Motoservis Padalik

Řešíte problém? Jak na to?
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
lenoch
Příspěvky: 81
Registrován: 14 kvě 2017, 18:38
Bydliště: Kosmonosy

Motoservis Padalik

Nový příspěvek od lenoch »

Jake mate zkusenosti s motoservis Padalik? Na doporuceni a po telefonicke dohode s pani co tam maji ve firme (pry mam poslat hnes dokud toho nemaji moc) jsem tam poslal 7.11.19 klikovku na repasi, 18.11.19 byla rozlisovana, volali mi co je nutne opravit a ze to vyjde na ca 6000. To bylo pro.me OK a taknejak jsem s tim pocital. Pak prisel.doraz, kdy to bude hotovy. Odpoved byla ze do vanoc ne ale ze koncem unora roku 20 to bude. Rikal jsem si co s tim budou delat tak dlouho, ale budiz, stejne jezdim jen v lete a stihnu dat motor dokupy. No a je 11.3.20, klika nikde. Minuly tyden jsem se tam snazil dovolat, 2 dny bez uspechu. Napsal jsem mail, bez odpovedi... a svete div se, v pondeli 9.3.20 jsem se dovolal a pani na telefonu mi vypravela, co tam maji spoustu prace, ze nestihaji a ze to nebude jeste drive nez za mesic. Nejak tomu nerozumim, mate stejny zkusenosti nebo mam jen smulu? Nejdriv mi reknou at poslu hned a pak se to tam vali 5 mesicu rozlisovany :(
mušketýr
Příspěvky: 56
Registrován: 27 dub 2017, 12:35

Re: Motoservis Padalik

Nový příspěvek od mušketýr »

Padalík je pro dost lidí kult. Dost lidí tvrdí že kliky a výbrusy dělaj nejlíp. V čem je dělají líp než jiní klikaři jsem se nikdy nedozvěděl. Klika je buď udělaná dobře nebo špatně. Líp udělaná nemůže bejt. Nedávno jsem našel pár recenzí na Padalíka a místy to nebylo to hezký počtení. Že by je takhle chtěla očerňovat konkurence mi nepřišlo. To ti dělá kliku na dněpra?
lenoch
Příspěvky: 81
Registrován: 14 kvě 2017, 18:38
Bydliště: Kosmonosy

Re: Motoservis Padalik

Nový příspěvek od lenoch »

Presne tak, dela mi kliku na K750. Ono ty recenze jsou nekdy pofiderniho razu. Presne jak pises, bud je udelana dobre a funguje nebo se posere. Me doporucili Ahru, druhej ji zkritizoval... je to proste tezky. Vicero lidi mi ale rekli ze Padalik je dobrej, stale tomu verim, ze je a klika bude OK. Ale dodaci lhuta je teda drsna, to byl hlavne muj dotaz na zkusenosti ostatnich. Protoze kdyby ted nekdo potreboval udelat kliku "narychlo", tak at ji tam ani neposila, protoze do vanoc 2020 ji zrejme neuvidi.
MOTOCENTRUM CB
Příspěvky: 27
Registrován: 22 bře 2015, 12:25
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Re: Motoservis Padalik

Nový příspěvek od MOTOCENTRUM CB »

nedělá mu kliku na Dněpra, ale na K750, což je zásadní rozdíl. Všechny typy klikovek lisovaných i na K750 si opravujeme sami,
ale proč jí opravovat, když je pořád dostatek nových sovětských (docela se dá vybrat i z ruských a čínských) za stejnou cenu, možná +1500,- a nebo opravených v Kyjevě za polovinu ?
V bedně mám asi deset klikovek, až je bude potřeba opravovat, pět jich je rozlisováno a čínská není o nic víc opotřebovaná než ostatní. Má dokonce povlakované čepy nějakým černým Nitridem.
Mám pocit, že největší příčina havárie klikovky, je nesprávná montáž.

MG
opravy sovětské techniky se zaměřením na Dněpr, Ural, T34-55M
Uživatelský avatar
Ivo
Příspěvky: 258
Registrován: 20 led 2011, 17:30
Bydliště: Nový Hradec Králové

Re: Motoservis Padalik

Nový příspěvek od Ivo »

Proč se kliky opravují a nekupují se nové? Protože třeba má osobní zkušenost je taková, že kvalitně udělaná klika v ČR je lepší, než nová z ukrajiny.
Ural Ranger 750
M-72-je a bude ;)
Bylo: K-750, Dněpr- MT13,Mt-16,MT-11,Ural 650 solo,Ural M66
lenoch
Příspěvky: 81
Registrován: 14 kvě 2017, 18:38
Bydliště: Kosmonosy

Re: Motoservis Padalik

Nový příspěvek od lenoch »

Ivo, presne proto jsem dal kliku opravit. Na bazosi se da sehnat sovetska, na aliexpresu jich je nescetny mnozstvi. Ale mam proste duveru v cesky ruce...
lenoch
Příspěvky: 81
Registrován: 14 kvě 2017, 18:38
Bydliště: Kosmonosy

Re: Motoservis Padalik

Nový příspěvek od lenoch »

Dnes 29.4. dorazila res PPL klika z Moto Padalik... huraaaa. Na prvni pohled vypada zpracovani velmi dobre. Takze to trvalo pres 5 mesicu. Puvodni slibovana cena 6500 se nakonec zvedla na 7500. Zvyseni ceny bylo pry chromovanim, ktere pry na Morave zdrazilo o 200%, a dokonce i to chromovani prave protahlo dobu renovace kliky. Doufam ze za ty prachy bude klika dobra nejen na pohled ale i v motoru.
Odpovědět