Chlápek má více užitečných videí! Úpravě zdar !!!
Úprava karburátoru K-68
Pravidla fóra
Pochlubte se svými úpravami, vychytávkami, doplňky. Diskutujte o úpravách, nad jejichž provedením si lámete hlavu.
Pochlubte se svými úpravami, vychytávkami, doplňky. Diskutujte o úpravách, nad jejichž provedením si lámete hlavu.
Re: Úprava karburátoru K-68
Tohle jsme s Lukášem zkusili, ale nepozoruji žádný výrazný rozdíl. Muselo by se to změřit na brzdě, ale při běžném provozu jsem nepoznal žádnou změnu. 
Zrovna uvažuji nad touto úpravou. Mělo to u někoho nějaký přínos?
Ještě jsem viděl variantu, kdy tenkým vrtáčkem, zhruba 0,5mm vrtali i ten střední komínek, aby to probublávalo. Pokud by se vršek ucpal nějakým O-kroužkem, aby vzduch proudil jenom do středu komínku a probublával v něm směs, tak by to byl stejný systém jako mají Japonské karburátory.
Ještě jsem viděl variantu, kdy tenkým vrtáčkem, zhruba 0,5mm vrtali i ten střední komínek, aby to probublávalo. Pokud by se vršek ucpal nějakým O-kroužkem, aby vzduch proudil jenom do středu komínku a probublával v něm směs, tak by to byl stejný systém jako mají Japonské karburátory.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
mohli by ste někdo ve stručnosti napsat co by měla tato úprava způsobit? Ruštinu moc nedávám