Politická diskuze na téma rudá vlajka

Místo pro diskuze, které jsou v rozporu s přátelským duchem fóra nebo slušností.
Pravidla fóra
Zde doplnit text
Uživatelský avatar
Davy
Příspěvky: 805
Registrován: 20 črc 2012, 09:23
Bydliště: Lovosice a Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Politická diskuze na téma rudá vlajka

Nový příspěvek od Davy »

Jirko, me se to "ode zdi ke zdi" taky nelibi. Jdu si svou cestou a nemusim nikomu nic dokazovat. Kdybych si poridil harleje, tak ne proto ze je americkej, ale proto ze je to peknej stroj. Ale i kdybych mel zeleny WLAcko, tak by me ani nenapadlo na nem jezdit v uniforme a s americkou vlajkou. Proste proto ze nejsem american a USA neni zeme z ktery bych byl uplne odvazanej. (Mimochodem, to bych si neporidil, kdyz uz tak Indian :) )
To tvoje prirovnani k nemcum kulha. Nikdo netvrdi ze rusove, resp. bejvaly soveti, jsou spatny lidi. Tahle diskuze je v jiny rovine. Muj znamej ma nemeckyho vodnika, v originalnim stavu. To je krasnej stroj a je uplne jedno ze ho udelali nemci. Kdyby mu nekdo vytknul ze jezdi v aute ktery mj. pouzivaly i SS, tak bych byl prvni kterej by se hadal, protoze to by byla kravina. Ale na jejich srazu jsem potkal cloveka kterej chodil v kompletni uniforme SS a lidi se s nim fotili. To uz je podle myho nazoru hodne za hranou. Ano, to auto muze v nekom vyvolat neprijemny vzpominky taky. Ale to uz je jakejsi rozumnej kompromis. Bez ty esesacky uniformy, nebo bez vlajky to jede taky. Bez auta se clovek moc nepovozi.
Mj. i kvuli tomu vynechavam vetsinu uralich/dneprich srazu, protoze prostredi kde se lidi oslovujou soudruhu/soudruzko a mavaj rudejma vlajkama na me pusobi dost depresivne. To je podle myho nazoru taky hodne za hranou. (muj problem) U harlejaru je to jen trapny u sovetu este neco navic.
Mame rusky/ukrajinsky/sovetsky motorky. Ale jsme (vetsinou) cesi a nejsme (doufam) komunisti. Tak proc takovy opicarny? Kdyz pojedu s Dneprem do zahranici, tak si na nej dam ceskou vlajku (kdyz uz teda nejakou), stejne jako na jakoukoliv jinou motorku.
U piva na tohle tema diskutovat nebudu. To vetsinou konci zakopovou valkou a vysumi do ztracena. U netu je cas zamyslet se nad argumentaci protistrany a pripadne rozvest vlastni argumentaci v pripade nepochopeni.
Davy
Dněpr MT11 r.v.2001
davidovo.hys.cz
Uživatelský avatar
Honda Wanderer
Příspěvky: 391
Registrován: 21 zář 2011, 07:55
Bydliště: kde končej brambory a začíná víno

Re: Politická diskuze na téma rudá vlajka

Nový příspěvek od Honda Wanderer »

Oslovování soudruhu? To jako fakt? Tak to je teda síla.
Don't give in without the fight!
Uživatelský avatar
Němec
Příspěvky: 336
Registrován: 15 led 2011, 08:32
Bydliště: Horní Dolní
Kontaktovat uživatele:

Re: Politická diskuze na téma rudá vlajka

Nový příspěvek od Němec »

to bude tím naším švejkováním, zkrátka člověk ty hvězdy a rudý prapory zase až tak neřeší, když to vozí na motorce, ono si to vždycky nějak odůvodníme, kor když je to ruskej/sovětskej stroj.
dost dlouho jsem vozil na motorce českou i ruskou (vlaječky co se používaly na prvního máje někde z burzy), dokonce jsem měl i velkou vlajku se srpem a kladivem, tu jsem měl asi jednou, teď už bych si to asi na motorku nedal.
jinak pravda, politický diskuse nevedou nikdy nikam, takže jsem rád, že na odborně zaměřených forech se většinou politika neprobírá vůbec. stačí mi ty zaručeně správný a jediný pravdy poslouchat každej den v práci
Ural Ranger 2008, 22tis km
serpico-3
Příspěvky: 454
Registrován: 16 led 2013, 16:03

Re: Politická diskuze na téma rudá vlajka

Nový příspěvek od serpico-3 »

I když se o to člověk snaží , např. na forech zaměřených na válku se politice nevyhneš, ať děláš co děláš. Když třeba někdo nadhodí téma NKVD, můžeš mluvit pouze o tom, jaké samopaly používali? Právě při nějakém srazu nebo závodě ty zpropadené vlajky navodí politickou atmosféru. Byl jsem taky na srazu a poté v hospodě to z nich lezlo, známý, který mne tam pozval mi říká, támhle je bývalý šef milic, tenhle je z kriminálky, tamtoho vyhodili ze státních služeb a jen se lituje, byla to nějaká komunistická "sv.ně" apod..A přestává tě to bavit, protože tihle hoši přijeli se svými potomky a bylo to znát..Člověka jen štve, že tyhle motorky tihle hoši koupili za pár šupů, a normální člověk neměl šanci. Emky nakládali na vagony a vozili do šrotu..a dneska se s tím naparují. Takže politika je bohužel všudypřítomná. Zlaté časy po revoluci, kdy všichni měli jen zeleňáky a vojenské stroje bez jakýchkoliv politických cetek.Ale už se to zase klube a otravuje to ovzduší..
PetraBislova
Příspěvky: 2
Registrován: 05 srp 2014, 15:40

Re: Politická diskuze na téma rudá vlajka

Nový příspěvek od PetraBislova »

Já se rději producíruje s vlajkou ČR.
Odpovědět