Osobně bych koupil nové karburátory od Pavla Kučery. http://shop.ural.cz/karburatory/pekar/
Pak máš podstatně větší šanci zkrotit ten svůj stroj dříve než ti dojde trpělivost .
Trpelivost uz postupne dochazi, uz jsem na ne koukal ale to je pro me jako studenta trosku jina cnova kategorie. Vim mel jsem stim pocitat uz pri koupi motorky ze to bude chtit "nejakou" investici.
Ještě jsi tam psal, že z jedné hadičky ti teče benálu málo - KAPE. To už je v pořádku? Aby to aspoň nějak jelo, to musí jít seřídit i s různými karbecy. Dej tam stejné svíce a podívej se, jestli ti hážou stejnou jiskru. Začni od těch jednoduchých věcí a potom řeš ty složité....
Pokud je to 650 OHVcko, tak obe najednou jednou za otacku.
Dost by pomohlo kdybys tu motorku vyfotil. Jako celek a detaily komponent zapalovani a karburatory.
Foto se pokusim pridat zitra ALe uz jsem zjistil hlavni zavadu! Dam do praveho valce jedno bodovou svicku a jeden to jen na ten pravy valec. prohodim svicky ( obyc. svicka do leveho a nic) ale kdyz mam tu obyc. svicku v pravem valci tak se obacas levy chyti. Ale furt je levy plny benzinu a mokra svicka z cehoz vypliva ze to tedy nepali smes mohlo se treba nejak hnout zapalovani kdyztak me opravte vunec nevim jak to ma udelane dnepr znam akorat jawy. mohlo by to byt induckou? ale jiskru to da jak na levem i pravem ale nevim jestli na obou zaroven to zjistim zitra dik za rady.
Tak jako prvni vec dej novy svicky, N14YC. At mas jistotu ze to neni svickama. Takova koupel v benzinu dokaze svicku spolehlive znicit.
Jestli mas originalni civku (vepredu pod krytem zapalovani, takova oskliva oranzova), tak je mozny ze se louci. Ma zivotnost cca 4000 km. Sezen si dvouvyvodovou civku z Malucha.
Uz vcera jsem je chtel zakoupit ale maji vetsi zavit kratsi, asi tam je jiny valec. potrebuji za ty svicky ktere me radite nahradu zkusim koupit tu jedno bodovou co tam je ted. ale myslim ze to dava jiskru jindy nez ma treba pri dolni uvrati. muze to byt induckou? a jak mam sestelovat zapalovani? aby obe svicky davaly jiskru ve stejnou dobu. zkusim vam nafotit to zapalovani
Hele a nemyslíš si, že by bylo nejlepší si koupit u Kučery za 160 Kč manuál k Dněpru, v češtině a tam zjistit co je potřeba? Vzhledem k tomu, jak ta motorky asi vypadá ti bude za dlouhých zimních večerů velice potřebný...
A nebo ve slovenstine nekde koluje po netu, pokud teda ten anglickej z goodkarmaproductions nestaci. Mam ho vytistenej, ale nedari se mi zjistit kde jsem ho sebral :/
pres zimu bych chtel jezdit dnes jsem uz jezdil asi 45min v kuse a jede to jen na jeden valec ale obcas se v nekterych otackach ten druhy chytne. Nechal jsem motorku bezet a a vytahl jsem fajku z toho valce ktery nebezi a jiskra sla furt asi to pali ve spatnou chvily jinak nevim.