Rozepře na téma závit vodících čepů

Místo pro diskuze, které jsou v rozporu s přátelským duchem fóra nebo slušností.
Pravidla fóra
Zde doplnit text
serpico-3
Příspěvky: 454
Registrován: 16 led 2013, 16:03

Re: Vodící čepy spojky

Nový příspěvek od serpico-3 »

Davy píše:jirka-hk> Nenech prchlivost cloumat svym majestatem, tenhle pan je obycejnej trol (byt nejspis netusi co to znamena). Osobne si myslim, ze zadnou motorku nikdy nemel, maximalne ji videl u souseda na zahrade.
Přiznám se, že jsi mne překvapil. Nikomu neberu jeho suverenitu, ale takhle mladý narcis je známka vlastních komplexů a nedospělosti. Slušnost nebudu vůbec připomínat, a přiznám se, že mě až zarazilo, jak jsem se v tvém odhadu již na začátku trefil. Samolibost tě jednou doběhne už jen proto, jak jsi jí předvedl, když jsem se nechtěně trefil do černého. Moderní kurvilové se rozčílili, že někdo napsal svůj názor na určíté technické a estetické věci. Soudruzi, jste hodni tohoto oslovení a věřte, že s podobnými , jako jste vy, jsem měl v životě co do činění. Byli téměř všude, kam se člověk podíval..Fapeko, děkuji za obranu, ale mě to, co takhle o mě hovořilo nemůže urazit..
Jirka veteran
Příspěvky: 97
Registrován: 22 úno 2014, 13:58
Bydliště: Sobčice
Kontaktovat uživatele:

Re: Rozepře na téma závit vodících čepů

Nový příspěvek od Jirka veteran »

Serpico-sleduji tuhle rozepři a původně jsem se do toho vůbec nechtěl míchat,četl jsem to několikrát a vůbec nechápal komu to patří, osobně si myslím,ze snad není možné,ze by Davy myslel v tom svém příspěvků právě na Vas. I když si o Davym myslím svoje, těžko pro mne uvěřit ze by to byl takový člověk. Já Vas uznavam jako fachmana a nikdy jsem Vas nevidel,to ze rozumite vselijakym samohybum i situaci ve světě jsem pochopil z Vasich prispevku a dle svých zivotnich zkusenosti. Opravdu se mi nechce věřit,ze to bylo mireno na Vas,jasné v mládí jsme dělali různé voloviny,ale tohle? Myslím,ze by se k tomu mel vyjadrit sam Davy,a tímto ho vyzyvam aby tak učinil.
Jezdím závody historiku a zvláště Němečtí jezdci jsou preborniky v patlani červeného silikonu všude kde to jde,ani se neobtezuji tu vytlacenou hmotu šetřit a nechají to tak jak je,je to hnus co si budeme povídat a já se na to už ani nedivam neb je mi z toho na blítí. Ale je to jejich věc,at si delaji co chtějí.
Omlouvam se za pravopis,píšu to na tabletu.
serpico-3
Příspěvky: 454
Registrován: 16 led 2013, 16:03

Re: Rozepře na téma závit vodících čepů

Nový příspěvek od serpico-3 »

Ale tady přeci nejde jen o červený silikon, tenhle můj názor se prostě jen někoho dotknul.Je to zástupný problém. Dnes nemůžeš nic říci, aby se různá EGA necítila dotčená a uražená. Např. napíši, dělám u kamaráda/který bydlí 16 km ode mne/ a ono jim to připadá divné, napíši, že si vážím starých konstruktérů a novodobí věhlasní konstruktéři -překleslovači jsou pohoršeni a nastane výklad, jak to vlastně je...ale za ty prachy proč ne, že.? Já být na jejich místě, tak dám výpověď a udělám se sám pro sebe...Hoši jsou prostě nafoukaní čecháčci schovaní pod peřinou ve firmě a ten, /kdo někde v hospodě něco pochytil a je u něj všechno moderní špatný./ je trol...a ani to ten dotyčný neumí napsat..troll /má 2l/..
Uživatelský avatar
Jirka-MT9
Příspěvky: 871
Registrován: 08 úno 2011, 02:07
Bydliště: Janovice nad Úhlavou

Re: Rozepře na téma závit vodících čepů

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

Tak mi to vážení nedá, abych se nezapojil do Vaší diskuze, či spíše nyní už jen rozepře. Osobně se mi také líbí staré jednoduché řešení, ale na druhou stranu pokud se přesvědčím že jiné řešení je lepší, tak se mu nebráním. Je rozdíl mezi tím když má někdo veterána na výstavu a na ježdění. Na výstavu dám přednost originalitě, na ježdění spolehlivosti - to je můj názor, ale nikomu ho nevnucuji jako jediný správný. Osobně se mi nelíbí, jak Vaše rozepře sklouzává k vzájemnému napadání a nechápu Vaši zarytost a neústupnost. Znám osobně jak Davyho, Michala i JirkuHK a ačkoli jsou o nějaký pátek mladší tak si jich moc vážím, neboť mi je jasné že jsou inteligentní a šikovní. Serpica ani Jirku veterána osobně neznám, ale právě proto bych si osobně nedovolil je napadat pro jejich názory. Jsem asi ještě stará škola a domnívám se že je to minimálně nevhodné. To samé platí i pro druhou stranu, napadat a urážet někoho jen proto že je mladší a má jiné názory než já se mi také nejeví jako optimální. Tohle fórum by mělo spojovat lidi a ne rozdělovat - nemyslíte? Zkuste prosím příště komunikovat s větší dávkou respektu, slušnosti a pokory k sobě navzájem. Děkuji všem, kteří to dočetli až sem a snad pochopili co jsem tím chtěl říci. Kdo to nepochopil, nechť mne klidně ukamenuje :D . Přeji hezký den plný pohody a úsměvů.
Uživatelský avatar
Michal
Příspěvky: 1123
Registrován: 14 led 2011, 21:43
Bydliště: Károv, Středočeský kraj

Re: Rozepře na téma závit vodících čepů

Nový příspěvek od Michal »

Jirko, nic hasit netřeba. Kdo Davyho zná dobře, ten se jen tiše směje. :)
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)

Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
serpico-3
Příspěvky: 454
Registrován: 16 led 2013, 16:03

Re: Rozepře na téma závit vodících čepů

Nový příspěvek od serpico-3 »

Ano, já ho neznám, ale je to tak. A co se týče napadání mladých, v tom to přece není. Jakou mám já zásluhu, že je mi 60 let? Mohu to nějak ovlivnit? A to samé má 15letý nebo 30letý. Důležité je, jaký je. V tom všechno vězí, lidé je různorodá směsice buňek s velkými rozdíly a návyky..Spíš jde o to,proč ze všeho dělat vědu. Někdo o něčem řekne, že se mu něco nelíbí a už je kdoví co..Ale je to fuk, jen řeknu jednu odpozorovanou věc, kterou mi potvrdili i ještě starší, než jsem já. Když je někdo opravdu schopný a šikovný, většinou bývá i skromný..Jen ti ostatní to nahrazují něčím jiným. Já jen za sebe mohu říci, že jelikož jsem přes 23 let na volné noze jako živnostník, mám samozřejmě jiné návyky a zkušenosti ze života než celoživotní zaměstnanec. Ti žijí v jiném světě a podle toho i myslí. Já nemusím mít na hubě tlumič, abych neurazil nadřízeného, já říkám vždy jen to, co si myslím. A nikdy záměrně nikoho neurážím..Není proč a nač. A největší radost mi právě dělají šikovní lidé mladšího věku, slintalů tady bude vždycky dost a dost..A že mám raději starou kvalitní práci s vysokou spolehlivostí? Jsem rád pánem stroje, který řídím a ovládám. Ale to je moje věc, jen někoho moje "staromodnost" prostě se.e...Ale to není můj problém.. ;)
Jura
Příspěvky: 125
Registrován: 01 říj 2012, 21:59
Bydliště: U Olomouce

Re: Rozepře na téma závit vodících čepů

Nový příspěvek od Jura »

No chlapi, teda pěkně jste se rozepsali, a to si člověk řekne "jenom nějakej blbej závit"
MV650
K750
Odpovědět