Zapsání side do TP
Pravidla fóra
Zveřejněte své zkušenosti s papírováním, ptejte se, jak co papírově vyřešit a zda to vůbec oficiálně jde.
Zveřejněte své zkušenosti s papírováním, ptejte se, jak co papírově vyřešit a zda to vůbec oficiálně jde.
Zapsání side do TP
Máte někdo zkušenosti?Jde to?Je to jedna z variant,jak bych si postavil moto dle mých představ,ale zatím by bylo jen solo Dněpr s CZ TP za dobrou cenu,celé by mě to časem vyšlo na cca 80,- s tím,že bych měl hnanou side-dif Dněpr s uzávěrkou,motor Ural,pokud by to fungovalo....dále by mě zbyla funkční solo motorka třeba na rozprodej nd...
-
Dneprstein
Re: Zapsání side do TP
Pokud vím, tak to jde. Motorka se přetypuje na 11-ku (nebo 16-ku). Co je k tomu všechno potřeba a kolik ta sranda stojí nevim. Dle mýho je nejschůdnější řešení vyčenžovat papíry s někym, kdo jezdí jenom sólo a naopak by to rád zlegalizoval bez sajdy...
Ja mam pocit, ze tohle se musi resit jako prestavba, jde se s tim na nejakou prestavbovou technickou a neni to zrovna levna sranda. Aspon tak jsme to zjistovali, kdyz jsme uvazovali, ze pripojime side k Dnepru a stejnym zpusobem legalizoval kamarad sajdu k Jawce. Presny ceny si uz nepamatuju.
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
Tato aktivita mě teď čeká na jaře. Z toho co mi ředli na dopravnim inspektorátu tak musím mít potvrzení od dovozce, doslova mi řekli že co mi dovozce napíše to mi oni povolí v přestavbě. Potom mě bude čekat STK a s jejich protokolem mi pak změny napíšou do TP. Problém bude na STK s brzdama, oni musí napsat do protokolu že to brzdí, ale neví jak to otestovat, tak jsem na to zvědav jak dopadnu..
Jinak mám Ural solo 750 a budu k němu dávat sajdkáru.
To Jarda:
Jestli chápu dobře ty teď máš dněpra solo a budeš k němu dávat sajdu + motor ural (750?) + náhon?
Nevím na kolik tě výjde ten náhon MT16 ale co jsem koukal tak neni levný,(výhody MT16??) to bych už možná uvažoval o náhonu z urala, já ho tam chtěl dát taky, ale je to vcelku drahá sranda tak až v dalším kole úprav...
Jinak mám Ural solo 750 a budu k němu dávat sajdkáru.
To Jarda:
Jestli chápu dobře ty teď máš dněpra solo a budeš k němu dávat sajdu + motor ural (750?) + náhon?
Nevím na kolik tě výjde ten náhon MT16 ale co jsem koukal tak neni levný,(výhody MT16??) to bych už možná uvažoval o náhonu z urala, já ho tam chtěl dát taky, ale je to vcelku drahá sranda tak až v dalším kole úprav...
no,ted zrovna nemám nic,ale vím o solu za 34000,- s CZ TP,tak jsem si myslel,že bych si k tomu pořídil Dněpra 16,otázka je,za kolik se nechá sehnat bez nutnosti renovace,celkem bych se vešel do 70 000,- s tím,že bych to solo rozkuchal a měl bych náhrandí šroubky,tak nějak nevím no....
Tak tenhle se zdá být provozuschopný a má i uzávěrku a cena není špatná...http://allegro.pl/mw-650-dniepr-mt-16-z ... ml#gallery no nebo špatná kombinace by nemusela být tato http://www.motorkari.cz/motobazar/motor ... 35706.html + http://www.motorkari.cz/motobazar/motor ... 29319.html no a jinak mě napadá,že bych si ty růžový brejle měl sundat,nevím,jestli by klaplo přihlásit Urala se side na solo TP Dněpr....tak legální cestou rozhodně ne a pouštět se do nějakých velkých akcí se mi už nechce,ikdyž vercajk bych doma možná ještě někde našel,ale dnes už technici na stk nejsou tak úplatní,jak dřív....no,musel bych nejdřív odpojit side a udělat evidenčku po "nákupu" motorky-třeba změnit barvu v tp,možná vyměnit motor nebo ho nějakým způsobem přeidentifikovat a hlavně přihlásit na mě,pak připojit side a začít přihlašet side...nechci podvádět,ale naše legislativa nás k tomu doslova nutí....ve vyspělejších zemích přihlásí cokoliv,u nás to prostě nejde....tak se musí vynalézavý čecháček obejít jinak a udělat ze dvou motorek jednu....