Ale musím říci, že když to je teplé, poloteplé a startuji, nikdy nevím, jak to chytne a kdy to chytne..Takže radši pořád jedu..
Synchronizace karburátorů
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Re: Synchronizace karburátorů
To je fakt, já třeba tam mám nabastlený ty Jawácké karboše už od předchozího majitele, takže se to trochu ohřálo zatřáslo a už to přisávalo. Já to trochu upravil, ale mám ze strany u každé příruby 2 čtyřky šroubky jako pojistky upevnění /se špičkami do důlku/ a jedu a najednou na volnoběh začne vandrovat, tak kouknu a je to jasné, šroubek se povoli nebo již vypadl..Dám jiný, zalepím a je klid..Člověk by řekl, že je to až překvapivě háklivé. Zrovna včera jsem jezdil v ideálním počasí a jen jsem si chrochtal, jak bezvadně to jede a to jsem karboše šteloval možná loni na jaře, ale spíš ještě rok předtím..Je to hanba, že na to tak celkově kašlu, ale když to pořád jezdí, proč se v tom vrtat?
Ale musím říci, že když to je teplé, poloteplé a startuji, nikdy nevím, jak to chytne a kdy to chytne..Takže radši pořád jedu..