nazdar ve spolek, není v tom zákoně náhodou uvedeno, že se jedná a vojenská vozidla? já mam v dokladech motocykl s postranním vozíkem, nikoliv vojenské vozidlo.
Včera jsem měl kolečko telefonátů po min. vnitra i obrany ohledně tohohle zákona.
A podotýkám NIKDO mi nedokázal říct kam spadá moje Mka.
Mám normální značky ne veterány a držák na lafetu DP(kus trubky v sajdě), moto bylo kdysi v majetku vojenské správy.
Odpověď min. vnitra - krajské ředitelství PČR: pokud chcete mít jistotu, napište si žádost, vyfoťte a doneste na krajské ředitelství PČR, my to pošleme na min. obrany kde se na to podívá soudní znalec a řekne jestli tak či tak.
Odpověď min. obrany: zákon vznikl na popud min. vnitra tudíž spadá pod ně, my to neřešíme, budeme řešit pouze pokud budeme dotázáni min. vnitra.
NIKDO nic neví, ani ti co ten zákon vytvořili k nasranosti nás všech co dělají válkařinu a mají vozidla k ukázkám, reegmentu nebo jen tak pro sebe, zkratka mají úchylku na zelenou barvu svého vozidla a chtějí ho mít tak jak sloužilo v armádě a ne vočesaný a tupý a řekněme si to na rovinu vykastrovaný.
Dostávají peníze z našich dani, tak at se k tomu postaví čelem někdo kdo má hlavu na správném miste a ne u pr......
Takže je potřeba prudit a prudit
Na min. obrany jsem se dostal na jednoho chlapika, ktery se mi snazil opravdu pomoct, za to mu VELKE diky(mysleno opravdu uprimne), bohuzel ani on neuspel.
no to je asi vse a zase jsem se nas.....
preji pěkný víkend a hodně smradu ze spalenyho benzinu za masinou
Kuňák