Vstreča 2013

Plánujete jízdu, sraz, napište to sem. Nebo se pochlubte zážitky a fotkami z cest.
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Dněprák

Re: Vstreča 2013

Nový příspěvek od Dněprák »

Litoměřická účast se snížila na 1 kus, Evžen si někde uhnal zápal plic, takže vyrážím sám.
Michal

Nový příspěvek od Michal »

Dopadlo to nejhůř, jak mohlo. Sníh nikde, podle předpovědi má chcát celý víkend. To znamená celou cestu v dešti tam, zaplatit litr za ubytování, krátká vyjížďka v dešti, protože málokdo bude mít náladu moknout delší dobu, pak celou cestu v dešti zpět. :( To na co se všichni těší - společná celodenní vyjížďka ve sněhu - nebude. Naše klimatické podmínky nejsou vhodné pro pořádání zimního srazu v pevném termínu. Pavel vsadil na to že to výjde se Vstréčou 2011. Nevyšlo to. Vsadil znovu letos, opět to nevyšlo. Zima je u nás naprosto nespolehlivá. Pořádat něco s vyhlášením termínu týden předem je mnohem náročnější, je těžké najít ubytování, kde jsou ochotni spolupracovat. Většina provozovatelů by nejraději měla vše rezervováno na 3 roky dopředu, zbývají zařízení, které nemají na výběr a jsou rádi za cokoliv. Pak jsou samozřejmě také účastníci, kteří si obtížně dělají volný víkend na poslední chvíli.
Naši účast dále zvažujeme. Pokud přijedeme, tak jen kvůli lidem, které nepotkáváme na jiných zimních srazech a přitom bychom je viděli velmi rádi. Rozhodneme se až v pátek podle toho jak se bude vyvíjet počasí. Přecejenom nějaký zimní sraz se koná téměř každý druhý víkend a nemůžeme se účastnit všech.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)

Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Jirka-MT9

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

;) No počasí evidentně nepřeje, nicméně, pokud se mi do rána podaří rozpohybovat Dněprdu, tak pojedeme. Jde mi o setkání známých lidí, když mi půjde o sněžnou vyjížďku, tak si počkám na počasí a vyrazím po Šumavě. Proto doufám, že se nás tam sejde alespoň několik skalních příznivců a ty Michale s Veverkou samozřejmě patříte k těm skalním. Budu doufat, že vás počasí neodradí já stihnu opravit stroj a uvidíme se.
Dněprák

Jirko, máš na to ještě celou noc. Takže doufám, že stroj rozpohybuješ a zítra se uvidíme.
veverka

Nový příspěvek od veverka »

No já hlavně doufám, že se do rána zmátožim. Letošní šílenej podzim a ještě šílenější svátky se asi neobejdou bez následků a momentálně mám problém vylízt doma schody do patra a nepadnout po cestě únavou :? Asi by nemělo cenu jet na sraz a pak ho celej prospat... :mrgreen:
белка
"hydroveverka"
Jakub-MT9

Nový příspěvek od Jakub-MT9 »

V Krku mě bolí, počasí na hovno, rozdovka v poslednim tažení, motor se zabíhá :-D obzláště levej válec :-D Ale přes tohle všecko teďkon mašinu umyl, nakládám kufr věcma, měnim oleje a mažu vše co jde.. A zejtra s kámošem jedem.. Pak už jen modlit aby to dojelo :-D

A NESTĚŽJUTE SI NA POČASÍ - RUSSIAN MOTORCYCLES - ALL WEATHER, ALL ROAD :mrgreen:

Budu se těšit
Oněgin

Nový příspěvek od Oněgin »

Přátelé, kamarádi!
Vyjížďka je připravená, pokud nebude extrémně nad nulou, můžete se těšit místy až na 20cm sněhu.
Určitě to bude stát za to, doufám, že zítra vyženu šotka co mi v pravém válci sfoukává plamínek a budu moct jet na svým K-áčku!!!!!!
V Pavlově sajdě to není špatný a určitě je tam kus cesty co dělat, ale přeci jenom stát za kormidlem je ještě lepší.

Kdysi někdo říkal, že lidi jezdící na sovětech jsou nepromokaví a připravení na cokoli - mám pocit, že asi vymírají????

Až na pár vyjímek, je to tady samej kverulant.

Tak nás přeci nenecháte tady lítat po kopcích jako kamzíky a přijedete se podívat, co tady pro Vás máme, ne???

Počasí se tady ustálilo:
ráno MRzne, odpoledne MRholí - tudíž co ráno připadne, odpoledne roztaje - je to prostě jako u bláznů.

Už se na Vás všechny těšíme a koukejte se hezky při příjezdu tvářit radostně. Budeme to kontrolovat. :-)

Vstréče frontovikov 2013 3x URÁ(l) :-), nebo 3x DNĚPR???
Jakub-MT9

Nový příspěvek od Jakub-MT9 »

Od kolika se může přijíždět...? máme v plánu vyrazit po obědě takže by sme tam měli dorazit kolem 15h. není to moc brzo ? Musím si nechat časovou rezervu, kdybych cestou musel něco generálkovat :-D Ale snad se není čeho bát samozřejmě stroje jsou spolehlivé :-D snad :-D
Oněgin

Pavel už je na místě od včerejška, takže vrátka jsou otevřený.

Uvítací výbor s chlebem a solí bude připraven od 9:00 do 12:00.
Kdo přijede později, získává trestné body do celkového hodnocení.
Kdo nepřijede vůbec, ať se přihlásí u Lucky s řádnou omluvenkou (stejně mu nebude nic platná - rozkaz, ten zněl jasně...). :-)
veverka

Dobrej dotaz :-) Ubytujou nás, i když dorazíme v noci? Počítám, že před desátou se na místo nedostanem..
белка
"hydroveverka"
Jirka-MT9

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

:P Tak už jsme to doskládali, ale jak se to bude chovat to zatím nikdo netuší :lol: zkušební jízda bude směr Křižánky :D . Ráno bude vydán rozkaz pro přesun s přechodem do útoku na přechodnou základnu SovMot centra :lol: . Tak snad to klapne a zítra se uvidíme. :mrgreen:
Dněprák

Jirko, dávám palec nahoru a ať dojedete. Největší dilema, jak se teď obléct. V Litoměřicích je 8 nad nulou. No, ale lepší je to sundavat, než když je zima a není co na sebe.
Oněgin

Veverka: S ubytováním by neměl být problém, Pavel s Luckou mají vše v podstatě ve svých rukách - majitelé penzionu jsou maximálně vstřícní, takže nemusíte mít strach.
Jirka: Gratuluju ke splnění úkolu. Bacha na ten závěrečnej útok ať máme kde složit hlavu.:-)
Ivane, máš pravdu, lepší sundat cestou 2 vrstvy, než tady pak klepat kosu.

Všichni: Tak šťastnou cestu a já jdu spáchat poslední pokusy o oživení pravého válce na K-áčku.
veverka

No, nevim jestli jsem nepromokavá, ale když jezdím skoro celej rok denně na motorce, déšť nedéšť, tak se mi pak o víkendu už moknout nechce. Zvlášť když máme vyrazit do toho psího počasí už za tmy. Chtělo by to nějakej teleport :mrgreen:
белка
"hydroveverka"
Stopl

Nový příspěvek od Stopl »

Pár fotek ze "zimní" vstréči je tady :
http://stopl.rajce.idnes.cz/Zimni_sraz_ ... nepru_2013
Odpovědět