Ukrajina 2019

Plánujete jízdu, sraz, napište to sem. Nebo se pochlubte zážitky a fotkami z cest.
Pravidla fóra
Vyhlašujte zde plánované vyjížďky a akce s otevřenou účastí. Pochlubte se zde zážitky a fotkami z Vašich cest.
Uživatelský avatar
veverka
Příspěvky: 536
Registrován: 14 led 2011, 22:10

Ukrajina 2019

Nový příspěvek od veverka »

Ahoj, hodně předběžně, ale spousta lidí si musí plánovat dovolenou brzo... Přidal by se někdo na dovolenou na Ukrajině, v létě, styl takový spíš rodinný, na pohodu?
U mě je zatím myšlenka, že bych tam s dětmi dojela autem, muž na sajdě, v jednom osvědčeném motelu bychom udělali základnu a co půjde, projezdili po okolí sajdou i s dětmi, s tábořením na kopcích se počítá. Na pár dní bych tam asi měla i nějaký ten kulturní program, aby měl muž možnost trochu prohnat sajdu v náročnějším terénu.
Zatím počítám s využitím autovlaku na východ Slovenska, abychom ušetřili čas, benzin i gumy. Místo v autě na případné náhradní díly by asi taky bylo :mrgreen:
белка
"hydroveverka"
mušketýr
Příspěvky: 56
Registrován: 27 dub 2017, 12:35

Re: Ukrajina 2019

Nový příspěvek od mušketýr »

Předloni sem dojel na kejvačce do Kyjeva a letos chci jet Žigulem s rodinou.Plánuju Kyjeva a zpátky Podkarpatskou rus.Ženy děda od tamtud pocházel.Příbuzný sme tam zázrakem našlM.:Sy a tak je zase navštívíme.
Přílohy
KYJEV.jpg
Uživatelský avatar
veverka
Příspěvky: 536
Registrován: 14 led 2011, 22:10

Re: Ukrajina 2019

Nový příspěvek od veverka »

Moc pěkné :-) Zas tak moc na východ mě to netáhne. Před pár lety jsme se za Karpaty vydali, ale moc se mi tam nelíbilo. Jsem horská koza, placatá krajina mi nevyhovuje :-)
белка
"hydroveverka"
Odpovědět