Druhá věc - Jak jsem v Chrášťanech řikal že mam na hřídeli kardanu divnou vůli a bylo mi řečeno že to je eště normální, tak byl roztrženej konec hřídele co dosedá na středící kuličku v hardyspojce. Celý to šmajdalo a dostat ten hřídel ven byla docela vyšší dívčí. Dal jsem novej, ale nevim jakou cca vůli tam těma segrovkama nastavit. Mam tam teď cca 3mm, je to ok?
Dokázal by mi někdo popsat jak vypadá koncovka VN kabelu do cívky z malucha? Hroty se závitem tam nejsou a klasická koncovka s tim napruženym plíškem, jako je např. ve škodovce, tam nedrží, malej průměr. Je to plastová válcová dvouvývodová cívka. Zaimprovizoval jsem s elektrikářskou izolačkou, ale moc se mi takový řešení nelíbí.
Čtvrtá věc - K68 a nastavení pro 650 Dněpra. Jakou cca bohatost a jak jehlu? Trysky orig. co tak jsou pro Urala. Jede mi to s nima docela pěkně, líp jak s K63, ale nejdou doladit podle manometrů. Pravej má výrazně nižší podtlak ve všech režimech. Napadaj mě dva důvody. Vlevo mám po opravě přebroušený ventily, vpravo ne. A nebo to dělá odsávání z kliky. Bohužel mě na místě nenapadlo ho odpojit. Ladíte to někdo podle manometrů? Já jsem nakonec nastavil jen volnoběh, ale stejně mi nedrží
Ještě k rozvodu - je normální že nový kola houkaj? Asi jo, než si sednou, že? Jak cca dlouho?
A poznámka pro pobavení - Pozor, kanystr M8AD je čtyřlitrovej, ne pěti. Jsem nalil olej, kouknul na kanďák, hladina na rysce 2l, ok, mam tam tři a ve stoupání na mě svítilo červený světýlko. Docela jsem se vyděsil, než mi to docvaklo