velmi zajimave

Nevíte kde něco speciálního sehnat? Podařilo se vám něco špatně sehnatelného koupit, nebo jste to zahlédli?
Pravidla fóra
Nedaří se Vám něco sehnat? Zeptejte se, možná to někdo z nás už někde viděl.
drumbas

velmi zajimave

Nový příspěvek od drumbas »

zdeněk
Kontaktovat uživatele:

Re: velmi zajimave

Nový příspěvek od zdeněk »

......dá se s tím velmi dobře nastavit bohatost směsi za chodu motoru. Ta červená barva je samozřejmě moc bohatá směs. Do modra je ideální ale chce to asi solidní karburátor :D
zdeněk
Dněpr K750 r.v.1968
Ural Tourist SWD 750 r.v.2001
Němec
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Němec »

tady se to dá sehnat jako gunson colortune za 2200 aspoň tolik za to chtěli loni, já si to nechával poslat tuším z anglie nebo okdud.

mně to třeba pomohlo zjistit, že na spodním rozsahu šoupěte to mám moc chudý. na nastavení volnoběhu dobrý, i když ten si člověk nastaví i podle sluchu, no a pod plynem už to moc vypovídací hodnotu nemá - maximálně tak zjistíš, jestli to máš chudý nebo bohatý, ale jak moc bohatý, to se nedozvíš - takže opravdu jen orientační udělátor.

výhodou našich boxerů je, že se to dá sledovat i za jízdy, jen to není dvakrát bezpečný :D

co se líbí mně, tak A/f controller s lambda sondou - ale 5-8 tisíc za tu jednotku nedám :)
se svýma keihinama jsem "doladil", protože nejsem ochotnej vrtat se v hladině, která se neseřizuje krokově, ale přihýbáním plíšku a na to si netroufám. no a bez zkušeností co ovlivní neovlivní hladina je mi nějaký šoupání jehly a změna hlavní trysky k prdu..
Ural Ranger 2008, 22tis km
drumbas

Nový příspěvek od drumbas »

TAK CHLAPY ČUMIM TOLIK ZNALOSTI JAKO VY NEMAM PROTO SMEKAM
JSEM TAKOVE DNĚPŘI EMBRIO
Mira3.0.9
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Mira3.0.9 »

Ja se ani tomu moc nedivim.Pokud clovek tyhle stroje chce provozovat,tak tyhle veci bud musi znat,nebo se je naucit nebo nejede..:-)) takze ja se ucim a sosam info jak houba,ale stale mam desne mezery...a proto diky vsem na foru za rady
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
Jarda

Nový příspěvek od Jarda »

Taky to tak mám,ted jsem přetěsnoval Dněpří diferák a má radost z toho,že se to povedlo,že jsem to dal dohromady a ono to jede,ted vm,že si tu motorku zasloužím,prostě ta motorka není pro každého,takže to chce učit se,učit se,učit se....
Vici

Nový příspěvek od Vici »

A já si myslel, že po renovaci budu jen jezdit, jezdit, jezdit......
Tak mi soudruzi nekažte moji naivitu a nechte mě v tom alespoň do té doby než budu jezdit, opravovat a zase opravovat :)
M-72, 1952
Dneprstein

Nový příspěvek od Dneprstein »

Já myslim, že pokud to teď dáš dohromady s nejvyšší péčí a soudružskou svědomitostí, tak to jezdit, jezdit, jezdit bude.

Jenom možná budeš průběžně seřizovat, seřizovat, seřizovat... :D
Mira3.0.9
Kontaktovat uživatele:

taky sem byl tak naivni.Myslel jsem,ze opravim,seridim a budu jezdit.Zatim jen ladim a dumam,studuju,ale i u jasnych veci nejak tapu.Nez sem Urala kupoval,tak sem videl asi same vyladene stroje
Kazdemu se motor sotva prevalil a uz sel jak hodinky..Zkusenosti s dvoutakty mam dlouholete,ale porade moc nechapu co memu Uralku chybi,ale stale verim,ze si casem porumime:-)))asi to bude tou jazykovou barierou:-)))))
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
veverka

Nový příspěvek od veverka »

Jaký si to uděláš, takový to máš :-)
Ale i tak myslím, že Dněpry a Uraly mají svoji hlavu. Když to dáš se vší svědomitostí dokupy, tak to ještě neznamená, že si někde pár kilometrů od domu motorka neusmyslí, že se jí už dál jet nechce :mrgreen:
белка
"hydroveverka"
Jirka-MT9

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

8-) Neboj nic soudruhu, těžko na cvičišti - lehko na bojišti.
To tě jen tvůj Ural prověřuje, zda jsi hoden a jsi ten správný majitel, co se nevzdává. :D Jen vstříc zářným zítřkům s vidinou perfektně fungujícího Urala. Vydrž - držíme ti palce.
Dneprstein

Nový příspěvek od Dneprstein »

Jízdu si musí člověk ZASLOUŽIT!!! :D
Mira3.0.9
Kontaktovat uživatele:

Diky za podporu.Jednu chvili sem uz propadal nechutenstvi,ale pak sem se svezl a tou jizdou me presvedcil,ze za to stoji a druha vec je financni,kdyz uz to stalo tolik,tak to musi slouzit.asi si vazne majitele vybira:-))tak ted uz mi zbyva nejhorsi a to testace..
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
Odpovědět