spínací skřínka na klíč

Řešíte problém? Jak na to?
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
luboš

spínací skřínka na klíč

Nový příspěvek od luboš »

tak další šílenost,motor mi přede jak hodinky drží volnoběch vše jak má byt,ale zapojeni el bylo na tvrdo plus na cívku minus na kostru a trada.tet to ch ci přes ten altik ,jesi funguje sam alternator a relé jesi dobíjim bateryi.ze stare instalace zustalo propojene krabička s relatky s alternátorem,takže sem do alternatoru přivedl plus a ze stejneho kontaktu dal do spínací skřinky klíče.pak z relatek bil volnej jeden kabl a ten vichazel do spinačky na žárovičku,a třetí kabel šel z ty žarovky na vrch krabičky relatek jakoby 4 kontakt asi kostra netušim,dyš okruch spojim tak se mi rosvítěj světla + ta malá žarovka,dyš našlapuju tak problikava ale jakobi žese rvic rosvící ,dyš stroj chitne žarovička zasne,tak skoušim hejbat s klíčkem a nic furt stejny,ale v šim sem si dyš točim klíčkem musim ho zatlačit aby šel otočit a dyš ho zatlačim a držim,rosvítíse žarovka a motoru se odlech čí ,na volnoběch krasně znat,dyš pustim zas de huř,podle mě to je žarovka že jako dobijim,jeslišet dyš nesvítí žarovka že je i altik pot zatěží.no de mi voto jak zapojit tu spinací skřinku kličku spravně aby to fungovalo jak má
Jirka-MT9

Re: spínací skřínka na klíč

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

;) Tak nevím, ale podle toho co píšeš tak elektrice moc nerozumíš. Nechceš si ve svém okolí najít nějakého autoelektrikáře, dát mu schéma a ať ti to zapojí a případně seřídí dobíjecí relé? Obávám se že v opačném případě bys mohl i ohrozit život svého alternátoru. :?:
luboš

jo elektryka peklo ale mám jen tohle http://www.ural.cz/download/schemata/sc ... l_8103.jpg
Uživatel

Nový příspěvek od Uživatel »

Nechápu, co víc než schéma bys ještě chtěl, dráty ani pojistky ti mailem ani přes fórum nikdo nepošle a podle schématu to rozumný autoelektrikář musí dát dohromady i kdyby nechtěl. Pokud schématu nerozumíš, určitě se do toho nepouštěj a nech to někomu, kdo se v tom vyzná. Češtině zdar!
drumbas

Nový příspěvek od drumbas »

poradil bych ti ale pišeš to jak ... co ma tak 3 třidy
jestly si chceš dělat srandu bud tak laskav a obrat se na jiny forum
po tobě to čist no stači mi prvni věta a končim
Naposledy upravil(a) drumbas dne 16 čer 2012, 07:10, celkem upraveno 1 x.
fapeko
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od fapeko »

drumbas píše:poradil bych ti ale pišeš to jak hovado co ma tak 3 třidy
No nevim co si mam o nem myslet,snad si z nas dela opravdu jen srandu a neverim ze je takovy analfabet
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Jirka-MT9

Nový příspěvek od Jirka-MT9 »

;) Kluci neodsuzujme nikoho dle písemného projevu a nepoužívejme výrazy typu "hovado" - prosím. Nerad bych aby to tu skončilo nějakými hádkami - na ty není nikdo zvědavý. Luboš se již trošku zlepšil od prvního příspěvku a věřím že se ještě vylepší, případně použije kontrolu pravopisu třeba přes Word. Navíc nikdo z nás neumí všechno a možná Luboš vyniká v něčem jiném.
Jinak Luboši opravdu není v silách fóra naučit tě elektriku, proto jsem ti doporučoval blízkého autoelektrikáře, případně někoho kdo tomu alespoň trochu rozumí. Když napíšeš odkud jsi, tak ti možná pomůže někdo z fóra z tvého okolí. Přeji všem pohodový víkend. :)
fapeko píše:
drumbas píše:poradil bych ti ale pišeš to jak hovado co ma tak 3 třidy
No nevim co si mam o nem myslet,snad si z nas dela opravdu jen srandu a neverim ze je takovy analfabet
drumbas

Nový příspěvek od drumbas »

omlouvam se za to h... nechci nikoho uražet ale vytočilo mě to
ještě jednou sorač
luboš

vpoho sem zviklej.jak to tu někde do mejch příspěvku psal,jesi nejsem dizlektik ,tak sem a ktomu dyzgrafik,coš je psaní a čtení totalní katastrofa,píšu jak píšu a i kdyš si to posobě přečtu tak to prostě neuvidim jatopřečtu prostě jakobi to bylo beschibny tak to tam nevidim.ja ani dobře ne napíšu mišlenku co bych povas chtěl prostě psanej dialog katastrofa jinak hubou vokecam vše v klidu.snat se někdy potkame na srazu a uvidíme jesi sem takovej analfabet.tyhle problemi mam na všech forech ale potom co mě lidi poznaj tak uš nikdo nic neřeší.vlastnim třeba jesi někdo zna corrado vw tak naklubu to samí a vzalimě i do klubu.dejen voto jesi lidi pochopí že píšu jak kotot ale retardovanej nejsem,dělam na tankeru staram se vo agregaty a hlavní mašinu,zrovna se mi narodila cera,a ural sem pořídil dase říct kuli rodině aby mohli lítat semnou,ural je moje 5 motorka do mí zbyrky,a jeto perla ,mam r1 ,crf450 ale na tomhle toje jízda uplně vo něčem jinym.kty elektry ce mi šlo jen o detajlnější zapojení zapalovací skřinky ,jinak kámoš elektrykař uš študuje schema.zatim dík za v šech ny rady každamě šoupla vo kus dál
Mira3.0.9
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Mira3.0.9 »

tomu elektrikari ukaz tyhle stranky.Jsou tam uplne pro amatery vysvetleny vsechny veci co se tyce elektriky.od regulatoru az po zapalovaní. http://www.goodkarmaproductions.com/html/tech.html a tady treba jsou schemata http://www.goodkarmaproductions.com/htm ... matics.pdf
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
fapeko
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od fapeko »

luboš píše:vpoho sem zviklej.jak to tu někde do mejch příspěvku psal,jesi nejsem dizlektik ,tak sem a ktomu dyzgrafik,coš je psaní a čtení totalní katastrofa,píšu jak píšu a i kdyš si to posobě přečtu tak to prostě neuvidim jatopřečtu prostě jakobi to bylo beschibny tak to tam nevidim.ja ani dobře ne napíšu mišlenku co bych povas chtěl prostě psanej dialog katastrofa jinak hubou vokecam vše v klidu.snat se někdy potkame na srazu a uvidíme jesi sem takovej analfabet.tyhle problemi mam na všech forech ale potom co mě lidi poznaj tak uš nikdo nic neřeší.vlastnim třeba jesi někdo zna corrado vw tak naklubu to samí a vzalimě i do klubu.dejen voto jesi lidi pochopí že píšu jak kotot ale retardovanej nejsem,dělam na tankeru staram se vo agregaty a hlavní mašinu,zrovna se mi narodila cera,a ural sem pořídil dase říct kuli rodině aby mohli lítat semnou,ural je moje 5 motorka do mí zbyrky,a jeto perla ,mam r1 ,crf450 ale na tomhle toje jízda uplně vo něčem jinym.kty elektry ce mi šlo jen o detajlnější zapojení zapalovací skřinky ,jinak kámoš elektrykař uš študuje schema.zatim dík za v šech ny rady každamě šoupla vo kus dál
Tvl Luboš tos nemohl napsat hned že máš takový problém :) Drumbasovi málem praskla žilka od vzteku :oops: jak četl ty tvé nesrozumitelné příspěvky :lol: (i já měl problém to prečíst),ale vše je vysvětleno a nikdo z nás není bez chyby ;) .Budume se ti nadále snažit pomoci při tvých potížích s rusákem
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
luboš

doufam žeten muj sloch nastínil muj problém se psaním a kladnej vstach k motorkám,veteranum.mám s11 s22 sem za hubici nechal kamošovi aby sme byli uš gang,a koupil se ural protože java je skur...ně drahá-a mini,tohle kladivo přejede i barák
jean

Nový příspěvek od jean »

Luboš, k elektrike neporadím, lebo ak ti nestačí schéma, tak potrebuješ niekoho, čo to spraví osobne, len odporučím firefox prehliadač. Ten má automatickú korektúru textu. Inak aj opera kontroluje pravopis. Viem o veľa ľuďoch s podobným problémom a tie prehliadače moc moc pomáhajú čitateľnosti textu.
Odpovědět