Vymačkané bubny od drátů
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Vymačkané bubny od drátů
Už jste se někdy setkali s tímhle? Dá se to vypodložkovat nebo s tím něco udělat? Napadlo mě třeba vyvrtat nové díry... středy bubnů nejsou vymlácené, bylo by mi líto je vyhodit. Nevím co s tím Vasil dělal, ale takhle vypadají všechny moje kola, i ty bez vzpěr. Musel to být velký frajer, stačí si všimnout stylu vyplétání, vlevo nahoře... ještě pro zajímavost, všechny pneumatiky byly sjété na slik a na pár místech zaštupované jak ponožky od maminky. 
Dněpr MT10-36
Re: Vymačkané bubny od drátů
Vyvařit tigem ,nebo nové bubny
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
773035554
fapeko@seznam.cz
Mám takový pocit že by mě svářeč poslal někam, až by zjistil že je to 120 děr...
Dněpr MT10-36

773035554
fapeko@seznam.cz
773035554
fapeko@seznam.cz
Pěkné, ty díry jsou vrtané pod úhlem? Myslel sem že to strčím do univerzální děličky a po 18ti stupních vyvrtám...
Dněpr MT10-36
To chceš takhle zbastlit ten buben? Vždyť to bude vypadat jak řešeto . Foto je z továrny z Kyjeva
773035554
fapeko@seznam.cz
773035554
fapeko@seznam.cz
jen přemýšlím co s tím, nové bubny kupovat nechci a zavařit to? to mě přijde snadnější vyvrtat nové díry a ty staré vytmelit nebo převrtat na větší aby to alespoň trochu vypadalo...
Dněpr MT10-36
Tak tím převrtáváním to už taky někdo řešil, není to nic na výstavu, ale zas tak strašné to taky není...
Dněpr MT10-36
Tohle by jsem pak chtěl vyplejtat, když by mě pletli ty falešné díry 
M-72, 1952