Údržba fóra

Připomínky, dotazy, chyby.
Pravidla fóra
Záležitosti ohledně tohoto fóra
admin
Site Admin
Příspěvky: 8
Registrován: 14 led 2011, 19:54

Údržba fóra

Nový příspěvek od admin »

25.2.2013: Systém fóra byl poprvé od založení aktualizován, především z bezpečnostních důvodů. Očekávám chyby v důsledku možné nekompatibility současné verze s úpravami a styly přenesenými s původní verze. Problémy prosím hlašte.

Přílohy:
Dostal jsem větší prostor pro soubory (z 200MB na 500MB), díky čemuž jsem mohl zvětšit prostor na přílohy. Nyní jich je 180MB, celkem je teď povoleno 400MB. Prosím s přílohami šetřete, místo pro soubory s plně fungujícím PHP je drahé, nebudu ho přikupovat. Pro sdílení fotek a obrázků prosím použijte bezplatná uložiště obrázků, jako je například http://www.rajce.idnes.cz/. Osamocené obrázky o velikosti do 50KB ale klidně nahrávejte jako přílohu. Současné soubory typu obrázek časem pozmenšuji a nastavím vysokou kompresi (už jsem to před rokem dělal), ale je to zdlouhavá práce.

Email:
Posílání zpráv na email uživatele nebo správce prostřednictvím fóra (skrze info(zavináč)uralforum.cz) není vždy zcela spolehlivé z důvodu nespolehlivého spojení s email serverem hostingu. Provozovatel se problémy s jeho email serverem netají. Stejně tak problematický je můj přístup k těmto účtům (info(zavináč)uralforum.cz, admin(zavináč)uralforum.cz), posílat emaily, např. odpovědi, nemůžu vůbec. Pokud mi chcete poslat zprávu a chcete abych si ji přečetl relativně brzy (dříve než za měsíc), nebo potřebujete abych na ni dokonce odpověděl, napište na mi (provozovateli) na michal.antl(zavináč)email.cz (http://uralforum.cz/faq.php#f0r1) Samozřejmě můžete místo emailu poslat "soukromou zprávu", pokud jste registrován a pamatujete si své uživatelské jméno a heslo.
Jura
Příspěvky: 125
Registrován: 01 říj 2012, 21:59
Bydliště: U Olomouce

Re: Údržba fóra

Nový příspěvek od Jura »

Je možné, že v zájmu zachování přátelského ducha fóra, je nějaký příspěvek vymazán?
MV650
K750
Uživatelský avatar
Honda Wanderer
Příspěvky: 391
Registrován: 21 zář 2011, 07:55
Bydliště: kde končej brambory a začíná víno

Re: Údržba fóra

Nový příspěvek od Honda Wanderer »

Pokud narážíš na konkrétní příspěvek v Podněty a návrhy k vylepšení, tak ten příspěvek jsem smazal sám. Po zralé uvaze a hlavně věcném upozornění jednoho člena, čehož si považuju, byť měl asi podobný názor.
Don't give in without the fight!
Jura
Příspěvky: 125
Registrován: 01 říj 2012, 21:59
Bydliště: U Olomouce

Re: Údržba fóra

Nový příspěvek od Jura »

Na nic nenarážím, jenom sem byl zvedavej. V pohodě, nic se neděje
MV650
K750
Uživatelský avatar
Michal
Příspěvky: 1123
Registrován: 14 led 2011, 21:43
Bydliště: Károv, Středočeský kraj

Re: Údržba fóra

Nový příspěvek od Michal »

Je možné, že je nějaký nevhodný příspěvek přesunut do "popelnice", která je volně přístupná ve spodní části seznamu kategorií na úvodní stránce. Nevzpomínám si, že bych to někdy udělal. Většinou tam přesouvám nadbytečné příspěvky, které ztratí smysl například po rozdělení jednouho tématu na dvě oddělená nebo podobných přesouvacích zásazích.
Na tvrdo (a nevratně) mažu pouze spam.
Tyto operace mohou provádět ještě další tři lidé. (Míra, Němec a Jirka-MT9)
Podle moderátorského logu ale letos nikdo nic nemazal (s vyjímkou spamu, kde zmizel celý "uživatel"), pouze si spousta uživatelů smazala své vlastní příspěvky a témata.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)

Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Odpovědět