Výbrus válců

Řešíte problém? Jak na to?
Pravidla fóra
Technické záležitosti Dněprů, Uralů, Káček a eMek.
max

Výbrus válců

Nový příspěvek od max »

Ahoj, poradíte mi někoho ověřeného, kdo mi udělá výbrus na K 750. Ideálně Praha/střední Čechy, ale dojedu kamkoliv. Potřebuji výbrus+ písty, kroužky atd...

Díky
Jenda

Re: Výbrus válců

Nový příspěvek od Jenda »

Vybrus udela kazda brusirna valcu. Ohledne pistu a krouzku se obrat na uzivatele Fapeko, umi je sehnat.
Ivo

Nový příspěvek od Ivo »

Rozhodně nedoporučuji Ahra Hradec Králové. Dělali mi výbrus na písty s tím, že chci i segerovky. Nezkontroloval jsem si to... Dali mi lisované segerovky na zápichy na kulaté... Dopadlo to vydřenými válci :(
Ural Ranger 750
M-72-je a bude ;)
Bylo: K-750, Dněpr- MT13,Mt-16,MT-11,Ural 650 solo,Ural M66
Michal

Nový příspěvek od Michal »

Písty na K750 má v nabídce snad každý, kdo na ruské stroje něco prodává. Tady to občas zní, jakoby díly dovedl sehnat jen Fapeko.
By my deeds I honor him, flat twin.
Michal "Potápka" :-)

Днепр 650 Молодежный Чоппер (КМЗ-8.157.022) 2002г.
Урал 750 Спортсман (2WD) 2005г.
Benďa

Nový příspěvek od Benďa »

Ono je i otázka za jakou cenu je "každý" má ;-) Nehledě k tomu že Fapekovi můžu kdykoliv zavolat ohledně rady ;-)
M72 1952
K-750 1959
Jenda

Michal píše:Písty na K750 má v nabídce snad každý, kdo na ruské stroje něco prodává. Tady to občas zní, jakoby díly dovedl sehnat jen Fapeko.
Ano neni, ale narozdil od eshopu p. Kucery tuto moznost nenalezne na googlu. Coz povazuju za zakladni gramotnost uzivatele, kdyz uz nekdo umi nalezt toto forum.
max

Nový příspěvek od max »

Díky všem za reakci. nějak to vymyslím...
Dneprstein

Nový příspěvek od Dneprstein »

Já si výbrus nechával dělat v TK Moto...
fapeko
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od fapeko »

Já dělám výbrusy včetně kvalitních pístu ,kroužku ,atd. do 2500kč a za tu cenu nekoupíš ani předražené Madarské písty .Ruské písty nedoporučuji kupovat vůbec!
Výbrus na SV motoru musí dělat člověk kdo ma s něma zkušenosti a neznamená ,když děla výbrusy na běžné typy válců ,že nemůže zdrbat válec na SV motor.
Nebudu zde odpovídat na amatérské odpovědi na kvalitu a cenu pístů na našem trhu ,protože to svědčí o omezených zkušenostech daného pisatele .Že mi lidi volaj a žádají mne o radu,díly ,GO motoru atd. ........však oni ví proč
Mne stačí že i pan Franta Buřval řekl ,že ty písty které já dodávám jsou kvalitní a o polovinu levnější než ty běžné sehnatelné na internetu no a když to řekne takový zkušený mechanik přes rusáky tak klobouk dolu ;)
Já těch pístů namontoval a prodal stovky kusů a nikdo mi nikdy nic nereklamoval
Dněpr moto servis Ostrava
Opravy motocyklů M72,Dněpr,Ural
773035554
fapeko@seznam.cz
max

Nový příspěvek od max »

Děkuji Jendovi, ohledně poukázání na gramotnost ve věci používání internetu. Najít brusírnu válců a písty na internetu skutečně dokážu, ale moje zkušenost je taková, že každá nabídka má svou kvalitu. Chtěl jsem pouze pouze doporučení (reference) na OVĚŘENOU dílnu, kde již někdo z Vás si nechával dělat výbrus a byl s výsledkem nadmíru spokojený.

Např. asi před dvěma lety jsem si takto na internetu vyhledal lakýrníka, a to co předvedl ,byla hrůza. Kdybych si to nastříkal sám na zahradě (což od té doby občas činím) , tak by to bylo mnohem levnější a podstatně lepší...

Ale i tak díky!

Max
hipik634-750

Nový příspěvek od hipik634-750 »

ja delal u Padalika, písty čí jsou nevím :)
-------------
КM3 К-750М р.1967 Хиппр - уникальная передвижная мастерская
Jawa 634 boeing r.1973 Bojing
Jawa 559/18 sport r.1964 Bílá
Jawa 353 r. 1956 vráček
---
місцевий VIP
Jenda

hipik634-750 píše:ja delal u Padalika, písty čí jsou nevím :)
Zrovna s p. Padalikem mam jako spousta jinych veteranistu rozporuplne zkusenosti..
Pro Maxe: moje reakce na google byla skrz nahradni dily ;-)
S brusirnou valcu mam dobrou zkusenost s brusirnou Hovorcovice. Delali mi tam valce na vw brouk a vse v tolerancich. Osobne si ale myslim, ze pokud je dodrzena kolmost vrtani valce k rovine bloku, tak to musi udelat dobre kazdy, kdo ma na to patricne strojni vybaveni.
max

Nový příspěvek od max »

OK, díky moc!

Max.
Ivo

Nový příspěvek od Ivo »

A umíš i vyvložkovat vydřené válce? Mám takové dva na SV a něco bych s tím potřeboval udělat.
fapeko píše:Já dělám výbrusy včetně kvalitních pístu ,kroužku ,atd. do 2500kč a za tu cenu nekoupíš ani předražené Madarské písty .Ruské písty nedoporučuji kupovat vůbec!
Výbrus na SV motoru musí dělat člověk kdo ma s něma zkušenosti a neznamená ,když děla výbrusy na běžné typy válců ,že nemůže zdrbat válec na SV motor.
Nebudu zde odpovídat na amatérské odpovědi na kvalitu a cenu pístů na našem trhu ,protože to svědčí o omezených zkušenostech daného pisatele .Že mi lidi volaj a žádají mne o radu,díly ,GO motoru atd. ........však oni ví proč
Mne stačí že i pan Franta Buřval řekl ,že ty písty které já dodávám jsou kvalitní a o polovinu levnější než ty běžné sehnatelné na internetu no a když to řekne takový zkušený mechanik přes rusáky tak klobouk dolu ;)
Já těch pístů namontoval a prodal stovky kusů a nikdo mi nikdy nic nereklamoval
Ural Ranger 750
M-72-je a bude ;)
Bylo: K-750, Dněpr- MT13,Mt-16,MT-11,Ural 650 solo,Ural M66
Jenda

Vyrobit suchou vlozku do bloku motoru vodnika, neni problem a jedna se o beznou praxi u starych autoveteranu po x-tem vybrusu.Do vzduchace uz to problem je. Vzhledem k velky teplotnim rozdilum to nikdo nechce delat s tim, ze hrozi prasknuti valce, protoze jeho stena s novym vrtanim je extremne slaba.
Jako reseni bych videl osobne max vybrus a vyrobit atypicky pist. Pokud jsou valce vydrene jeste vic, je dle meho nazoru jejich oprava vlozkovanim minimalne neekonomicka.
Protoze zhruba postup: vyvrtat na vyvrtavacce, vybrousit, vyrobit z perliticke litiny vlozku, zalisovat s presahem, ofrezovat a zabrousit dosedaci plochy, vybrousit, vyhonovat..
Odpovědět