ráfek - obruč kola M72
Pravidla fóra
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
ráfek - obruč kola M72
Zdravím a mám dotaz už jste se někdo pokoušel nahradit řekněme vyběhanou díru na nypl převařením záplatou z jinýho ráfku? Popřípadě jestli někdo nemá takovej náhradní kus? Díky
Re: ráfek - obruč kola M72
Doporučuji koupit nové a neřešit staré a křivé ráfky
http://allegro.pl/obrecz-rawka-kola-sta ... 82030.html
Jsou opravdu kvalitní ,rovné a za dobrou cenu .........hodně lidem už jsem je posílal
Než čekat na Kloudu pul roku ,tak to si lepši připlatím a mám jakýkoliv typ ráfku hned
http://allegro.pl/obrecz-rawka-kola-sta ... 82030.html
Jsou opravdu kvalitní ,rovné a za dobrou cenu .........hodně lidem už jsem je posílal
Než čekat na Kloudu pul roku ,tak to si lepši připlatím a mám jakýkoliv typ ráfku hned
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Já si je nechal dělat ráfky na zakázku u nás. Cena cca 1200 Kč/ks
M-72, 1952
ale to taky bylo u Kloudy ne?Vici píše:Já si je nechal dělat ráfky na zakázku u nás. Cena cca 1200 Kč/ks
M-72
-
mirda
Já jsem si letos nechal dělat ráfky u Kloudy.Chromované,18" na Dněpra.Cena za kus 1600Kč.Pěkná práce, ale pět měsíců čekání, bylo nekonečné...
S mnoha velkými porodními bolestmi.arno77 píše:ale to taky bylo u Kloudy ne?Vici píše:Já si je nechal dělat ráfky na zakázku u nás. Cena cca 1200 Kč/ks
M-72, 1952
Vici píše:
S mnoha velkými porodními bolestmi.
Celé kolo už bych mu nikdy nezadal, ale ty ráfky celkem jdou.
Si pamatuju že ti Klouda dělal i špice, ale byly káždá jiná v ohybu, to jsem docela čuměl
S mnoha velkými porodními bolestmi.
Si pamatuju že ti Klouda dělal i špice, ale byly káždá jiná v ohybu, to jsem docela čuměl
M-72
A proč si tam nenechat dělat celé kolo?