Plexi štít postranního vozíku
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Plexi štít postranního vozíku
Zdravím všechny.Svezl jsem svojí kulometčici a ukecává mě,že chce na sajdu stít,aby na ní netáhlo.Neměl by jste nekdo rozmery plexi a tech drzaku?jak je to tam pridelane?Videl jsem to u p.Kučery v echopu,ale dávat se mi 3 660 Kč nechce.Diky za radu a zkusenosti
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
bez hnané sajdy.
Re: Plexi štít postranního vozíku
Rozměry nevím,ale v chotusicích jsem ho viděl kolem patnácti stovek.
Tak sem dneska byl v chotusicich.A nikdo plexi stit na side nemel a ani nejsou schopny sehnat.Premyslím,že asi koupim origos plexi bez tech drzáku.Mam moznost si je udelat z nerezu.Nemohl bych Vás někoho poprosit jestli by jste mi někdo mohl omerit ty dve tycky jak sou dlouhé?nebo par fotek jak je to vubec udelane.Hledal sem na ruznych cizich forech a nasel sem par obrazku a napadu.Jestli sem dobre pochopil,tak to plexi vadi pri nastupovani.nasel sem tohle: http://www.autobardak.ru/texnicheskoe-o ... motocikla/
a pak jeste obrazek v texi viz priloha.Kde jsou nejake rozmery plexi. Mocc dekuji za ochotu.
jde mi hlavne o rozmery viz obrazek-číslo dílu :6216210
6216038
a pak jeste obrazek v texi viz priloha.Kde jsou nejake rozmery plexi. Mocc dekuji za ochotu.
jde mi hlavne o rozmery viz obrazek-číslo dílu :6216210
6216038
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
bez hnané sajdy.
Origo plexi můžu zapůjčit na oměření.
My ho vozíme jen vyjímečně. Je uchyceno na nevhodném místě, takže překáží při nastupování a jde jen minimálně sklopit dopředu. K tomu se musí při montáži provlíkat skrz díry v plachtě, která pak nejde sundat bez jeho demontáže.
Doporučuji ho udělat jinak - se sklopným uchycením zvenčí sajdy, umístěné před oka pro uchycení plachty. Také ho doporučuji udělat nižší, tohle vytváří vzdušný vír a způsobuje hlučnost helmy.
My ho vozíme jen vyjímečně. Je uchyceno na nevhodném místě, takže překáží při nastupování a jde jen minimálně sklopit dopředu. K tomu se musí při montáži provlíkat skrz díry v plachtě, která pak nejde sundat bez jeho demontáže.
Doporučuji ho udělat jinak - se sklopným uchycením zvenčí sajdy, umístěné před oka pro uchycení plachty. Také ho doporučuji udělat nižší, tohle vytváří vzdušný vír a způsobuje hlučnost helmy.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)
Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Jo a plexisklo nemusíš kupovat origo (bude drahý), jsou lidé, co ho umějí udělat na míru a jsou na to vybaveni. Např. http://www.plexiplus.cz
By my deeds I honor him, flat twin.
ja si dělal štit sam
nejdřive sem chtěl kopirovat ale pak sem udělal samo domo
zitra hodim foto
nejdřive sem chtěl kopirovat ale pak sem udělal samo domo
zitra hodim foto
Jasny to by bylo fajn.Ja sem dneska hledal zase na forech a prohlizel naky fotky.To uchyceni z venku by bylo urcite lepsi,jen se mi moc nechce vrtat do te sajdy,tak premyslim jak to udelat bez toho.Docela se mi libi provedeni viz priloha,jen misto plechu bych dal kozenku.
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
bez hnané sajdy.
plexi štit na side
nějak neumim vložit obrazky do již načnuteho přispěvku tak sem musil založit dalši
toto jsou fotky plexi jak sem to robil doma
drži to v těch očkach na tu plachtu
a jednim vrutem zajištěno
ten ram je z trubečky kteru sem rozřiznul a to plexi sem nad plynakem doma ohnul a vložil do těch zařezu
drži to dobře
toto jsou fotky plexi jak sem to robil doma
drži to v těch očkach na tu plachtu
a jednim vrutem zajištěno
ten ram je z trubečky kteru sem rozřiznul a to plexi sem nad plynakem doma ohnul a vložil do těch zařezu
drži to dobře
Re: plexi štit na side
Diky za inspiraci.Taky sem to takhle chtel udelat,jenze nemuzu,protoze mam jeste velikej stit na motorku a kdyz bych zatacel do prava,tak by mi prekazel.Musim to mit odskoceny do side,jako je u toho origos(odklapeci).Jinak plexi mi vyrobi jakekoli na zakazku.diky za ochotu
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
bez hnané sajdy.
Drumbas - s dovolením jsem Ti to sloučil do tohoto vlákna, fotky zůstaly
POkud jde o plexi sidecaru, tak mě mrzí jediná věc a sice jeho malá oděruvzodrnost - i když jsem ho myl jako nový pod vodou s čistou houbou, tak stejně bylo během pár mytí zaškrábaný.
POkud jde o plexi sidecaru, tak mě mrzí jediná věc a sice jeho malá oděruvzodrnost - i když jsem ho myl jako nový pod vodou s čistou houbou, tak stejně bylo během pár mytí zaškrábaný.
Ural Ranger 2008, 22tis km
jo to je nevyhoda plexiskla
Tak si tam dejte kus plechu a mate klid 
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
tady jsem našel jeden odkaz na nějaké hadříky pro uraly a dněpříky. A je tam taky plexi
http://www.nubuk.pl/plandeki_oferta.php
http://www.nubuk.pl/plandeki_oferta.php
M-72
Jo o tomhle vim.Nasel sem to uz driv na polskem aukru,ale me se nelibi,ze je to prodelany na pevno v sajde,radsi bych aby sem nemusel vrtat zadne diry do side.Asi budu muset neco vymyslet sam.
Ural M66 rv.1972
bez hnané sajdy.
bez hnané sajdy.
Tady jsem nasel na Allegru originál, pro fajnšmekry
http://allegro.pl/szyba-do-kosza-m72-or ... 29675.html
http://allegro.pl/szyba-do-kosza-m72-or ... 29675.html
M-72