Nefunkcni plovaky
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
Nefunkcni plovaky
Zdravím.Chci se podělit o jeden naštěstí už vyřešený problém.Koupil jsem nové karburátory k-68.Pekary to asi nebudou,spíš jejich kopie.Není na nich ani žádné číslo,ani značka a jeden stál 800 kč.Ale to je jedno.Namontoval jsem je a vůbec nereagovaly šroubky bohatosti.Ani jeden válec nešel nastavit,nešlo to do otáček,střílely z karbecu plameny a valila se z difusorů mlha zápalné směsi.Vtip byl v tom,že jak je na plováku ta zahlá mosazná pacička v které je uchycena zavírací jehla benzínu,tak tu pacičku mají z výroby kolmo na plovak a jehla není schopna dělat kývavý pohyb podle měnící se hladiny benzinu.Sekne se a plovák zustane dole a karbec je furt přeplaveny.Musí se to trochu vyhnout aby zaviraci jehla šla hladce.Pak už mě to šlo krásně naštelovat volnoběh I výkon.
Dnepr 650 OHV
Re: Nefunkcni plovaky
Zdravim,jen doplnim.Stale jsem mel s karburatory K-68 cerne svicky,ktere jsem furt cistil,porad cerny kour.Nekdy se to udusilo i behem jizdy.Vratil jsem tam zpatky K-65 a je to.Diky tomu ze mam prekrouzkovane pisty i drzi volnobeh a jde za plynem.Chyta na poprve.Nekdo to tu take psal.Boxerum zdar.
Dnepr 650 OHV