ročník "ZIMNÍ EXTER MOTO SRAZ"
Sraz se podařil!
Počasí bylo objednané skvěle, dostalo se nám všeho: Sníh, led, sněhové jazyky, sněhová vychřice přecházející v bílou tmu.
Díky tomu se už páteční hromadná jízda na místo srazu stala plnohodnotnou vyjížďkou sama o sobě.
Pár drobných karambolů na ledu, aneb Zdeňkovy kulturní vložky a nějaké ty technické potíže v mém podání okořenily průběh.
Za mě perfektní a těším se za rok zas.
Počasí bylo objednané skvěle, dostalo se nám všeho: Sníh, led, sněhové jazyky, sněhová vychřice přecházející v bílou tmu.
Díky tomu se už páteční hromadná jízda na místo srazu stala plnohodnotnou vyjížďkou sama o sobě.
Pár drobných karambolů na ledu, aneb Zdeňkovy kulturní vložky a nějaké ty technické potíže v mém podání okořenily průběh.
Za mě perfektní a těším se za rok zas.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Extrém jako vyšitý, cesta z Ústí trvala přes 4 hodiny a bylo tam vše. Fotky, ale hlavně videa od Zdeňka, kde je zaznamenán i zvuk vichřice dokreslují jak to tam vypadalo.
Fotky jsou na www.dneprak.rajce.net/
Fotky jsou na www.dneprak.rajce.net/
Naposledy upravil(a) Dněprák dne 09 pro 2013, 09:23, celkem upraveno 1 x.
- hipik634-750
Michale: ted me napada, ze jsem ti mohl pujcit hrabe a mohls najit zbytek kardanu 
-------------
КM3 К-750М р.1967 Хиппр - уникальная передвижная мастерская
Jawa 634 boeing r.1973 Bojing
Jawa 559/18 sport r.1964 Bílá
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
- Davy
- Kontaktovat uživatele:
To uz by stejne nesvaril. Jedine do sbirky trofeji.
Ted mi kolega rek: ".....Kdeze jsi byl???? Ty vole, ja se v sobotu bal jet i na nakup."
Ted mi kolega rek: ".....Kdeze jsi byl???? Ty vole, ja se v sobotu bal jet i na nakup."
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Davy, mě zas bylo řečeno, že jsem cvok....
Jo, s Michalem jsme byli tak trochu demoliční četa a dokonce se nám demolice povedla na pár metrů přesně na stejném místě
Naštěstí obě závady byly na místě řešitelné, řetěz na kolo auta šel opravit, kardan sajdy odmontovat 
Jo, s Michalem jsme byli tak trochu demoliční četa a dokonce se nám demolice povedla na pár metrů přesně na stejném místě
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
Jirko, Vy už jste zralí na všechno a už je na čase, aby jste svojí účastí obohatili tento sraz.
Jirko, myslím, že zkušeností máte dost, odvahy taky. Ale mám takový pocit, že bez hnané sajdy se ten kopec prostě vyjet nedá. Pokud jsou takové podmínky jako byly teď. Pokoušelo se to letos taky pokořit celkem šest Jawiček se sajdou a jedna Yamaha se sajdou a ani náhodou. Jinak stroj v pohodě. 20 koní navíc je znát hlavně v kopcích a při zrychlení. Rychlá čtyřka je nevýhodná na jízdu v těchto podmínkách a když se jede pomaleji ve větší skupině, protože pokud nejedu víc jak 60, tak to nechce jet. Na delší cesty to ale asi bude výhoda. Slabina bude asi zimní start, protože pokud není v perfektním stavu AKB, tak to nenatočím. Ale vypomohl automobil Veverky . Protože jsem s tím trochu počítal, měl jsem sebou nabíječku a po nabití jsem to v neděli natočil dobře. Ale to už nebyla taková zima. A problém nastal při zpáteční cestě, kdy začla vyskakovat čtyřka. Nejdřív tam vždycky chvíli vydržela a potom se už vůbec napovedlo ji zařadit, aby tam zůstala. Tak uvidím, čím dněpří převodovka překvapí až se do ní podívám.
- hipik634-750
vyjet se dá, ja lano pripojil za ctyrkolku a vyjel
, dejvak vytlačil, červenej taky vytlačil. kdyby tam nebyl ten led, tak to vyjedu, ale led proste nevyresim jinak nez retezama
-------------
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
od hipik634-750 » 10 pro 2013, 08:11
vyjet se dá, ja lano pripojil za ctyrkolku a vyjel , dejvak vytlačil, červenej taky vytlačil. kdyby tam nebyl ten led, tak to vyjedu, ale led proste nevyresim jinak nez retezama
Já nemyslím vytlačit, ale vyjet jen pomocí pohonu motocyklu bez zásahu lidské síly.
vyjet se dá, ja lano pripojil za ctyrkolku a vyjel , dejvak vytlačil, červenej taky vytlačil. kdyby tam nebyl ten led, tak to vyjedu, ale led proste nevyresim jinak nez retezama
Já nemyslím vytlačit, ale vyjet jen pomocí pohonu motocyklu bez zásahu lidské síly.
- Davy
- Kontaktovat uživatele:
Loni jsem to vyjel, letos to bylo peklo. Zakletej kopec, v kterym se obcas i dvoukolka zmeni na jednokolku.
Chtelo by to vymyslet nasazovaci hreby, nebo retezy, aby se vesly vedle kardanu.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Vyjet by ještě šlo, dostat se pak dolů bylo podstatně zábavnější
Jirko, s báječnou ženskou je na pár let konec, teď nahodím mimikry "slepice domácí"

Jirko, s báječnou ženskou je na pár let konec, teď nahodím mimikry "slepice domácí"
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
Veverko, tomu ani sama nevěříš.veverka píše:Vyjet by ještě šlo, dostat se pak dolů bylo podstatně zábavnější![]()
Jirko, s báječnou ženskou je na pár let konec, teď nahodím mimikry "slepice domácí"![]()
- hipik634-750
sajdu k simsonovi 
-------------
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP