Je to jen pár trubek
prosím o reálné míry, hlavně z čela.
Něco jsem už překreslil z obrázku a chtěl bych případně opravit míry. Je to zatím návrh.matbiker píše:Davy, vyfoť to nějak co nejlépe z profilu a z čela a pošli mi to na email. Já do fotky, nebo do nějakého schematického výkresu dodělám kóty a ty tam dopíšeš naměřené hodnoty a hodíme to do sekce návody na věky věků pro ostatní zájemce.
Díky za ochotu. Mrkni na můj plánek, zda to tak může být.Davy píše:a pokud si chceš preměřit dnepří, tak se stav v Lovosicích
No hurá, tak se to rozjíždí, mám to v cadu, dám návrh, můžeš překreslit, budu jen rád.Davy píše:ramena jsou prumer cca 40, nahore stoceny na nejakejch 35, vnitrni prumer zhruba 25. Tech 27 sedi.
tak já myslím že to bylo a je kreslený v otevřený(uvolněný) poloze tlumičůDavy píše:neoveritelny (ke stredu oblouku atp.) a nebo nesmyslny (zavisi na poloze kloubu) koty jsem skrt, neco opravil. Uhly ted nemam jak overit, az ve ct v dilne. Zkusim dat fotky, pokud mate nekdo cad, tak dat do pozadi a prikreslit k tomu linky a zmerit. Kazdopadne takhle jak to je narazi oblouk kyvky na ten oblouk co spojuje ramena driv nez jsou tlumice na doraz. Chce to upravit. Svarec asi nepracoval nasucho.
Jinak proporce, co se tejce pozice toho horniho oka na tlumic vuci ohybu ramen celkem na tom obrazku odpovida skutecnosti.
Delka nezatizenyho tlumice je 350.
Pri pohledu zeshora je vzdalenost ramen kyvky od osy k ose 202 a vzdalenost ok tlumicu 220. Vzdalenost ramen vidlice je 196. Sirka silentbloku hlavniho kloubu je na kazdy strane jina, asi by mela bejt 40.
http://dblue.rajce.idnes.cz/vidla
to by vysvetlovalo ten narazejici doraz, soudruzi nechteli predelavat sablonujarda_na píše: Vím že tady řešily repliky tlumičů, že jsou delší(350mm)
To ja prave momentalne neoverim, pac mam asi ty delsi a bez nasili je tam nenamontuju.jarda_na píše: tak já myslím že to bylo a je kreslený v otevřený(uvolněný) poloze tlumičů
Na to se chystam. Premejslim jestli upravit jen tohle. Ta vyztuha je i nakrivo, takze bych do toho sahal stejne a nebo uz to rovnou opiskovat a opravit vsechny svary, coz bych jinak delal na jare. Blby je ze musim z motorky sundat brejle, abych to mel do ceho rovne chytnout.hipik634-750 píše:uříznout a převařitzhipíkovat