svíčka s průzorem

Pochlubte se svými zlepšováky. Nebo zde hledejte inspiraci.
Pravidla fóra
Pochlubte se svými úpravami, vychytávkami, doplňky. Diskutujte o úpravách, nad jejichž provedením si lámete hlavu.
špacír31

svíčka s průzorem

Nový příspěvek od špacír31 »

Zdravim chlapy ( s dámy )
mám prosbičku na ty co víc pamatují. Jako malý kluk jsem si půjčoval nějakou ruskou zapalovací svíčku, která místo porcelánového izolátoru měla průzor ze skla a bylo možno podle barvy plynu při spalovaní přesně nastavit karburátor. Vím, že určitě existovala, půjčoval mi ji kamarád, který jí dostal od Ivana když "hlídal" Čechy.Ztratila se v propadlišti dějin. :lol:
Nevíte jak ji sehnat a nebo nemáte ji někdo v šuplíku? Díky.
Alespoň třeba výrobce, nebo typ - ne netu jsem nenašel, bez značky se špatně hledá.
Jirka-MT9

Re: svíčka s průzorem

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

Jmenuje se to Colortune a já jsem ji kupoval přes ebay.
http://motors.shop.ebay.com/i.html?_nkw=colortune+10mm
Nicméně jsem byl výsledkem ladění docela zklamaný. Na léto to snad sedí, ale na zimu jsem to opět udělal podle citu. Držím palce při ladění. :P
Němec
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Němec »

někde se mi doma válí, taky jsem si s ní chvíli hrál - nejlepší asi tak na nastavení volnoběhu - řešit s tím něco za jízdy je docela o hubu :) ale dala mi klid v duši, že nelítám na chudou směs - jinak podle tý oranžový nepozná člověk nic - když jsem zvedal jehly, tak po přidání to pálilo oranžově bez i s podloženýma jehlama..

jo to byly časy, kdy mi to s origo jehlama nechtělo pořádně jet v nízkejch a pak přišlo nadšení v podobě upravených jehel z Holandska :) teď už koníky neřeším a radši se místo věčnýho rozebírání a skládání svezu..

Ural Ranger 2008, 22tis km
špacír31

No trochu jiná varianta, ale v zásadě to samé. Tohle na Made in SSSR nevypadá (.-).
Díky moc.
Petr78

Nový příspěvek od Petr78 »

Днепр Соло
К-750 с коляской
ВАЗ 21044i
велик Украина)
špacír31

Díky PETR78, tak to je přesně ona. I ten obal zůstal snad dodnes stejný.Ale to je přesně ona.
A teď mi ještě napiš jak a kde ji vzít ? (.-)
Odpovědět