2. SETKÁNÍ URAL - DNĚPR ČECHY
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Re: 2. SETKÁNÍ URAL - DNĚPR ČECHY
Kostival znam a mam
Ale s veterinarem to neni spatnej napad, k lekari se mi nechce, dal by tak akorat sadru a berle...
A skakat z vetve na vetev klidne budu, ono se to mrcha projevuje az po nejaky vetsi namaze, takze skocim a pak odkulham nekam ke stanu s obcerstvenim 
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
Čest práci soudruzi, chystá se někdo na sraz do Píšťan a chtěl by s námi utvořit konvoj? Chceme vyrazit v pátek po poledni z Klatov přes Plzeň a Rakovník. Tak kdyby se chtěl někdo přidat, bude vítán. 
Ahoj.
Doufám, že vytvoříte hodně dlouhý konvoj. Už se na Vás těšíme.
Doufám, že vytvoříte hodně dlouhý konvoj. Už se na Vás těšíme.
http://jirka-mt-9.rajce.net/Pistany2011
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
Zdravíme všechny účastníky 2. Setkání a velké díky za hojnou účast. Vyzdvihuji výdrž Veverky a akrobatické kousky, které předváděla při výjezdu na pláži
. Pro případ defektu některého ze strojů bylo nachystáno odtahové vozidlo – no a jak už to bývá tak jsem ho potřeboval já
a Varchol musel odváděl práci za dva. Doufám, že jste všichni i se stroji dorazili v pořádku. Jóó´a přikládám foto soukolí ……
Odkaz na pár fotek
http://zdenek800.rajce.idnes.cz/2._Setk ... echy_2011/
Odkaz na pár fotek
http://zdenek800.rajce.idnes.cz/2._Setk ... echy_2011/
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Ural Tourist SWD 750 r.v.2001
Dněpr K750 r.v.1968
Parádní sraz, díky
Vyjížďka byla velmi povedená a jízda po pláži taky stála za to 
Cestou domů jsme to vzali zkratkou přes jez na Ohři, abych zase jednou vlezla do vody v plavkách a bez motorky
Urala jsme vyhrabali z hromady písku, v noci byla v kempu asi hrozná písečná bouře, jinak si ty nánosy neumím vysvětlit
A Dněpr usoudil, že se mu poslední dobou málo věnujeme, urazil se a vypustil olej z tlumiče
Takže je do dalšího srazu zase co dělat
Naše fotky: http://suzuveverka.rajce.idnes.cz/2._Se ... tany_2011/
Cestou domů jsme to vzali zkratkou přes jez na Ohři, abych zase jednou vlezla do vody v plavkách a bez motorky
Naše fotky: http://suzuveverka.rajce.idnes.cz/2._Se ... tany_2011/
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
Zdeňku, nepotkala Tě ta samá závada před rokem?
chtěl jsem kouknout na nějaký obrázky hýbací z výjezdu, ale mám tam jen statickou fotku a zvuk, tak mi asi není souzeno
a počasí vám vyšlo luxusně koukám.
chtěl jsem kouknout na nějaký obrázky hýbací z výjezdu, ale mám tam jen statickou fotku a zvuk, tak mi asi není souzeno
a počasí vám vyšlo luxusně koukám.
Ural Ranger 2008, 22tis km
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo je to přesně rok co mě opustily 3 zuby. Letos to jsou 2 zuby - tak to jsem zvědavej kolik jich bude za rok 
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Dněpr K750 r.v.1968
Sraz byl super, počasí bylo zamluveno luxusní
Děkuji organizátorům za pohodový víkend.
http://milanretro.rajce.idnes.cz/Pistany_2.-4.9.2011#
http://milanretro.rajce.idnes.cz/Pistany_2.-4.9.2011#
Ural Retro Solo
Ještě že to byly Uralí zuby a ne tvoje vlastní, tohle se spravuje lépe. Je fakt že máš na ty zuby opravdu pech, zvlášť když uvážím, že odešly na první louce. Možná Tvůj Ural chce jen asfaltzdeněk píše:Jo jo je to přesně rok co mě opustily 3 zuby. Letos to jsou 2 zuby - tak to jsem zvědavej kolik jich bude za rok
Sraz byl perfektní! Nejlepší vyjížďka, co jsem na srazu zažil. Moc dík Ivane a Zdeňku!
Vyhrát gumu nebylo moc těžké, protože všechny ostatní Uraly s uzávěrkou zůstaly v kempu. A že jich tam bylo! Doufám, že příští rok nás bude ten písek zdolávat mnohem víc. Před jednokolkama smekám, zatočit doleva v písku pod plynem bych asi nedokázal.
Vyhrát gumu nebylo moc těžké, protože všechny ostatní Uraly s uzávěrkou zůstaly v kempu. A že jich tam bylo! Doufám, že příští rok nás bude ten písek zdolávat mnohem víc. Před jednokolkama smekám, zatočit doleva v písku pod plynem bych asi nedokázal.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Všem účastníkům II. Setkání Ural - Dněpr Čechy 2011 v Píšťanech.
Díky za účast a nasazení při vyjížďce a následné jízdě na pláži. Mohlo nás být sice víc, ale přijeli Ti skalní, kteří ví proč sem jedou. Ne všechno se povedlo podle původního plánu. Komplikace způsobila u mého Dněpra pro jistotu vyměněná hardy spojka den před akcí, aby v přípravě trasy na pláži praskla. Ale díky Radkovi Janáčovi, který mi věnoval svoji hardy spojku a odborné rady a pomoci Zdeňka a Evžena byl stroj zpojízdněn. I když celý víkend jsem očekával, že něco nevydrží. Naštěstí se už nic nepřihodilo. Hůře dopadl Zdeněk, když došlo po několika málo kilometrech jízdy k opětovnému vylomení zubů na talíři rozvodovky. Bohužel, k jeho velké lítosti už pokračovat nemohl. Je to smůla, protože přípravě trasy věnoval namalé úsilí.
Užili jsme si bláta, prachu, vody, kamení ale i sluníčka. To nám však trochu posunulo jízdu na pláži, protože oproti loňskému ročníku zde bylo plno opalujících se lidí.
Zdeněk vyzdvihl Veverku, její úsilí a akrobatické kousky při zdolávání písečného pahorku, ale to ji neviděl při vyjížďce. V přírodopise jsme se učili, že máme veverku obecnou a to buď černou nebo hnědou. Ale to není až tak pravda, protože se objevil nový druh - Veverka vodní. Obětavě se vrhala prozkoumat hloubku každé kaluže, přestože její gumáky byly nižší, než vodní hladina těchto kaluží.
Jsem rád, že klan Šumaváků pod vedení Jirky se rozrostl na počet tří strojů s osádkami. Hezké Jirko, díky.
Morava trošku zklamala, ale zastoupení přece měla v Radkovi a Ludvovi. Doufám, že nebude překonána cesta na laně v délce 160 km v případě návratu ze Šumavského srazu.
Jsme rádi za Vaši pochvalu, vždy to potěší. A nezbývá nic jiného, než začít chystat třetí ročník a čekat co nového si připraví Jirka na Šumavě II. Ale na traktoru k Vám nepojedu.
Fotky a video jsou na http://dneprak.rajce.idnes.cz
.
Díky za účast a nasazení při vyjížďce a následné jízdě na pláži. Mohlo nás být sice víc, ale přijeli Ti skalní, kteří ví proč sem jedou. Ne všechno se povedlo podle původního plánu. Komplikace způsobila u mého Dněpra pro jistotu vyměněná hardy spojka den před akcí, aby v přípravě trasy na pláži praskla. Ale díky Radkovi Janáčovi, který mi věnoval svoji hardy spojku a odborné rady a pomoci Zdeňka a Evžena byl stroj zpojízdněn. I když celý víkend jsem očekával, že něco nevydrží. Naštěstí se už nic nepřihodilo. Hůře dopadl Zdeněk, když došlo po několika málo kilometrech jízdy k opětovnému vylomení zubů na talíři rozvodovky. Bohužel, k jeho velké lítosti už pokračovat nemohl. Je to smůla, protože přípravě trasy věnoval namalé úsilí.
Užili jsme si bláta, prachu, vody, kamení ale i sluníčka. To nám však trochu posunulo jízdu na pláži, protože oproti loňskému ročníku zde bylo plno opalujících se lidí.
Zdeněk vyzdvihl Veverku, její úsilí a akrobatické kousky při zdolávání písečného pahorku, ale to ji neviděl při vyjížďce. V přírodopise jsme se učili, že máme veverku obecnou a to buď černou nebo hnědou. Ale to není až tak pravda, protože se objevil nový druh - Veverka vodní. Obětavě se vrhala prozkoumat hloubku každé kaluže, přestože její gumáky byly nižší, než vodní hladina těchto kaluží.
Jsem rád, že klan Šumaváků pod vedení Jirky se rozrostl na počet tří strojů s osádkami. Hezké Jirko, díky.
Morava trošku zklamala, ale zastoupení přece měla v Radkovi a Ludvovi. Doufám, že nebude překonána cesta na laně v délce 160 km v případě návratu ze Šumavského srazu.
Jsme rádi za Vaši pochvalu, vždy to potěší. A nezbývá nic jiného, než začít chystat třetí ročník a čekat co nového si připraví Jirka na Šumavě II. Ale na traktoru k Vám nepojedu.
Fotky a video jsou na http://dneprak.rajce.idnes.cz
.
Ja to trochu okomentuju
Ze se s chuti vrham do kazdy louze je pravda, ale vetsinou se snazim, aby mi do gumaku vrchem nenateklo. Ale kdyz jsem se soustredila na odmotavani lana, pripraveneho na Dneprakove Dnepru, aby ho kolegove na sousi mohli vytahnout, nedavala sem pozor na hladinu vody a nabrala si do bot. No a pak uz to bylo celkem jedno, do jaky louze zas vlezu
Ze se s chuti vrham do kazdy louze je pravda, ale vetsinou se snazim, aby mi do gumaku vrchem nenateklo. Ale kdyz jsem se soustredila na odmotavani lana, pripraveneho na Dneprakove Dnepru, aby ho kolegove na sousi mohli vytahnout, nedavala sem pozor na hladinu vody a nabrala si do bot. No a pak uz to bylo celkem jedno, do jaky louze zas vlezu
белка
"hydroveverka"
"hydroveverka"
- zdeněk
- Kontaktovat uživatele:
Tak už zase skáču přes „kaluže“

zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Dněpr K750 r.v.1968