výrobní štítek
Pravidla fóra
Nedaří se Vám něco sehnat? Zeptejte se, možná to někdo z nás už někde viděl.
Nedaří se Vám něco sehnat? Zeptejte se, možná to někdo z nás už někde viděl.
výrobní štítek
Zdař Bůh. neví někdo kde se dá sehnat výrobní štítek na Dněpra ? Díky JJJJ
Re: výrobní štítek
Ave, na portálu Bazos se objevuje maník, který má štítky a má je i podle typů, takže nemusíš hledat univerzál, ale přímo sežene na Tvůj typ.
MT 12-S
Zdravím pánové, budu si v práci dělat nový štítek na káčko, tak se chci zeptat jestli nechce někdo také. Cenu zatím nevím, ale bude to v řádech desetikorun. Rozměr origo štítku mám. Je to na elox. hliníku.
Jan
Jan
-
Boldrik-1945
čus chlape,já bych měl zájem.Dík
Yamaha virago xv 750
Čz 175-standart 25B r.v.1938
K-750 r.v.1960
K-750 r.v.1960
Koukni na to. To M za K750 chceš nechat, nebo vyhodit?
Honza
Honza
- Přílohy
-
- k750m-stitek.JPG (19.57 KiB) Zobrazeno 8548 x
-
Boldrik-1945
to M tam být namusí ba mám véčka a ty mám na K-750
Yamaha virago xv 750
K-750 r.v.1960
K-750 r.v.1960
Až to bude hotové písnu
H
H
-
pejsek32
zdravím tě chlape zeptám se je to ještě aktuální ta výroba štítku?kdyby byla byl bych rád, potřeboval by jsem na káčko ten co máš na fotu.cenu respektuju dík za odpověd. posílám tlf. 606803060.Beowulf píše:Zdravím pánové, budu si v práci dělat nový štítek na káčko, tak se chci zeptat jestli nechce někdo také. Cenu zatím nevím, ale bude to v řádech desetikorun. Rozměr origo štítku mám. Je to na elox. hliníku.
Jan
Ahoj. Udělal jsem jenom 4ks a už jsou rozeslané. Zatím nemám v plánu dělat další. Leda když vás bude víc. Výrobní cena je v řádech desetikorun. Na kšeft to ale dělat nechci. Nebo mohu poskytnout podklady v cdr(křivky). Pak by štítek němělo být problém udělat v nějaké firmě, která se tím zabývá.
Ahoj, jenom dotaz.Beowulf píše:Ahoj. Udělal jsem jenom 4ks a už jsou rozeslané. Zatím nemám v plánu dělat další. Leda když vás bude víc. Výrobní cena je v řádech desetikorun. Na kšeft to ale dělat nechci. Nebo mohu poskytnout podklady v cdr(křivky). Pak by štítek němělo být problém udělat v nějaké firmě, která se tím zabývá.
Jakou technologií používáš? jedná se o tisk, nebo o lept? - tzn. že písmenka a vše co je hliníkové vystupuje nad úroveň černého podkladu. Dík
Arno
M-72
Je to vypálené laserem na elox. hliníkovém plechu .laser odstraní pouze černou barvu na plechu.