Dněpr MT10?
Pravidla fóra
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Přátelská diskuze o čemkoliv. Žádná tématická omezení.
Re: Dněpr MT10?
90% motorek je z UA
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
773035554
fapeko@seznam.cz
Nektere zdejsi Uraly 750 jsou v podobnem stavu jako nektere Dnepry dovezene z Ukrajiny.
Jarda: taky znám několik lidí co to maj bud z CZ nebo D koupené a "púlí to" 5x ročně ,protože te motorce dávaj tak zabrat ,že tam věčinou něco zlomí a zničí .................a kup si potom takovou mrdku po takovém majiteli
Možná by bylo vhodné příště volit lépší slova než tady urazím 90% lidi co maji dovozy z UA
A o Uralech 750 je tady zakázano se špatně vyjadřovat
Dostaneš od určité skupiny lidí ty ty ty

Jo a byla tady v minulosti "fajná "diskuze kde jsem se i já vyjádřil
škoda že to už skončilo http://uralforum.cz/viewtopic.php?f=14&t=1587
Možná by bylo vhodné příště volit lépší slova než tady urazím 90% lidi co maji dovozy z UA
A o Uralech 750 je tady zakázano se špatně vyjadřovat
Jo a byla tady v minulosti "fajná "diskuze kde jsem se i já vyjádřil
773035554
fapeko@seznam.cz
773035554
fapeko@seznam.cz
Jo,tu diskuzi jsem sledoval,jinak jak pises,ja uz jsem si tu na nektere veci nazor udelal,ale ventilovat ho nebudu,nic mene uznavam stare remeslniky a fachmany,za kterymi jsou videt vysledky,takovy clovek pak ma pravo,hodnotit ostatni prace.No a jinak nebyt dovozu UA,"ruznych smelinaru a pokoutnych prodejcu",tak by ani nefungovalo toto forum v tomto rozsahu,takze ja bych ty dovozy zase tak nezatracoval,jen se te motorce musi dat trochu vic te lasky,taky stoji par korun.
- Davy
- Kontaktovat uživatele:
Ta moje narazka na Michalovo popis stroju jezdicich na ukrajine byla o tom ze muj Dnepr byl jak novej a on mi ho pomahal kupovat. Nicmene to je trosku mimo, protoze tu motorku sice privez ukrajinec z ukrajiny, ale privez ji novou a prvni ceskej majitel este nechal u Pavla Kucery udelat motor.fapeko píše:90% motorek je z UA
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Jezdím dněpříka z kasáren od Rusů ze Slovenska, časem jsem tehdy zjistil, že měl přidřenej levej válec, ale jinak funguje, jak tu na foru popisuje ta teorie o hvězdami oráženejch dílech. Akorát jsem vybral špachtlí úsady z vany a zabrousil, co mi při kontrolních rozborkách připadalo neestetické.
Má tu někdo stroj také přímo jako uloženku z kasáren a zkušenost s ním?
Abychom tedy doplnili tu statistiku, odkud je nejlepší brát spolehlivé stroje. Když se to téma zase otevřelo.
(samozřejmě mimo zgenerálkovaných komponentů od Fapeka, p.Buřvala, Hosta atd)
Má tu někdo stroj také přímo jako uloženku z kasáren a zkušenost s ním?
Abychom tedy doplnili tu statistiku, odkud je nejlepší brát spolehlivé stroje. Když se to téma zase otevřelo.
(samozřejmě mimo zgenerálkovaných komponentů od Fapeka, p.Buřvala, Hosta atd)
Tady máš napsané kde se daji sehnat ještě nové motorky z roku 1991
Příští rok tam letím a všechno to tam kůpím
http://www.kolyaska.fora.pl/podroze-mal ... ,5504.html

Příští rok tam letím a všechno to tam kůpím
http://www.kolyaska.fora.pl/podroze-mal ... ,5504.html

773035554
fapeko@seznam.cz
773035554
fapeko@seznam.cz
Tak jsem včera v Chotusicích sehnal většinu dílů, co mi chyběly. Dal jsem dohromady reduktor, vyměnil ložiska a gufera v kole. Karburátory letěly do kouta, koupil jsem místo nich nový Pekary K68. Hned první start byl úplně o něčem jiném, než s těmi původními. Ještě vyřešit alternátor, světla, brzdy, osu předního kola, sedlo řidiče...........a mohlo by to jet.
- Davy
- Kontaktovat uživatele:
Alternator dej ze Swifta, ten original je naprd. Driv nebo pozdejs se ti rozpadne vinuti rotoru. Bylo by reseni ho nechat premotat a poradne zalakovat. Jenze pritom zjistis ze osa je z blata a jakmile se na ni spatne podivas, tak se ohne. Casto je kriva uz z vyroby.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Vím o tom, ale v tuhle chvíli to řešit nebudu. Teď dělám opravy elementárního charakteru, abych se v tom začal orientovat. S tím alternátorem, koupil jsem vrak na burze a ze dvou jsem pak udělal jeden. Ten kupovaný měl vůli pastorku vůči ose asi 45°, nechápu proč to neudělali na kónus.
- Davy
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to znam, v ty blativy ose se vycvachta drazka na pero a pak se vycvachta i v kole. Nic nenadelas. Dela to pri nizkejch otackach priserny zvuky a jednoho krasnyho dne se to strihne. Mam tri altiky a vycvachtany je to na vsech.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz