Ahoj,
můj Dněpr už začíná být zase pojizdný a začínám finišovat (viz sekce "Naše stroje"). Měl bych otázku ohledně nápisu na blatníku (tlak v pneu). Vyznačovali rusové tlak na blatníky? Pokud ano, tak jsem se dočetl, že je možné tlak v pneu na blatníku udělat bílím tlustým fixem. Máte s tím někdo zkušenosti?
Nemate někdo přehled jaké znaky se používali na armádních Dněprech a jejich význam?
Díky, Stepky
Bíle nápisy na blatníku, znaky na sajdě
Pravidla fóra
Pochlubte se svými úpravami, vychytávkami, doplňky. Diskutujte o úpravách, nad jejichž provedením si lámete hlavu.
Pochlubte se svými úpravami, vychytávkami, doplňky. Diskutujte o úpravách, nad jejichž provedením si lámete hlavu.
Bíle nápisy na blatníku, znaky na sajdě
http://stepky.rajce.idnes.cz/dnepr
Re: Bíle nápisy na blatníku, znaky na sajdě
Nevím jestli to měly ruské motorky, ale na německé se to dělá tak, že přiložíš šablonu z papíru (viděl jsem že se prodává na allegru -ale na německé mota), blatník a přestříkneš bílou.
Nevím jak by to tím fixem dopadlo
Nevím jak by to tím fixem dopadlo
M-72
Ten bílý popisovač je na syntetické bázi ,takže jde smýt jakýmkoliv ředidlem a olejem.
Voda, benzín tomu nic neudělají .
Nejlepší je vylét tu barvu z toho popisovače ,vymýt ředidlem a potom tam nalit klasickou naředěnou synt. barvu a popisovat.Nevýhoda je v tom že jak skončíš popisovat tak ti špička zaschne.
Jdou koupit aji náhradní špičky do toho popisovače .
Já tak linkují Jawy a vypadá to celkem slušně ,ale chce to mít ten správný grif
Voda, benzín tomu nic neudělají .
Nejlepší je vylét tu barvu z toho popisovače ,vymýt ředidlem a potom tam nalit klasickou naředěnou synt. barvu a popisovat.Nevýhoda je v tom že jak skončíš popisovat tak ti špička zaschne.
Jdou koupit aji náhradní špičky do toho popisovače .
Já tak linkují Jawy a vypadá to celkem slušně ,ale chce to mít ten správný grif
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Ave, ja jsem použil dobře lepící igelitovou samolepku (u nás se používá na vytváření tabulek na nástěnky). Na tiskárně jsem na ni vytisknul čísla a písmena, pak vyřezal žiletkou a nastříkal bílou barvou ve spreji. Pod tuto samolepku se barva nedostane. Pod papírovou ano. Musel jsem přepočítat tlak na Atmosféry, které se používali. Bary byli pouze ve městech 
MT 12-S
- bobanbob
- Kontaktovat uživatele:
Mno taky mě to čeká udělám si šablony a přes ně to pak vytukám štětcem.
Tak sem prosím někdo znalý ruštiny napište v ruštině ty písmena
Tak sem prosím někdo znalý ruštiny napište v ruštině ty písmena