Dnepr 650 Ebay
Pravidla fóra
Nedaří se Vám něco sehnat? Zeptejte se, možná to někdo z nás už někde viděl.
Nedaří se Vám něco sehnat? Zeptejte se, možná to někdo z nás už někde viděl.
Dnepr 650 Ebay
Chlapáci našel jsem na Ebay tohoto Dněpra 650, vypadá vcelku velmi pěkně za 1800 Eur (cca 47tis. )
http://www.ebay.de/itm/Dnepr-650-Gespan ... 4ac4c90fdf
je to 25km severně od nejsevernějšího města ČR ( od místa kde bydlím), Stadt Bautzen
http://www.ebay.de/itm/Dnepr-650-Gespan ... 4ac4c90fdf
je to 25km severně od nejsevernějšího města ČR ( od místa kde bydlím), Stadt Bautzen
Re: Dnepr 650 Ebay
Za takové peníze se dá sehnat i ČR na českých bílých značkách. Už jsem za tolik viděl i MT16 s papírama. Pokud vám vyhovuje cena a to že si budete muset vypapírovat přihlášení na české značky, pak vypadá pěkně.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Za takové peníze je i u nás to je pravda, ale určitě néé v takovem dobrém stavu jak je výše zminováný
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
773035554
fapeko@seznam.cz
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
bez hnané sajdy.
Teda je to krása, měl jsem zato, že ty motorky jsou nové...A ta emka v té žluté je krasavec.. 
bert: když máš konexe a prachy tak jde všechno
Ten žlutý chromát tam razí jak pěst na oko
,ale na druhou stranu zase to je jeden z nejkvalitněších chromátu oproti modrému a černému.
Jinak to má pěkně uděláné , vše dává do barvy aby se mu snížili náklady za chrom.Jde vidět že ty bloky jsou opravdu čisté a rám taky +ten zinek, ale nikdo nevidí do toho motoru s jakou poctivostí to je uděláne
Ten žlutý chromát tam razí jak pěst na oko
Jinak to má pěkně uděláné , vše dává do barvy aby se mu snížili náklady za chrom.Jde vidět že ty bloky jsou opravdu čisté a rám taky +ten zinek, ale nikdo nevidí do toho motoru s jakou poctivostí to je uděláne
Dněpr moto servis Ostrava
773035554
fapeko@seznam.cz
773035554
fapeko@seznam.cz
Včera jsem s dotyčným inzerentem mluvil, ukázalo se ,že je pouze zprostředkovatel. Motocykli jsou renovovány v Polsku.
Ural Turist 750
Ural Vlk
Ural Vlk
Souhlas s kolegou Fapekem, ten žlutý zinkochromát je tam dost do očí bijící, obyčejný modrý (stříbrný) by se asi hodil víc. Osobně špekuluju nad černým, musím o tom ale popovídat s paní ze Zinkovny aby to udělala pořádně. Jinak pěkná práce, alespoň takhle navenek.
Jinak na Ebay jeden fešáckej SOLOkapr,
http://www.ebay.de/itm/Ural-Solo-Motorr ... 2c6f342936
velmi voňavý stav, ale levný asi nebude.
Jinak na Ebay jeden fešáckej SOLOkapr,
http://www.ebay.de/itm/Ural-Solo-Motorr ... 2c6f342936
velmi voňavý stav, ale levný asi nebude.
http://motorky.bazos.cz/inzerat/24453265/DNEPR-650.php tohel je pěkný kousek na normálních papírech
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
bez hnané sajdy.
To Fapeko--Ten žlutý chromát tam razí jak pěst na oko ,ale na druhou stranu zase to je jeden z nejkvalitněších chromátu oproti modrému a černému--
Pravdu máš, že žlutý chromát je kvalitnější než modrý, ale vlastně to jde po sobě v odolnosti proti korozi od nejméně odolného k nejvíce takto :
1.Mordý chromát 2.žlutý chromát 3.černý chromát 4.olivový chromát.
Čili černý je zase o dost "lepší" co se v korozivzdornosti týče než ten žlutý, který je už sám o sobě na tom o dost lépe než ten modrý. Sám mám díly v černém chromátu, a vypadá to super, nehledě na to, že to věrně napodobuje jen černou ocel, ale s tím rozdílem, že je to s odolností proti korozi úplně jinde než jen např nezinkovaný černý spoj. materiál.
Ten nejobyčejnější modrý chromát má zas výhodu v tom, že jej dělá téměř kažá galvanovna, ale do budoucna je velice nestálý, bere dost ze vzduchu vlhkost brzy zajde a po čase se objeví tmavé fleky a...
Měl jsem na svojí zrenovované kývačce nové špice s povrchovkou modrý zinek, protože jsem se kvůli pár stovkám zlakomil.. Zpočátku to vypadalo dobře, ale už po dvou letech jsem kupoval chromované a vyměnil je
Pravdu máš, že žlutý chromát je kvalitnější než modrý, ale vlastně to jde po sobě v odolnosti proti korozi od nejméně odolného k nejvíce takto :
1.Mordý chromát 2.žlutý chromát 3.černý chromát 4.olivový chromát.
Čili černý je zase o dost "lepší" co se v korozivzdornosti týče než ten žlutý, který je už sám o sobě na tom o dost lépe než ten modrý. Sám mám díly v černém chromátu, a vypadá to super, nehledě na to, že to věrně napodobuje jen černou ocel, ale s tím rozdílem, že je to s odolností proti korozi úplně jinde než jen např nezinkovaný černý spoj. materiál.
Ten nejobyčejnější modrý chromát má zas výhodu v tom, že jej dělá téměř kažá galvanovna, ale do budoucna je velice nestálý, bere dost ze vzduchu vlhkost brzy zajde a po čase se objeví tmavé fleky a...
Měl jsem na svojí zrenovované kývačce nové špice s povrchovkou modrý zinek, protože jsem se kvůli pár stovkám zlakomil.. Zpočátku to vypadalo dobře, ale už po dvou letech jsem kupoval chromované a vyměnil je
M-72
arno: měl by jsi foto černého chromátu na mašině? To by se mi asi taky líbilo... Dík.
pošlu až budu mít složeno, snad letosTrambus píše:arno: měl by jsi foto černého chromátu na mašině? To by se mi asi taky líbilo... Dík.
M-72